ILQ Latam Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar ILQ Latam-mÀklaren, Àr en forex- och CFD-mÀklare.

MÀklaren nÀmner att vara en del av ILQ Latam, och Àven ILQ Australia PTY LTD.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklare nÀmner att de Àr baserade i Sydney, Australien.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av företaget nĂ€mner företaget att det Ă€r registrerat (inte reglerat) hos ASIC (australiensiskt tillsynsorgan).

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av ILQ Latam, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer: Micro-kontot, Premium-kontot och VIP-kontot.

Micro-konto- Minsta initiala insÀttning Àr $ 250, maximal hÀvstÄng Àr 1: 500, fasta spreadar, spreadar upp till 1 pip, maximalt antal samtidiga öppna order: 150.

Detta följs Premium-kontot- Minsta initiala insÀttning Àr $ 15.000, maximal hÀvstÄng Àr 1: 500, variabla spreadar, spreadar upp till 1 pip, maximalt antal samtidiga öppna order: 300, marknadssignaler tillgÀngliga, live hjÀlp tillgÀnglig.

Den sista typen av konto Àr VIP-konto- Minsta initiala insÀttning Àr 50.000 $, maximal hÀvstÄng Àr 1: 500, variabla spreadar, spreadar upp till 0,2 pips, maximalt antal samtidiga öppna order: 400, marknadssignaler tillgÀngliga, livehjÀlp tillgÀnglig, Àven webinarier.

Du kan se Ànnu fler egenskaper om ILQ Latam-mÀklarkontotyperna i följande bild:

NĂ„gra specifikationer om ILQ Latam kontotyper
NĂ„gra specifikationer om ILQ Latam kontotyper

den plattformar att fungera som ILQ Latam erbjuder Àr: MetaTrader 4 (MT4).

Vi kommer nu att analysera olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som ILQ Latam tillhandahÄller sina kunder pÄ sin webbplats.

ILQ Latams webbplats
ILQ Latams webbplats

ILQ Latam tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av grundlÀggande handelskoncept som hur nÄgra av de instrument som finns tillgÀngliga för handel fungerar, grundlÀggande förklaringar om hur plattformen fungerar (MT4), en serie utbildningsvideor de anvÀnder mestadels plattformen och förklarar nÄgra funktioner i den, och egentligen inte mycket mer Àn sÄ.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

Övrig information om ILQ Latam

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.ilqlatam.com

Telefonnummer: + 598 91915173

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vĂ„r Ă„siktVi tror att företaget ILQ Latam Ă€r pĂ„litligt? Vi tror det. Varför? Även om vi inte letade efter sitt rykte pĂ„ internet, verkar det vara en rekommenderad mĂ€klare just nu.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om ILQ Latam? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

14 kommentarer om «ILQ Latam: Betyg och kommentarer»

 1. Raul torres svar

  De Àr bedragare ... tÀnk inte ens pÄ att skicka pengar för en sekund ... de kommer aldrig att returnera dem till dig ...
  de rÄnade mig ca. 8500 dlls. De sa till mig att de skulle hantera mitt konto sÄ att jag kunde vinna. och enligt de satte en robot i drift .. som förlorade allt. Sedan hotade de mig och sa att de redan hade min adress och att de hade allt registrerat .. hur som helst ... ett riktigt mod att förlora en stor del av mina besparingar ..

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Raul, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med ILQ Latam, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Varför hotade de dig? Vad sa de exakt till dig? Det Àr fantastiskt vad du nÀmner om ILQ Latam.

   HĂ€lsningar.

 2. Daniel svar

  Hej god morgon, jag heter Daniel och sanningen Àr att intrycket jag har om det hÀr företaget inte Àr bra pÄ lÀnge. Jag investerade pengar tillsammans med min bror pÄ tusen dollar, och i en och en halv mÄnad Vi har velat ta ut vÄra intÀkter och vi förmedlar inte nyheter, svarar inte pÄ telefonen eller nÄgon annan plattform som han lÀmnade för kontakt

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Daniel, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med ILQ Latam, vi Àr verkligen ledsna för det du har gÄtt igenom ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post? Har du försökt att kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e-postmeddelande?

   HĂ€lsningar.

 3. JORGE svar

  DIN AKTUELLA SIDA ÄR NED, FÖR NÅGOT KAN DET VARA LUR.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jorge, tack för dina kommentarer. Arbetade du med ILQ Latam? Om du har mer information om företaget, vÀnligen dela det med oss.

   HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt om ILQ Latam ...

   hÀlsningar

 4. Matilde svar

  Det Àr ett utmÀrkt företag, det Àr ett informations- och serviceföretag, inte en mÀklare ... för i stÀllet för att ge falsk information ringer de och frÄgar? telefonen finns pÄ webben .. ocksÄ e-postmeddelandet ... hur litet allvarligt de Àr, ger fel information .. pratar och dÄligt nÀmner andra mÀklare
  Varför har du inte ett telefonnummer? för att de inte har nÄgon plats eller nÄgot?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Matilde, tydligen jobbar du för ILQ Latam, om sÄ Àr fallet, vi inbjuder dig att förtydliga informationen om detta företag, vi skrev en recension om dem eftersom vi fick ett meddelande frÄn en person som sÀger att de bjöd in honom att investera ... Vi placera inte en telefon eller adress eftersom vi inte erbjuder nÄgon typ av tjÀnster, inte som ILQ Latam.

   En hÀlsning.

 5. P Juarez svar

  Jag tror att de inte Àr reglerade ocksÄ, om du tittar pÄ sidfoten pÄ webbplatsen stÄr det att ASIC-förordningen endast gÀller för invÄnare i Australien (det uttrycks pÄ engelska), sÄ som jag förstÄr det skulle vi vara före en mÀklare utan reglering, för att se om nÄgon kan bekrÀfta detta ...

  tack för utrymmet

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej P Juårez, tack sÄ mycket för din kommentar, faktiskt, i sidfoten nÀmner de att regleringen av ASIC (australiensiskt finansiellt tillsynsorgan) endast gÀller för mÀnniskor som bor i Australien ... De nÀmner ocksÄ att de inte hanterar eller ta emot kapital, vad som Àr ganska förvirrande, att vara ILQ Latam en mÀklare ...

   En hÀlsning.

 6. macu svar

  Ironfx har inget att göra med ilq ... du pratar nonsens ... var fick du det?

 7. Ekonomisk vÄrdgivare svar

  Dessa rĂ„ttor Ă€r frĂ„n IronFX som lurade tusentals och tusentals mĂ€nniskor !!!! BRA OMHÄNDERTAGANDE! Jag skulle inte göra mig med dem, jag varnar er alla !!!

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *