Annonsera med oss

Kommentarer om IGFINVESTMENT

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren IGFINVESTMENT (Ă€ven kallad igfinvestment.com), Ă€r en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas IGFINVESTMENT verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om IGFINVESTMENT. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: GRANIT OAK WORLDWIDE LIMITED.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad pĂ„: Marshallöarna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av IGFINVESTMENT, noterar vi att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: minikontot, det klassiska kontot och premiumkontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Minikonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 500, kundsupport, MT4 -plattform, gratis e -bok, nyheter om finansmarknaderna.

Klassiskt konto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 5.000, kundsupport, MT4 -plattform, gratis e -bok, nyheter om finansmarknaden, telefonsupport, handelssignaler, utbildningsprogram.

Premiumkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 20.000 4, kundsupport, MT24 -plattform, gratis e -bok, nyheter om finansmarknader, telefonsupport, handelssignaler, utbildningsprogram, ledande sÀljteam tillgÀngligt dygnet runt, handelsmentor.

IGFINVESTMENT kontotyper
IGFINVESTMENT kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som IGFINVESTMENT erbjuder Àr: MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlare som IGFINVESTMENT tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

IGFINVESTMENT webbplats
IGFINVESTMENT webbplats

IGFINVESTMENT ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av nÄgra grundlÀggande begrepp i handelsvÀrlden, förklaring av de finansiella produkter som IGFINVESTMENT erbjuder, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om IGFINVESTERING |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: igfinvestment.com/ES/

Telefonnummer: + 442080893859

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ IGFINVESTERING <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att IGFINVESTMENT -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, den Àr baserad i osÀkra lÀnder (Marshallöarna), nÀr vi letar efter andra recensioner om IGFINVESTMENT kunde vi inte hitta nÄgon, vilket fÄr oss att tÀnka att det Àr ett "nytt" företag. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Uppdatering december 2019: CNMV (spansk finansregulator) har varnat för IGFINVESTMENT

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om IGFINVESTMENT? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

6 kommentarer om «IGFINVESTMENT: Betyg och kommentarer»

 1. Fernanda Vega Jacome svar

  Hur kan jag rapportera dessa typer av bedragare ... Jag har fördjupad information om dem och jag har mycket information för att hitta dem.Jag vet att de för nÀrvarande finns eller ingÄr i Mexiko i WTC de har kontor under olika företag namn.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fernanda,

   BÀttre att sammanföra flera drabbade och stÀmma företaget i Mexiko dÀr administratörer och sÀljare representerar sig som mÀklare och förmodade finansiella rÄdgivare. De mÄste anmÀlas till de behöriga myndigheterna, polisen etc.

   HĂ€lsningar.

 2. Anibal Campos svar

  Den juridiska representanten för detta företag Ă€r ENRIQUE CHAVEZ YAÑEZ, en toppkonstnĂ€r, som tillsammans med Manlio Arellanos Gutierrez, Oscar abraham Carpio Gonzalez, Victor Hugo Rodriguez Ceniceros, Rachel Murillo, juridiska kontoret i Costa Rica LARA LEGAL ansvarar för MAURICIO LARA olika bluffföretag, sĂ„som Pacific Alliance, Horus och herva, Oc Financial corp, emporio, iq, core, etc.
  Du kan verifiera i DATO CAPITAL att för $ 40 fĂ„r du det kommersiella registret för IGF INVESTMENT, dĂ€r du intygar att ENRIQUE CHAVEZ YAÑEZ Ă€r Ă€gare och Ă€r lĂ€nkad till dem som nĂ€mns i olika bedrĂ€gerier. I twitter @ scam-trading hittar du hans dokument. De Ă€r professionella bedragare. Om du vill ha mer information eller har nĂ„gon extra hjĂ€lp att rapportera dessa kriminella skriva igenom [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Aníbal, tack för att du delar med dig av all denna information om IGFINVESTMENT.

   hÀlsningar

  • Fernandez Vega svar

   Hej Anibal, du har lÀmnat in en stÀmning, jag tycker att vi definitivt borde göra det, jag tycker att det inte Àr rÀttvist att de lever bekvÀmt och trivs pÄ bekostnad av sina jÀvla lögner och bedrÀgerier.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Fernandez, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av IGFINVESTMENT. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

    Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

    För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *