ILQ Latam Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar ILQ Latam-mäklaren, är en forex- och CFD-mäklare.

Mäklaren nämner att vara en del av ILQ Latam, och även ILQ Australia PTY LTD.

När det gäller hans läge, mäklare nämner att de är baserade i Sydney, Australien.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av företaget nämner företaget att det är registrerat (inte reglerat) hos ASIC (australiensiskt tillsynsorgan).

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av ILQ Latam, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer: Micro-kontot, Premium-kontot och VIP-kontot.

Micro-konto- Minsta initiala insättning är $ 250, maximal hävstång är 1: 500, fasta spreadar, spreadar upp till 1 pip, maximalt antal samtidiga öppna order: 150.

Detta följs Premium-kontot- Minsta initiala insättning är $ 15.000, maximal hävstång är 1: 500, variabla spreadar, spreadar upp till 1 pip, maximalt antal samtidiga öppna order: 300, marknadssignaler tillgängliga, live hjälp tillgänglig.

Den sista typen av konto är VIP-konto- Minsta initiala insättning är 50.000 $, maximal hävstång är 1: 500, variabla spreadar, spreadar upp till 0,2 pips, maximalt antal samtidiga öppna order: 400, marknadssignaler tillgängliga, livehjälp tillgänglig, även webinarier.

Du kan se ännu fler egenskaper om ILQ Latam-mäklarkontotyperna i följande bild:

Några specifikationer om ILQ Latam kontotyper
Några specifikationer om ILQ Latam kontotyper

den plattformar att fungera som ILQ Latam erbjuder är: MetaTrader 4 (MT4).

Vi kommer nu att analysera olika resurser och hjälpmedel för handlare som ILQ Latam tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

ILQ Latams webbplats
ILQ Latams webbplats

ILQ Latam tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av grundläggande handelskoncept som hur några av de instrument som finns tillgängliga för handel fungerar, grundläggande förklaringar om hur plattformen fungerar (MT4), en serie utbildningsvideor de använder mestadels plattformen och förklarar några funktioner i den, och egentligen inte mycket mer än så.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om ILQ Latam

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.ilqlatam.com

Telefonnummer: + 598 91915173

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsiktVi tror att företaget ILQ Latam är pålitligt? Vi tror det. Varför? Även om vi inte letade efter sitt rykte på internet, verkar det vara en rekommenderad mäklare just nu.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om ILQ Latam? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

14 kommentarer om «ILQ Latam: Betyg och kommentarer»

 1. Raul torres svar

  De är bedragare ... tänk inte ens på att skicka pengar för en sekund ... de kommer aldrig att returnera dem till dig ...
  de rånade mig ca. 8500 dlls. De sa till mig att de skulle hantera mitt konto så att jag kunde vinna. och enligt de satte en robot i drift .. som förlorade allt. Sedan hotade de mig och sa att de redan hade min adress och att de hade allt registrerat .. hur som helst ... ett riktigt mod att förlora en stor del av mina besparingar ..

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Raul, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med ILQ Latam, vi är mycket ledsna för allt som har hänt dig ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Varför hotade de dig? Vad sa de exakt till dig? Det är fantastiskt vad du nämner om ILQ Latam.

   Hälsningar.

 2. Daniel svar

  Hej god morgon, jag heter Daniel och sanningen är att intrycket jag har om det här företaget inte är bra på länge. Jag investerade pengar tillsammans med min bror på tusen dollar, och i en och en halv månad Vi har velat ta ut våra intäkter och vi förmedlar inte nyheter, svarar inte på telefonen eller någon annan plattform som han lämnade för kontakt

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med ILQ Latam, vi är verkligen ledsna för det du har gått igenom ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-post? Har du försökt att kontakta dem från ett annat nummer eller e-postmeddelande?

   Hälsningar.

 3. JORGE svar

  DIN AKTUELLA SIDA ÄR NED, FÖR NÅGOT KAN DET VARA LUR.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jorge, tack för dina kommentarer. Arbetade du med ILQ Latam? Om du har mer information om företaget, vänligen dela det med oss.

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Manuel, tack så mycket för att du delar din åsikt om ILQ Latam ...

   hälsningar

 4. Matilde svar

  Det är ett utmärkt företag, det är ett informations- och serviceföretag, inte en mäklare ... för i stället för att ge falsk information ringer de och frågar? telefonen finns på webben .. också e-postmeddelandet ... hur litet allvarligt de är, ger fel information .. pratar och dåligt nämner andra mäklare
  Varför har du inte ett telefonnummer? för att de inte har någon plats eller något?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Matilde, tydligen jobbar du för ILQ Latam, om så är fallet, vi inbjuder dig att förtydliga informationen om detta företag, vi skrev en recension om dem eftersom vi fick ett meddelande från en person som säger att de bjöd in honom att investera ... Vi placera inte en telefon eller adress eftersom vi inte erbjuder någon typ av tjänster, inte som ILQ Latam.

   En hälsning.

 5. P Juarez svar

  Jag tror att de inte är reglerade också, om du tittar på sidfoten på webbplatsen står det att ASIC-förordningen endast gäller för invånare i Australien (det uttrycks på engelska), så som jag förstår det skulle vi vara före en mäklare utan reglering, för att se om någon kan bekräfta detta ...

  tack för utrymmet

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej P Juárez, tack så mycket för din kommentar, faktiskt, i sidfoten nämner de att regleringen av ASIC (australiensiskt finansiellt tillsynsorgan) endast gäller för människor som bor i Australien ... De nämner också att de inte hanterar eller ta emot kapital, vad som är ganska förvirrande, att vara ILQ Latam en mäklare ...

   En hälsning.

 6. mac svar

  Ironfx har inget att göra med ilq ... du pratar nonsens ... var fick du det?

 7. Ekonomisk vårdgivare svar

  Dessa råttor är från IronFX som lurade tusentals och tusentals människor !!!! BRA OMHÄNDERTAGANDE! Jag skulle inte göra mig med dem, jag varnar er alla !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.