Annonsera med oss

IFXOPTION kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera IFXOPTION -mÀklaren, Àr en mÀklare för Forex, CFD och, som om det inte vore nog, Àven kryptovalutor. Rekommenderas IFXOPTION verkligen för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag?

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: iFXOPTION Financial Services Limited.

NÀr det gÀller hans lÀge, MÀklaren nÀmner att vara baserad i: de nÀmner att de Àr baserade i Storbritannien, Àven om det Àr sÀllsynt, för om det Àr sant bör det regleras av Storbritanniens tillsynsmyndighet, FCA, vilket inte verkar vara fallet.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom IFXOPTION inte nĂ€mner nĂ„got om dess reglering, tyder allt pĂ„ att det Ă€r en OREGULERAD mĂ€klare, och det Ă€r sĂ€llsynt, eftersom om det verkligen Ă€r baserat i Storbritannien borde det ha en förordning av Storbritannien regulator (FCA), men det gör det tydligen inte..

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av IFXOPTION, noterar vi att den erbjuder Tre typer av konton: Minikontot, Silverkontot och Guldkontot.

Minikonto: $ 300 minsta inledande insĂ€ttning, upp till 1: 200 hĂ€vstĂ„ngseffekt, kontoansvarig, utbildning ...

Silverkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 5.000, hÀvstÄng upp till 1: 500, kontoansvarig, utbildning, sparplaner, lÄn, lÀgre provisioner och swappar, riskfri verksamhet, ett gratis uttag per mÄnad ...

Guldkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 20.000, hÀvstÄng upp till 1: 1000, kontoansvarig, utbildning, sparplaner, lÄn, lÀgre provisioner och swappar, riskfri verksamhet, ett gratis uttag per mÄnad ...

Du kan se Ànnu fler funktioner om IFXOPTION -mÀklarkontotyperna (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

IFXOPTION -kontotyper
IFXOPTION -kontotyper

den plattformar att fungera att IFXOPTION -erbjudanden Àr: vi tror att IFXOPTION -plattformen, eftersom de inte anger det.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som IFXOPTION tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

IFXOPTION webbplats
IFXOPTION webbplats

IFXOPTION ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: diagram med priser pÄ nÄgra av de instrument som erbjuds av IFXOPTION live, marknadsanalys, populÀra marknadstrender, förklaring av nÄgra grundlÀggande begrepp i investeringsvÀrlden, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om IFXOPTION

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.ifxoption.com/?lang=es

Telefonnummer: + 44 748 04 88 090

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning av IFXOPTION <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tycker vi att IFXOPTION -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr förmodligen baserat i Storbritannien, men det Àr inte reglerat av FCA, liksom alla mÀklare i den regionen, allt tyder pÄ att det Àr en oreglerad mÀklare , nÀr vi letar efter fler betyg eller recensioner pÄ IFXOPTION har vi inte hittat nÄgra, vilket skulle indikera att det Àr ett "nytt" företag.

 

Uppdatering mars 2020: IFXOPTION verkar vara relaterat till investfxglobal.com

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om IFXOPTION? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

12 kommentarer om «IFXOPTION: Betyg och kommentarer»

 1. Jose Sanchez svar

  Jag investerade 3.500 dollar med IFX OPTION AND INVEST GLOBAL FX, bĂ„da Ă€r partners, först talar de mycket seriöst och allt Ă€r bra, avkastningen Ă€r 20% per mĂ„nad, eftersom i teorin Ifx -alternativet Ă€r mĂ€klaren och investerar global fx Ă€r portföljen chefer och de hanterar kontot, men vid tidpunkten för uttag sa de till mig att jag var tvungen att betala en skatt, men de skickar dig inget mejl eller förklarar hur du betalar det, du skriver mĂ„nga gĂ„nger med WhatsApp till bĂ„da företagen och de slĂ€pp in dig, Löparna svarar inte, DE ÄR ENHETEN SCAMMERS, av vilka jag har mejl dĂ€r de pĂ„stĂ„r sig vara deras partners men sedan nĂ€r jag skrev till dem och kommenterade problemet svarade de inte mer, vĂ€nligen rapportera dem överallt! !!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av IFXOPTION. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

   hÀlsningar

 2. Diego Cañete svar

  För nÄgra dagar sedan blev jag kontaktad av ett företag "investfxglobal" de skulle lÀmna mig en rÄdgivare för att hantera mitt konto i brockern "ifxoption", allt gick bra jag började med minimitjÀnsten, de sa till mig att om jag lÀgger in mer pengar kunde de ge mig en bonus, vilket jag försökte, men jag kunde inte eftersom jag var tvungen att betala i en elektronisk plÄnbok, sÄ de gav mig ett bankkonto "frÄn regissören" i namnet paulo aldabe juanena, jag gjorde insÀttningen bra, de satte in mig pÄ mitt trader -konto, efter sÄ mÄnga jag ville ta ut vinster svarade de inte mig, de lÀmnade mig med en skuld, jag ser fortfarande pengarna dÀr men jag kan inte ta ut, jag skulle vilja veta om det finns nÄgot sÀtt att fÄ tillbaka pengarna

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Diego, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av IFXOPTION. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag. Vi har lagt till Investfxglobal till recensionen. Du bör kontakta en advokat eller finansregulatorn i ditt land, varifrÄn skriver du till oss?

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 3. Luis svar

  Hej investfxglobal Àr det bluff? De anvÀnder den mÀklaren

 4. Gerardo Reyes svar

  Jag har blivit lurad av dem, ocksÄ för mycket pengar och jag har bevis pÄ att det finns mycket mer. Denna mÀklare Àr associerad med ett konto pÄ instagram @investfxglobal det var de som kontaktade mig, de lovar dig Àra och de vill bara fÄ pengar frÄn dig för att lura dig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gerardo, tack för att du delar din erfarenhet av IFXOPTION. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 5. Jose Garcia svar

  Jag klagar inte, jag har inte gjort det dÄligt med dem. de ger mig bra spreadar och bra hÀvstÄng. Snabba uttag utan mycket krÄngel och pÄ rullen.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, var försiktig eftersom det Àr en oreglerad mÀklare och vi har fÄtt meddelanden frÄn kunder att de inte kan ta ut sitt kapital frÄn IFXOPTION.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jorge, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av IFXOption, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *