I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Iconic Capital. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Iconic Capital och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsiconiccapital.market
???? företaget*Effervescent Group LTD
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addresshar inte
📈 PlattformMeta
📌 AdressSt. Vincent och Grenadinerna

⚠️ BKCOIN ägs av Effervescent Group LTD, företaget den ligger i St. Vincent och Grenadinerna, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som Iconic Capital erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
brons$500
Gold$10000
Diamant$200.000

Information på webben

Ikonisk huvudstadswebbplats

Iconic Capital ger en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, inte mycket annat.

Lista över telefonnummer

 +34 93 271 51 33

+74 95 374 47 24

???? Ikonisk slutlig kapitalvärdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Iconic Capital.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Iconic Capital:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2022Klagomål mot Iconic Capital of CNMV

Användarrecensioner

Vad tycker du om Iconic Capital? Vad har du varit med om?
 • Det är dåligt, jag rekommenderar det inte 91%, 102 avgivna
  102 avgivna 91%
  102 röster - 91% av alla röster
 • Det är bra, normalt 4%, 5 avgivna
  5 avgivna 4%
  5 röster - 4% av alla röster
 • Det är bra, jag rekommenderar det 4%, 5 avgivna
  5 avgivna 4%
  5 röster - 4% av alla röster
Totalt antal röster: 112
21/12/2021

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Iconic Capital.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Iconic Capital

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Iconic Capital

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Iconic Capital?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Iconic Capital en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Iconic Capital är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Iconic Capital pålitligt?

Nej. Iconic Capital är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Iconic Capital?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Iconic Capital?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

117 kommentarer om «Är Iconic Capital en bluff? 2023 recensioner»

 1. Yamile Aguado Zuleta svar

  Si es verdad Iconic Capital es una estafa.
  Yo inverti 500 dolares para empezar en el 2020, luego me pidieron pague 2 veces más supuestamente para retirar mi dinero “ganado”. Lo cual nunca sucedio, con eso de que hay que pagar impuestos y demás cosas.
  Me estafaron y así a mucha gente.
  Les agradezco por deseen mascarar a esta compañia y así no le roben a más gente.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Yamile, Iconic miente desde el primer momento, te manipulan, NADA DE LO QUE DICEN PASARÁ, el dinero que enviaste no te lo devolverán nunca, tienes que rescatarlo tu, no envíes nada de documentación, irá en contra tuya a la hora de reclamar el dinero. Gracias por comentar sobre Iconic Capital. Este broker es una ESTAFA. La CNMV (Regulador Financiero de España) ya ha advertido sobre ellos, por fraude y no estar regulados (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Luis svar

  De lurade mig på 250 dollar, och de svarade aldrig på mina samtal, meddelanden via post eller via wasap, de berättade att de var i London och jobbade och att de på grund av tidsförändringen inte kan kontakta mig, och jag tror att de nått så långt eftersom graden av manipulering av mitt konto som jag inte längre kunde komma åt och de också hackade min personliga e-post är en bluff som hände mig i år 2021 i mitten av januari och februari så illa, jag hoppas att de hittar det och returnerar pengarna , enligt vad jag har läst tidigare finns det en internationell utredningsagent från dessa plattformar. Jag hoppas att de hittar honom och ger tillbaka det man har investerat med så mycket uppoffringar 😔

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, Ikoniska lögner från början, de manipulerar dig, INGENTING AV VAD DE SÄGER KOMMER ATT HÄNDA, pengarna du skickade kommer aldrig att returneras till dig, du måste rädda dem själv, skicka ingen dokumentation, det kommer att gå dig emot när du gör anspråk på pengarna. Tack för att du kommenterar Iconic Capital. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. sade svar

  hej bra till alla eftersom de lurat mig 9850 euro sedan maj 2022 Jag har insett när jag vill ta ut ett belopp och de säger till mig att jag måste betala för att ta ut pengar och när jag insisterar på att jag inte ska betala något och att jag hämta från kontot som jag har med dig, de lade på samtalet och sedan dess har jag inte hört hans röst...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej sa, Ikoniska lögner från början, de manipulerar dig, INGENTING AV VAD DE SÄGER KOMMER ATT HÄNDA, pengarna du skickade kommer aldrig att returneras till dig, du måste rädda dem själv, skicka ingen dokumentation, det kommer att gå dig emot när du gör anspråk på pengarna. Tack för att du kommenterar Iconic Capital. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.