Kommentarer om IGC Markets
I denna avdelning vi kommer att analysera IGC Markets (även kallad med namnet: igcmarkets.com), är en mäklare av Forex, Criptomonedas y CFD. Rekommenderas verkligen IGC Markets för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om IGC Markets Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det IGC Markets ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ IGC Markets nämner att vara del av: MaxxMedia LLC.

 

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i St Vincent och Grenadinerna.

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerade vi det IGC Markets den har ingen typ av reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: IGC Markets är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder IGC Markets, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 7 olika typer av konton. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Standardkonto: minsta initiala insättning $0, utbildning på handelsplattformen, riskhantering, standardutbildning på marknader.

Kärnkonto: minsta initiala insättning $10.000, exklusiv kontoansvarig, grundläggande utbildning på handelsplattformen, grundläggande utbildning i riskhantering, grundläggande utbildning på marknaden.

Deluxe -konto: minsta initiala insättning $25.000, exklusiv kontoansvarig, handelsplattformsutbildning, riskhanteringsutbildning, marknadsutbildning.

Guldkonto: minsta initiala insättning $50.000, dedikerad kontoansvarig, handelsplattformsutbildning, riskhanteringsutbildning, marknadsträning, dagliga varningar, riskfri handel, personliga träningspass.

Prime-konto: minsta initiala insättning $100.000, Exklusiv Account Manager, IGC Telegram Channel Signals, Top-Notch Risk Management Training, Core Market Training.

Toppkonto: minsta initiala insättning $250.000, exklusiv kontoansvarig, signalerar på IGC:s Telegram-kanal, utbildning i överlägsen riskhantering, utbildning på huvudmarknaden.

VIP-konto: minsta initiala insättning $500.000, exklusiv kontoansvarig, signaler på IGC:s Telegram-kanal, VIP-riskhanteringsutbildning, VIP-marknadsutbildning, dagliga VIP-handelsvarningar.

IGC Markets kontotyper
IGC Markets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som IGC Markets erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som IGC Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

IGC Markets webbplats
IGC Markets webbplats

IGC Markets ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring om marknaderna där den verkar, handledningar, utbildningssektion, kampanjer, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om IGC Markets 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: igcmarkets.com

📞 Telefonnummer: + 442045255570

📧 E-post: har inte.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på IGC Markets. Vi genomför denna granskning och bedömning, på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företagets tillförlitlighet. Vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör känna till innan de bestämmer sig för att investera med ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på IGC Markets ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget IGC Markets är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Vid granskning råder vi dig att vara försiktig eftersom detta är ett tydligt etablerat företag att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är mycket otransparent, eftersom det nästan inte erbjuder någon juridisk information, det är beläget i ett välkänt skatteparadis och inte heller har någon typ av reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2021 lade FMA (Österrike) till IGC Markets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA oktober 2021 varning ⚠️

 


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om IGC Markets? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «IGC Markets: Betyg och kommentarer»

 1. Sergio svar

  Det är en bluff, jag kan inte heller ta ut mina pengar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Sergio, tack för din kommentar om IGC Markets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Adriana guevara svar

  De vägrar ge mig pengarna, jag vet inte hur jag ska göra längre, jag är desperat

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Adriana Guevara, tack för din kommentar om IGC Markets. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *