IFXOPTION kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera IFXOPTION -mäklaren, är en mäklare för Forex, CFD och, som om det inte vore nog, även kryptovalutor. Rekommenderas IFXOPTION verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: iFXOPTION Financial Services Limited.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att vara baserad i: de nämner att de är baserade i Storbritannien, även om det är sällsynt, för om det är sant bör det regleras av Storbritanniens tillsynsmyndighet, FCA, vilket inte verkar vara fallet.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom IFXOPTION inte nämner något om dess reglering, tyder allt på att det är en OREGULERAD mäklare, och det är sällsynt, eftersom om det verkligen är baserat i Storbritannien borde det ha en förordning av Storbritannien regulator (FCA), men det gör det tydligen inte..

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av IFXOPTION, noterar vi att den erbjuder Tre typer av konton: Minikontot, Silverkontot och Guldkontot.

Minikonto: $ 300 minsta inledande insättning, upp till 1: 200 hävstångseffekt, kontoansvarig, utbildning ...

Silverkonto: minsta initiala insättning på $ 5.000, hävstång upp till 1: 500, kontoansvarig, utbildning, sparplaner, lån, lägre provisioner och swappar, riskfri verksamhet, ett gratis uttag per månad ...

Guldkonto: minsta initiala insättning på $ 20.000, hävstång upp till 1: 1000, kontoansvarig, utbildning, sparplaner, lån, lägre provisioner och swappar, riskfri verksamhet, ett gratis uttag per månad ...

Du kan se ännu fler funktioner om IFXOPTION -mäklarkontotyperna (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

IFXOPTION -kontotyper
IFXOPTION -kontotyper

den plattformar att fungera att IFXOPTION -erbjudanden är: vi tror att IFXOPTION -plattformen, eftersom de inte anger det.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som IFXOPTION tillhandahåller på sin webbplats.

IFXOPTION webbplats
IFXOPTION webbplats

IFXOPTION ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: diagram med priser på några av de instrument som erbjuds av IFXOPTION live, marknadsanalys, populära marknadstrender, förklaring av några grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om IFXOPTION

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.ifxoption.com/?lang=es

Telefonnummer: + 44 748 04 88 090

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning av IFXOPTION <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att IFXOPTION -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är förmodligen baserat i Storbritannien, men det är inte reglerat av FCA, liksom alla mäklare i den regionen, allt tyder på att det är en oreglerad mäklare , när vi letar efter fler betyg eller recensioner på IFXOPTION har vi inte hittat några, vilket skulle indikera att det är ett "nytt" företag.

Uppdatering mars 2020: IFXOPTION verkar vara relaterat till investfxglobal.com

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om IFXOPTION? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

12 kommentarer om «IFXOPTION: Betyg och kommentarer»

 1. Jose Sanchez svar

  Jag investerade 3.500 dollar med IFX OPTION AND INVEST GLOBAL FX, båda är partners, först talar de mycket seriöst och allt är bra, avkastningen är 20% per månad, eftersom i teorin Ifx -alternativet är mäklaren och investerar global fx är portföljen chefer och de hanterar kontot, men vid tidpunkten för uttag sa de till mig att jag var tvungen att betala en skatt, men de skickar dig inget mejl eller förklarar hur du betalar det, du skriver många gånger med WhatsApp till båda företagen och de släpp in dig, Löparna svarar inte, DE ÄR ENHETEN SCAMMERS, av vilka jag har mejl där de påstår sig vara deras partners men sedan när jag skrev till dem och kommenterade problemet svarade de inte mer, vänligen rapportera dem överallt! !!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av IFXOPTION. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

 2. Diego Cañete svar

  För några dagar sedan blev jag kontaktad av ett företag "investfxglobal" de skulle lämna mig en rådgivare för att hantera mitt konto i brockern "ifxoption", allt gick bra jag började med minimitjänsten, de sa till mig att om jag lägger in mer pengar kunde de ge mig en bonus, vilket jag försökte, men jag kunde inte eftersom jag var tvungen att betala i en elektronisk plånbok, så de gav mig ett bankkonto "från regissören" i namnet paulo aldabe juanena, jag gjorde insättningen bra, de satte in mig på mitt trader -konto, efter så många jag ville ta ut vinster svarade de inte mig, de lämnade mig med en skuld, jag ser fortfarande pengarna där men jag kan inte ta ut, jag skulle vilja veta om det finns något sätt att få tillbaka pengarna

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Diego, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av IFXOPTION. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag. Vi har lagt till investfxglobal till recensionen. Du bör kontakta en advokat eller finansregulatorn i ditt land, varifrån skriver du till oss?

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 3. Luis svar

  Hej investfxglobal är det bluff? De använder den mäklaren

 4. Gerard Reyes svar

  Jag har blivit lurad av dem, också för mycket pengar och jag har bevis på att det finns mycket mer. Denna mäklare är associerad med ett konto på instagram @investfxglobal det var de som kontaktade mig, de lovar dig ära och de vill bara få pengar från dig för att lura dig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gerardo, tack för att du delar din erfarenhet av IFXOPTION. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 5. Jose Garcia svar

  Jag klagar inte, jag har inte gjort det dåligt med dem. de ger mig bra spreadar och bra hävstång. Snabba uttag utan mycket krångel och på rullen.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José, var försiktig eftersom det är en oreglerad mäklare och vi har fått meddelanden från kunder att de inte kan ta ut sitt kapital från IFXOPTION.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jorge, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av IFXOption, kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.