✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Här kommer vi att undersöka om IFH Capital Trader eller iCapitalTrader är ett säkert eller opålitligt företag enligt vår uppfattning. Missa inte vår fullständiga analys för alla detaljer!

Är iCapitalTrader-företaget verkligen pålitligt eller är det bara ytterligare en bluff i en värld av onlineinvesteringar?

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om iCapitalTrader och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsicapitaltrader.com
???? företaget*Nämner att vara en del av IFH Capital Trader Ltd
⚖️ regleringOmnämnanden regleras av Malta Financial Services Authority (MFSA)
📧 E-postadress [e-postskyddad] y [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämnande finns på Dragonara Business Center Block B, Ground Floor, St. Julian's, STJ3340, Malta
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-06-26
FöretagstypAktiemäklare

Företag: ⚠️ IFH Capital Trader ägs av IFH Capital Trader Ltd.

Plats: ⚠️ IFH Capital Trader nämner att vara belägen på Malta, en plats som INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget.

Efter en noggrann analys har vi identifierat flera egenskaper hos detta företag som berör oss.

Vad är iCapitalTrader?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det IFH Capital Trader är en: aktiemäklare .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

IFH Capital Trades webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av webbplatsen IFH Capital Trader, som är icapitaltrader.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +356 27621611

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

Reglering av iCapitalTrader

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Detta företag nämner att det är reglerat på Malta, denna plats används eftersom regleringen av denna typ av land praktiskt taget är obefintlig. Det är nästan samma sak som att arbeta med en oreglerad mäklare. Det vill säga om du arbetar med en mäklare med den här typen av reglering är du tyvärr 100% oskyddad. Därför, på regulatorisk nivå, är tyvärr IFH Capital Trader en helt farlig och mycket osäker mäklare.

???? iCapitalTrader slutbetyg ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos IFH Capital Trader och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De rapporteras vara belägna i ett område med mycket låg säkerhet, särskilt i Dragonara Business Center Block B, bottenvåningen, St. Julian's, STJ3340, Malta. Denna plats väcker allvarlig oro på grund av bristen på adekvata säkerhetsåtgärder och områdets rykte när det gäller skydd och övervakning. Det är viktigt att överväga dessa faktorer innan du förbinder dig till någon enhet på den här platsen.

reglering: Enheten påstår sig vara reglerad av Malta Financial Services Authority (MFSA), en tillsynsmyndighet känd för sin bristande noggrannhet och tillförlitlighet. Denna förordning väcker allvarliga frågor om den säkerhet och det skydd de kan erbjuda, eftersom MFSA inte är erkänt för att upprätthålla höga standarder för finansiell tillsyn. Bristen på strikt och tillförlitlig reglering innebär en avsevärd risk för kunderna och deras investeringar.

IFH Capital Trader är en aktiemäklare vars slutliga utvärdering avslöjar allvarliga farhågor. Företaget säger sig vara beläget i Dragonara Business Center Block B, bottenvåningen, St. Julian's, STJ3340, Malta, ett område känt för sin låga säkerhet. Denna plats väcker betydande oro på grund av otillräckliga adekvata säkerhetsåtgärder och regionens tveksamma rykte för skydd och övervakning. Det är viktigt att ta hänsyn till dessa faktorer innan du förbinder dig till en enhet som är belägen på denna plats.

Dessutom hävdar IFH Capital Trader sig vara reglerad av Malta Financial Services Authority (MFSA), en tillsynsmyndighet som inte är erkänd för sin stringens och tillförlitlighet. Denna förordning väcker allvarliga frågor om den säkerhet och det skydd de kan erbjuda sina kunder, eftersom MFSA inte är känt för att upprätthålla höga standarder för finansiell tillsyn. Frånvaron av strikt och tillförlitlig reglering innebär en avsevärd risk för investerare och deras fonder.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Här är några uppdateringar om företaget iCapitalTrader:

datum Uppdatering – nyheter
kan 2024Enligt mottagen information skulle nya länkade varumärken vara: zenstox.com, prostoxfx.com y finansero.com (VAR MYCKET FÖRSIKTIG MED DEM!)
kan 2024Enligt erhållna uppgifter skulle mäklaren vara knuten till andra företag som t.ex ontega, Fortissius, XLNTrade, Warren Bowie, Financika, TradoCenter, mytradit.com, 70 affärer.
2024Enligt information som erhållits från en före detta arbetare: "...De verkar i Mexiko genom callcenter i huvudstaden som heter "CONTRACTECH” (kolonin Rom och Neapel) det andra callcentrets ”EXTREMT TEKNIK” finns i Querétaro. Den andra "UNIK” i staden Pachuca Hgo. "
2023 - 2022Enligt erhållen information: ”Ontega-arbetare och andra mäklare som tillhör gruppen tjuvar anlitas genom ”marknadsföra det".
2023 - 2022Information från en tidigare anställd i företaget: ”Ontega arbetar tillsammans med många andra mäklare. Jag tror att det är självklart att dessa är bedragare. Arbetsmiljön är hemsk, de får dig att byta namn, de pressar kunderna att investera, sätter alltid press på dem och de betalar lite – jag jobbade i det här företaget i ett halvår och till att börja med kan ingen slå marknaden. Jobbet för en "analytiker" av dessa mäklare är att underhålla kunden, eller som de säger "få dem beroende" förlorar folk sina pengar för att de blir giriga, denna typ av investering är detsamma som ett kasino. Analytikern kan inte få dig att förlora, eftersom ingen vet hur marknaden kommer att bete sig, han kan avslöja dig och tala om för dig att öppna högvolymoperationer.

Analytikern är en kommissionär, provisioner tas emot på 6% av allt jag tjänar, en genomsnittlig analytiker tjänar från 2000 till 4000 dollar i månaden, men det är inte ett lätt jobb. Dagarna är väldigt långa, behandlingen är omänsklig. Pressen och stressen, de sätter ett insättningsmål beroende på vilken erfarenhet du har, som sträcker sig från 10 tusen USD för den nyaste och de med mer erfarenhet ber dem att lägga in 60 tusen USD. 90% av analytikerna kommer till detta företag av en slump eller rekommendation och ingen vet något om marknaden eller finansiella instrument. Dessutom avslutade få ens grundutbildningen.

De ändrar ditt namn och ger dig grundläggande utbildning om hur plattformen fungerar, och lär dig hur du pressar och manipulerar människor att sätta in sina pengar. Om du inte når ditt mål förödmjukar de dig och sparkar dig. "
2023 - 2022Information som erhållits från en tidigare anställd i företaget: "företagets namn är"Aggravia konsulter", dess kontor ligger i CDMX Saltillo 19 under namnet "marketit".
2023 - 2022Enligt tidigare anställda i företaget: "Ägaren kallar sig Ricardo Coronel, innan hette det FINANCIKA, nu heter det ONTEGA. De har flera arbetsplatser, bland annat i La Condesa, Saltillo #19, våning 1, 2, 8, 10 och Saltillo #3, vilket är ett hus dit de tar "agenter" till jobbet när de har problem med covid eller med regeringen , i Roma, Tehuantepec #118 där Ricardo Coronel är ägare till byggnaden, och just nu är de i Pachuca framför delstaten Hidalgo i ett annat företag som heter "UNIQUE" som "Pamela" är ansvarig för. .”
2023 - 2022De låter COVID-positiv personal arbeta och har sina "agenter" (som oftast är pojkar mellan 18 och 25 år utan kunskap om finansmarknaden som i bästa fall slutade gymnasiet) alla arbetar på ett "kontor" Mindre än 20 cm från varandra där det finns 300 personer och det är en smitta av kovid.

Pojkarna utnyttjas, många gånger när de lämnar jobbet efter 9 och går in mellan 7 och 8, för att åka till Pachuca de kallas dagligen kl. 6.10 i sporttunnelbanan där lastbilar väntar på att de ska anlända till Pachuca före 8 och börja arbeta. De får dem till och med att jobba på vissa söndagar, särskilt när det är slutet av månaden eller när de har dåliga siffror.

De ber killarna om ett "mål" som är ett personligt och teammål för klientinsättningar och de tar provision på dessa insättningar.

2023 - 2022Hierarkierna är dessa: Shief Manager: De är de huvudsakliga cheferna för teamen och det är de som tjänar mest "Alan", "Sebastian Belmont", en venezuelansk "Monsalve", Bonifacio alias "Rodrigo Valverde" och "Jorge" , varje skiftchef Den har 4 små team och varje litet team har en "lagledare" som är agenternas direkta chefer. Det finns också de från Human Resources som inte tjänar något syfte där den huvudsakliga är Mayte Paulin, och en grupp "mästare" som är de som "beroende på om de känner till marknaden" och berättar för agenterna vad de ska sälja, bland dem Waldo Silva, Claudia Roman, Jorge Madrid.
2023 - 2022För närvarande finns kontoren på Av Tehuantepec 119 Col. Roma och de har redan öppnat ett i Hidalgo och Iztapalapa.
2023 - 2022Enligt tidigare anställda i företaget: "Jag letade efter arbete kom till Ontega genom "kontrateknik”Efter intervjun som vi hade kommit överens om lyckades jag bli anställd.

Efter en veckas träning tilldelar företaget dig ett smeknamn eller pseudonym, så att ingen vet ditt riktiga namn, och du inte vet namnen på andra, något här luktar redan konstigt, de förklarade för mig att det är för vårt eget säkerhet, så att vi inte Vi finns på sociala nätverk av kunder i händelse av att de förlorar sina pengar.

Min lön bestod av 6.000 200 mexikanska pesos, men det som lockade oss mycket mer var de provisioner vi kunde tjäna, ju större summa pengar kunden satte in, desto större provision, vilket är anledningen till att vi tränades för att övertyga folk att sätta in lika mycket som möjligt (från 5 dollar lämnar du en provision på XNUMX%).

Jag arbetade i ett område som bestod av en byggnad med 4 våningar, med mer än 200 personer per våning, så jag uppskattar att det var mer än 800 personer som ringde intresserade varje dag som lämnade sin information på sidan.

Nu arbetar vi inte längre från den byggnaden, på Saltillo nummer 19 i Mexico City (MARKETIT) (de gav oss en visselpipa om att det skulle bli en polisinsats) på grund av en polisinsats och de skickade oss till hemmakontor och kanske också på grund av pandemin. Arbetet sker hemifrån.

Anställda blir illa behandlade och nedvärderade och de klämmer oss, arbetsledarna är skit, de klämmer varenda droppe ur oss. Jag bestämde mig för att lämna för att jag helt enkelt inte kunde bära den bördan på min kropp, i grund och botten tränar de dig att ljuga och lura oskyldiga människor som inte har någon aning om detta, det är en stor psykologisk börda.”
kan 2024
pablo soria av flickan

Enligt en tidigare arbetare skulle Pablo Soria De Lachica vara en av ägarna till dessa mäklare.
kan 2024ricardo överste Castro

Enligt en tidigare arbetare skulle Ricardo Coronel Castro vara en av ägarna till dessa mäklare.
kan 2024Utbildningsplattformen EDUTRADERING, skulle kopplas till alla dessa mäklare.

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med IFH Capital Trader.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av iCapitalTrader

För vägledning om hur du gör anspråk på ditt kapital om du har blivit utsatt för bedrägeri, se avsnittet med vanliga frågor nedan.

Hur man rapporterar iCapitalTrader

Om du inte är nöjd med tjänsten som erbjuds av företaget och vill lämna in ett klagomål, hittar du det bästa sättet att göra det i FAQ-sektionen nedan.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till iCapitalTrader?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera iCapitalTrader?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är iCapitalTrader pålitlig?

Nej. IFH Capital Trader är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: det påstår sig vara beläget i Dragonara Business Center Block B, bottenvåningen, St. Julian's, STJ3340, Malta, ett område med låg säkerhet och oro för skydd och övervakning . Företaget säger sig vara reglerat av Malta Financial Services Authority (MFSA), en tillsynsmyndighet som är känd för sin bristande stringens och tillförlitlighet. Denna kombination av faktorer, inklusive tveksamt läge och opålitlig reglering, utgör avsevärd risk för kunder och deras investeringar.

Hur får man tillbaka pengar från iCapitalTrader?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «IFH Capital Trader: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Santiago Navas svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Santiago Navas, tack för att du skriver om IFH Capital Trader. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *