✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om IG Global & Savings är ett företag vi kan lita på eller om det är opålitligt. Läs vår detaljerade analys för att lära dig mer!

Efter en fullständig genomgång av webbplatsen tittar vi på varje detalj och utvärderar de viktigaste egenskaperna som beaktas när man väljer en bra mäklare, inklusive dess placering, företaget som äger den, dess reglering och dess rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om IG Global & Savings och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsigglobalandsavings.com
???? företaget* Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämnande finns på 71 Shelton St Covent Garden London WC2H 9JQ, Storbritannien
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-03-06
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️ IG Global & Savings anger inte sitt moderbolag. Denna brist på insyn måste beaktas med försiktighet.

Plats: ⚠️Placeringen av Storbritannien avslöjas inte, vilket är mycket oroande. Att lita på ett företag utan plats är mycket riskabelt. Var försiktig.

Efter noggrann granskning har vi fastställt att det finns flera egenskaper hos detta företag som berör oss.

Vad är IG Global & Savings?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det IG Global & Savings är en: kryptovalutamäklare .

Kontotyper

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
High Cardio träning£10.00
Mini Bond Trader£5,000.00
Professionell fond£50,000.00

Information på webben

IGI:s webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av IG Global & Savings webbplats, som är igglobalandsavings.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: 0800 7022 525 och +90 212 373 9476

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

IG Global & Savings Regulation

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren presenterar för oss är ytterst oroande; Den ger ingen information om dess reglering. Vilka konsekvenser har detta? Vi står inför en oreglerad mäklare. Vad betyder det här? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Med andra ord, om mäklaren agerar bedrägligt kommer du förmodligen inte att kunna få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig när du har att göra med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? Slutlig värdering av IG Global & Savings ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos IG Global & Savings och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De påstår sig vara belägna i Storbritannien, en plats som är känd för sin säkerhet, även om vi har allvarliga tvivel om sanningshalten i detta påstående som är avsett att lura kunder.

reglering: Bristen på transparens kring dess reglering innebär att detta företag inte är reglerat, vilket anger en avsevärd brist på seriositet och professionalism.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

IG Global & Savings presenterar sig som en kryptovalutamäklare och säger sig vara belägen i Storbritannien, ett land känt för sin ekonomiska säkerhet. Det finns dock allvarliga tvivel om sanningshalten i detta påstående, vilket tyder på att företaget kan försöka vilseleda kunder. Bristen på transparens när det gäller dess reglering indikerar att IG Global & Savings inte är reglerat, vilket återspeglar en anmärkningsvärd brist på seriositet och professionalism.

Dessutom har företaget rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Detta förstärker behovet av extrem försiktighet när man överväger interaktion med IG Global & Savings. Frånvaron av information om den enhet som den är en del av förvärrar misstroendet ytterligare.

🚨🚨 Sammanfattningsvis: Av nämnda skäl är vår bedömning att detta företag är oseriöst och osäkert. Försiktighet rekommenderas på grund av många oroande tecken. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om IG Global & Savings:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot IG Global & Savings finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av IG Global & Savings.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av IG Global & Savings

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar IG Global & Savings

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till IG Global & Savings?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera IG Global & Savings?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är IG Global & Savings pålitlig?

Nej. IG Global & Savings är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: IG Global & Savings påstår sig vara lokaliserat i Storbritannien, en plats känd för sin säkerhet; Vi tvivlar dock på sanningshalten i detta uttalande, som verkar avsett att vilseleda kunder. Bristen på information om dess reglering indikerar att detta företag inte är reglerat, vilket visar på en anmärkningsvärd brist på seriositet och professionalism. Noterbart har IG Global & Savings rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Extrem försiktighet rekommenderas. Vidare nämns inte vilket företag det tillhör, vilket visar på en tydlig brist på seriositet och transparens.

Hur får man tillbaka pengar från IG Global & Savings?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «IG Global & Savings: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. daniela svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Daniela, tack för att du skriver om IG Global & Savings. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *