Kommentarer om IGFINVESTMENT

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren IGFINVESTMENT (även kallad igfinvestment.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas IGFINVESTMENT verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om IGFINVESTMENT. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: GRANIT OAK WORLDWIDE LIMITED.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av IGFINVESTMENT, noterar vi att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: minikontot, det klassiska kontot och premiumkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Minikonto- Minsta initiala insättning på $ 500, kundsupport, MT4 -plattform, gratis e -bok, nyheter om finansmarknaderna.

Klassiskt konto: Minsta initiala insättning på $ 5.000, kundsupport, MT4 -plattform, gratis e -bok, nyheter om finansmarknaden, telefonsupport, handelssignaler, utbildningsprogram.

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 20.000 4, kundsupport, MT24 -plattform, gratis e -bok, nyheter om finansmarknader, telefonsupport, handelssignaler, utbildningsprogram, ledande säljteam tillgängligt dygnet runt, handelsmentor.

IGFINVESTMENT kontotyper
IGFINVESTMENT kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som IGFINVESTMENT erbjuder är: MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som IGFINVESTMENT tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

IGFINVESTMENT webbplats
IGFINVESTMENT webbplats

IGFINVESTMENT ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handelsvärlden, förklaring av de finansiella produkter som IGFINVESTMENT erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om IGFINVESTERING |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: igfinvestment.com/ES/

Telefonnummer: + 442080893859

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på IGFINVESTERING <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att IGFINVESTMENT -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Marshallöarna), när vi letar efter andra recensioner om IGFINVESTMENT kunde vi inte hitta någon, vilket får oss att tänka att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig.

Uppdatering december 2019: CNMV (spansk finansregulator) har varnat för IGFINVESTMENT

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om IGFINVESTMENT? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «IGFINVESTMENT: Betyg och kommentarer»

 1. Fernanda Vega Jacome svar

  Hur kan jag rapportera dessa typer av bedragare ... Jag har fördjupad information om dem och jag har mycket information för att hitta dem.Jag vet att de för närvarande finns eller ingår i Mexiko i WTC de har kontor under olika företag namn.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fernanda,

   Bättre att sammanföra flera drabbade och stämma företaget i Mexiko där administratörer och säljare representerar sig som mäklare och förmodade finansiella rådgivare. De måste anmälas till de behöriga myndigheterna, polisen etc.

   Hälsningar.

 2. Hannibal Campos svar

  Den juridiska representanten för detta företag är ENRIQUE CHAVEZ YAÑEZ, en toppkonstnär, som tillsammans med Manlio Arellanos Gutierrez, Oscar abraham Carpio Gonzalez, Victor Hugo Rodriguez Ceniceros, Rachel Murillo, juridiska kontoret i Costa Rica LARA LEGAL ansvarar för MAURICIO LARA olika bluffföretag, såsom Pacific Alliance, Horus och herva, Oc Financial corp, emporio, iq, core, etc.
  Du kan verifiera i DATO CAPITAL att för $ 40 får du det kommersiella registret för IGF INVESTMENT, där du intygar att ENRIQUE CHAVEZ YAÑEZ är ägare och är länkad till dem som nämns i olika bedrägerier. I twitter @ scam-trading hittar du hans dokument. De är professionella bedragare. Om du vill ha mer information eller har någon extra hjälp att rapportera dessa kriminella skriva igenom [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Aníbal, tack för att du delar med dig av all denna information om IGFINVESTMENT.

   hälsningar

  • Fernandez Vega svar

   Hej Anibal, du har lämnat in en stämning, jag tycker att vi definitivt borde göra det, jag tycker att det inte är rättvist att de lever bekvämt och trivs på bekostnad av sina jävla lögner och bedrägerier.

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Fernandez, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av IGFINVESTMENT. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.