I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Iconic Capital. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Iconic Capital och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsiconiccapital.market
???? företaget*Effervescent Group LTD
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addresshar inte
📈 PlattformMeta
📌 AdressSt. Vincent och Grenadinerna

⚠️ BKCOIN ägs av Effervescent Group LTD, företaget den ligger i St. Vincent och Grenadinerna, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som Iconic Capital erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
brons$500
Gold$10000
Diamant$200.000

Information på webben

Ikonisk huvudstadswebbplats

Iconic Capital ger en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, inte mycket annat.

Lista över telefonnummer

 +34 93 271 51 33

+74 95 374 47 24

???? Ikonisk slutlig kapitalvärdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Iconic Capital.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Iconic Capital:

datumUppdatering – nyheter
Mars 2022Klagomål mot Iconic Capital of CNMV

Användarrecensioner

Vad tycker du om Iconic Capital? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Iconic Capital.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Iconic Capital

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Iconic Capital

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Iconic Capital?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Iconic Capital en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Iconic Capital är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Iconic Capital pålitligt?

Nej. Iconic Capital är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Iconic Capital?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Iconic Capital?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

113 kommentarer om «Är Iconic Capital en bluff? 2022 recensioner»

 1. sade svar

  hola buenas a todo pues a mi me estafaron 9850 euro desde mayo 2022 me he dado cuenta cuando quiero retirar una cantidad y me dicen que tengo que pagar por sacar dinero y cuando insisto que no voy a pagar nada y que cobre de la cuenta que tengo con vosotros me colgaron la llamada y desde entonces no escuche su voz…

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola said, Iconic miente desde el primer momento, te manipulan, NADA DE LO QUE DICEN PASARÁ, el dinero que enviaste no te lo devolverán nunca, tienes que rescatarlo tu, no envíes nada de documentación, irá en contra tuya a la hora de reclamar el dinero. Gracias por comentar sobre Iconic Capital. Este broker es una ESTAFA. La CNMV (Regulador Financiero de España) ya ha advertido sobre ellos, por fraude y no estar regulados (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.