Kommentarer om Idenitive

I denna avdelning vi kommer att analysera Idenitive -mĂ€klaren, Ă€r en kryptovaluta -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Idenitive för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ Idenitive ... Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera hos ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: IDENITIVE INVESTMENTS LTD.

 

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklare nÀmner att de Àr baserade i: London, Storbritannien.

 

Om vi ​​analyserar mĂ€klarens reglering: det nĂ€mns att det regleras av FCA (brittisk tillsynsmyndighet) med regleringsnummer 11858183 (men detta nummer motsvarar företagsregistreringen av Indenitive Investments LTD, inte en förordning av FCA), men vi kunde inte hitta det i FCA, som fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare som ljuger om sin reglering.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton att Idenitive erbjuder, vi noterar att de inte riktigt ger information om att Ă€ga olika typer av konton eller planer.

den plattformar att fungera att Idenitive erbjudanden Àr: vi tror att Idenitives egna.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Idenitive tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Idenitiv webbplats
Idenitiv webbplats

 

Idenitive tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om produkterna som Idenitive erbjuder, nÄgra live -diagram, egentligen inte mycket mer Àn detta ...

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Idenitive

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: invest.identitive.org

Telefonnummer: + 44 739 356 659

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ Idenitiv <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Idenitive -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare som nÀmner att vara reglerad, nÀr vi letar efter andra recensioner eller utvÀrderingar pÄ Idenitive har vi verkligen inte hittat andra utvÀrderingar, vilket fÄr oss att tro att det Àr ett företag "Nytt", har CNMV (spansk tillsynsmyndighet) utfÀrdat en varning mot Idenitive.

 

Av dessa skĂ€l anser vi att Idenitive inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, Ă€r det inte bĂ€ttre att ha skydd av en bra regulator? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Idenitive? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *