IFC Markets mäklarkommentarer

I detta avsnitt kommer vi att analysera IFC Markets mäklare. Rekommenderas denna mäklare? Är det värt att investera med detta företag? Vi kommer att analysera mäklarens webbplats för flera viktiga punkter för att avgöra om det är en pålitlig mäklare. Vi kommer också att söka på internet om sitt rykte på jakt efter åsikter från handlare och företagskunder.
Vi vill markera att mäklaren har olika webbsidor för olika regioner, till exempel har den en Mexiko -version, en Spanienversion och en Colombia -version. Så vi kommer att ta egenskaperna hos alla versioner för en global åsikt.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

IFC Markets är en CFD- och Forex -mäklare. Mäklaren är baserad på Cypern och Brittiska Jungfruöarna, mäklaren är licensierad (ej reglerad) av British Virgin Islands Financial Services Commission. Mäklaren "öppnade sina dörrar" 2006.

Nu kommer vi att analysera de olika kontotyper som mäklaren erbjuder oss. Mäklaren erbjuder 6 kontotyper, 3 med varje plattform, eftersom den erbjuder konton med den populära MetaTrader4 och med NetTradeX -plattformen, utvecklad av IFC Markets.
Med detta i åtanke börjar vi med NetTradeX -konton. Den första kontotypen är standardkontot, det har en minsta initial insättning på $ 1000, en hävstång på upp till 1: 200, minsta ordervolym är 10.000 1 enheter, den har också en marknadsnyhetstjänst. Detta följs av nybörjarkontot; med en initial insättning på $ 3000 till $ 1, hävstång upp till 400: 100, minsta ordervolym på XNUMX enheter, och inkluderar också marknadsnyhetstjänsten.
Vi kommer nu att fortsätta med kontona med MetaTrader4 -plattformen. Vi börjar med standardkontot, det har en minsta initial insättning på $ 1000, en hävstång på upp till 1: 200, en minsta ordervolym på 0.1 lotter och inkluderar marknadsnyhetstjänsten. Detta följs av Micro -kontot, med en minsta initial insättning på $ 1 till $ 3000, en hävstång på upp till 1: 400, en minsta ordervolym på 0.01 lot och inkluderar även marknadsnyhetstjänsten.

Här är en bild med mer specifikationer om kontotyperna, om du vill gå mer i detalj.

IFC Markets kontotyper
IFC Markets kontotyper

Som vi nämnde tidigare är det möjligt att använda två plattformar annorlunda med mäklaren, NetTradeX (plattform utvecklad av IFC Markets) och MetaTrader4.

Nu kommer vi att analysera mäklarens webbplats på jakt efter resurser och hjälp för handlare.

IFC Markets webbplats
IFC Markets webbplats

Några av de resurser som vi hittar på mäklarens webbplats är näringsidkarens kalkylator, de ger också seminarier, även nyheter om finansmarknaden och finansiell analys och om aktiemarknaden.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om IFC Markets

Vi lämnar mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: ifcmarkets.es (Spanien version), ifcmarkets.mx (Mexiko version), ifcmarkets.co (Colombia version)

Telefonnummer: +44 20 7193 1740 (internationellt), +34932200308 525584217401 XNUMX XNUMX (Spanien), +XNUMX (Mexiko).

E-post: [e-postskyddad]

Efter att ha avslutat med detta avsnitt på mäklaren, efter att ha analyserat sin webbplats och sökt på internet efter sitt rykte och kommentarer från kunder och handlare, verkar det för oss att IFC Markets är pålitligt, även om det inte är reglerat, så vi rekommenderar att ta det med försiktighet.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

Vad tycker du om IFC Markets? Vad har du haft för erfarenhet?

Vi genomför en omröstning om vilken som är den bästa mäklaren - Du kan rösta och se resultaten här


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

16 kommentarer om «IFC Markets: Betyg och kommentarer»

 1. AGUSTIN GOMEZ GOMEZ svar

  Hej, observera bara att även om australiensiska mäklare är reglerade och följer lagligheten av deras ASIC -regulator, är deras utförande långt ifrån de mäklare som regleras av FSA OCH CYPERN, och kan vara lite slarviga vid många tillfällen. Jag måste betona att om de går bra för valutor, och de är billiga i valutor i områden och provisioner. men bara för valutor och inget annat
  lycka till och hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Augustin, tack för informationen, du säger att ASIC -regler inte är lika bra som ett av FSA eller Cypern?

   Hälsningar.

 2. renron svar

  Jag har redan mycket handelserfarenhet med denna mäklare. Och jag har inga klagomål om det, eftersom jag har handlat på MT4 och NetTradeX och båda plattformarna har fungerat utan att misslyckas, den senare har till och med sina fördelar. Geworko -metoden är ett utmärkt tillfälle att effektivt förvalta dina medel.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Renron, tack så mycket för att du delar med dig av din erfarenhet av IFC Markets, med vänlig hälsning.

 3. Treda svar

  Jag har redan haft ett konto hos denna mäklare i ett par år. Jag har varit på MT4 och Nettradex. Båda terminalerna fungerar sömlöst och utmärkt. Uttag tar inte lång tid och det finns ett bra affiliate -program, men för närvarande marknadsför jag inte det, det är bara på gång. I allmänhet är mäklaren inte alls dålig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Treda, tack så mycket för att du delar dina kommentarer med IFC Markets med oss, med vänlig hälsning.

 4. yilli svar

  Tja, jag vet inte, det är en normal mäklare som sådan där du kan arbeta och för älskare av det exotiska är geworko. Jag handlar på MT4 utan problem, det sista uttag jag fick för ett par dagar sedan. Ingen stör mig i min verksamhet, med citaten är allt bra också, och sedan kan du göra allt som du vill.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Yilli, tack så mycket för att du delar din åsikt med oss, hälsningar.

 5. jembro svar

  Jag vill inte berömma mäklaren eftersom det är normalt att han uppfyller alla sina skyldigheter, men jag tänker inte kritisera honom eftersom det inte vore rättvist. Det är bara en bra mäklare från vilken jag har fått vad jag förväntade mig. Vad jag behövde var en bra prestation, ett bra och snabbt uttag av medel, liksom tillräckligt stöd, och det är verkligen vad det ger.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jembro, tack så mycket för att du delar din erfarenhet av IFC Markets med oss. Med vänliga hälsningar.

 6. lupito svar

  Jag arbetar också med denna mäklare, och även om jag inte kan säga att jag lyckas samla in stora summor pengar, finns det en vinst, men det viktiga är att mäklaren ger fördelar. Förresten, angående uttag gjorde jag det genom olika betalningssystem, allt fungerar normalt och utan dröjsmål, vilket jag bara kan vara glad över.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lupito, tack så mycket för att du delar din åsikt med oss.

 7. marcos svar

  Det är en av de första mäklarna som inte har gjort mig arg eller besviken. Jag har varit med honom i lite mer än ett år nu, jag använder regelbundet hans analyser och prognoser som ofta har gått i uppfyllelse. Jag skulle också vilja hänvisa lite till supporten, eftersom det verkligen fungerar bra, och de hjälpte mig att lösa ett komplicerat problem. Och när det gäller villkoren, ja, allt mycket bra.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marcos, tack så mycket för att du delar din åsikt om IFC Markets -mäklaren med oss, hälsningar.

 8. chomre svar

  Det är ett mycket intressant företag, och det jag gillade mest är att det finns en bra inställning till kunder och med anständighet. Pengarna dras också snabbt och utan dröjsmål. Utförandet av beställningar är utmärkt, offerten är marknadens, så om du vill arbeta.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Chomre, tack så mycket för att du delar din åsikt med oss. Med vänliga hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.