IFC Markets mÀklarkommentarer

I detta avsnitt kommer vi att analysera IFC Markets mĂ€klare. Rekommenderas denna mĂ€klare? Är det vĂ€rt att investera med detta företag? Vi kommer att analysera mĂ€klarens webbplats för flera viktiga punkter för att avgöra om det Ă€r en pĂ„litlig mĂ€klare. Vi kommer ocksĂ„ att söka pĂ„ internet om sitt rykte pĂ„ jakt efter Ă„sikter frĂ„n handlare och företagskunder.
Vi vill markera att mÀklaren har olika webbsidor för olika regioner, till exempel har den en Mexiko -version, en Spanienversion och en Colombia -version. SÄ vi kommer att ta egenskaperna hos alla versioner för en global Äsikt.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

IFC Markets Àr en CFD- och Forex -mÀklare. MÀklaren Àr baserad pÄ Cypern och Brittiska Jungfruöarna, mÀklaren Àr licensierad (ej reglerad) av British Virgin Islands Financial Services Commission. MÀklaren "öppnade sina dörrar" 2006.

Nu kommer vi att analysera de olika kontotyper som mÀklaren erbjuder oss. MÀklaren erbjuder 6 kontotyper, 3 med varje plattform, eftersom den erbjuder konton med den populÀra MetaTrader4 och med NetTradeX -plattformen, utvecklad av IFC Markets.
Med detta i Ätanke börjar vi med NetTradeX -konton. Den första kontotypen Àr standardkontot, det har en minsta initial insÀttning pÄ $ 1000, en hÀvstÄng pÄ upp till 1: 200, minsta ordervolym Àr 10.000 1 enheter, den har ocksÄ en marknadsnyhetstjÀnst. Detta följs av nybörjarkontot; med en initial insÀttning pÄ $ 3000 till $ 1, hÀvstÄng upp till 400: 100, minsta ordervolym pÄ XNUMX enheter, och inkluderar ocksÄ marknadsnyhetstjÀnsten.
Vi kommer nu att fortsÀtta med kontona med MetaTrader4 -plattformen. Vi börjar med standardkontot, det har en minsta initial insÀttning pÄ $ 1000, en hÀvstÄng pÄ upp till 1: 200, en minsta ordervolym pÄ 0.1 lotter och inkluderar marknadsnyhetstjÀnsten. Detta följs av Micro -kontot, med en minsta initial insÀttning pÄ $ 1 till $ 3000, en hÀvstÄng pÄ upp till 1: 400, en minsta ordervolym pÄ 0.01 lot och inkluderar Àven marknadsnyhetstjÀnsten.

HÀr Àr en bild med mer specifikationer om kontotyperna, om du vill gÄ mer i detalj.

IFC Markets kontotyper
IFC Markets kontotyper

Som vi nÀmnde tidigare Àr det möjligt att anvÀnda tvÄ plattformar annorlunda med mÀklaren, NetTradeX (plattform utvecklad av IFC Markets) och MetaTrader4.

Nu kommer vi att analysera mÀklarens webbplats pÄ jakt efter resurser och hjÀlp för handlare.

IFC Markets webbplats
IFC Markets webbplats

 

NÄgra av de resurser som vi hittar pÄ mÀklarens webbplats Àr nÀringsidkarens kalkylator, de ger ocksÄ seminarier, Àven nyheter om finansmarknaden och finansiell analys och om aktiemarknaden.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om IFC Markets

 

Vi lÀmnar mer information om du vill kontakta mÀklaren eller se deras webbplats sjÀlv.

webbplats: ifcmarkets.es (Spanienversion), ifcmarkets.mx (version i Mexiko), ifcmarkets.co (Colombia version)

Telefonnummer: +44 20 7193 1740 (internationellt), +34932200308 525584217401 XNUMX XNUMX (Spanien), +XNUMX (Mexiko).

E-post: [e-postskyddad]

 

Efter att ha avslutat med detta avsnitt pÄ mÀklaren, efter att ha analyserat sin webbplats och sökt pÄ internet efter sitt rykte och kommentarer frÄn kunder och handlare, verkar det för oss att IFC Markets Àr pÄlitligt, Àven om det inte Àr reglerat, sÄ vi rekommenderar att ta det med försiktighet.

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare och anvÀndare kan rösta pÄ mÀklaren.

 

Vad tycker du om IFC Markets? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Vi genomför en omröstning om vilken som Àr den bÀsta mÀklaren - Du kan rösta och se resultaten hÀr

Annonsera med oss

16 kommentarer om «IFC Markets: Betyg och kommentarer»

 1. AGUSTIN GOMEZ GOMEZ svar

  Hej, observera bara att Àven om australiensiska mÀklare Àr reglerade och följer lagligheten av deras ASIC -regulator, Àr deras utförande lÄngt ifrÄn de mÀklare som regleras av FSA OCH CYPERN, och kan vara lite slarviga vid mÄnga tillfÀllen. Jag mÄste betona att om de gÄr bra för valutor, och de Àr billiga i valutor i omrÄden och provisioner. men bara för valutor och inget annat
  lycka till och hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Augustin, tack för informationen, du sÀger att ASIC -regler inte Àr lika bra som ett av FSA eller Cypern?

   HĂ€lsningar.

 2. Renron svar

  Jag har redan mycket handelserfarenhet med denna mÀklare. Och jag har inga klagomÄl om det, eftersom jag har handlat pÄ MT4 och NetTradeX och bÄda plattformarna har fungerat utan att misslyckas, den senare har till och med sina fördelar. Geworko -metoden Àr ett utmÀrkt tillfÀlle att effektivt förvalta dina medel.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Renron, tack sÄ mycket för att du delar med dig av din erfarenhet av IFC Markets, med vÀnlig hÀlsning.

 3. Treda svar

  Jag har redan haft ett konto hos denna mÀklare i ett par Är. Jag har varit pÄ MT4 och Nettradex. BÄda terminalerna fungerar sömlöst och utmÀrkt. Uttag tar inte lÄng tid och det finns ett bra affiliate -program, men för nÀrvarande marknadsför jag inte det, det Àr bara pÄ gÄng. I allmÀnhet Àr mÀklaren inte alls dÄlig.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Treda, tack sÄ mycket för att du delar dina kommentarer med IFC Markets med oss, med vÀnlig hÀlsning.

 4. yilli svar

  Tja, jag vet inte, det Àr en normal mÀklare som sÄdan dÀr du kan arbeta och för Àlskare av det exotiska Àr geworko. Jag handlar pÄ MT4 utan problem, det sista uttag jag fick för ett par dagar sedan. Ingen stör mig i min verksamhet, med citaten Àr allt bra ocksÄ, och sedan kan du göra allt som du vill.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Yilli, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, hÀlsningar.

 5. Jembro svar

  Jag vill inte berömma mÀklaren eftersom det Àr normalt att han uppfyller alla sina skyldigheter, men jag tÀnker inte kritisera honom eftersom det inte vore rÀttvist. Det Àr bara en bra mÀklare frÄn vilken jag har fÄtt vad jag förvÀntade mig. Vad jag behövde var en bra prestation, ett bra och snabbt uttag av medel, liksom tillrÀckligt stöd, och det Àr verkligen vad det ger.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Jembro, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet av IFC Markets med oss. Med vÀnliga hÀlsningar.

 6. lupito svar

  Jag arbetar ocksÄ med denna mÀklare, och Àven om jag inte kan sÀga att jag lyckas samla in stora summor pengar, finns det en vinst, men det viktiga Àr att mÀklaren ger fördelar. Förresten, angÄende uttag gjorde jag det genom olika betalningssystem, allt fungerar normalt och utan dröjsmÄl, vilket jag bara kan vara glad över.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Lupito, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss.

 7. marcos svar

  Det Àr en av de första mÀklarna som inte har gjort mig arg eller besviken. Jag har varit med honom i lite mer Àn ett Är nu, jag anvÀnder regelbundet hans analyser och prognoser som ofta har gÄtt i uppfyllelse. Jag skulle ocksÄ vilja hÀnvisa lite till supporten, eftersom det verkligen fungerar bra, och de hjÀlpte mig att lösa ett komplicerat problem. Och nÀr det gÀller villkoren, ja, allt mycket bra.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Marcos, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt om IFC Markets -mÀklaren med oss, hÀlsningar.

 8. chomre svar

  Det Àr ett mycket intressant företag, och det jag gillade mest Àr att det finns en bra instÀllning till kunder och med anstÀndighet. Pengarna dras ocksÄ snabbt och utan dröjsmÄl. Utförandet av bestÀllningar Àr utmÀrkt, offerten Àr marknadens, sÄ om du vill arbeta.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Chomre, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss. Med vÀnliga hÀlsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *