Kommentarer till IM Academy

I denna avdelning vi kommer att analysera IM Academy -mäklaren (även kallad im.academy), är en mäklare från: inte riktigt klart. Rekommenderas IM Academy verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om IM Academy ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det IM Academy ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det, men i sina villkor nämner det iMarketsLive.com, en mäklare med ett ganska negativt rykte.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att ha bas i: nämner inte det. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av IM Academy noterar vi att de inte riktigt ger information om att äga olika planer eller kontotyper.

Plattformarna att fungera som IM Academy erbjuder är: vi tror att IM Academy egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som IM Academy tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

IM Academy webbplats
IM Academy webbplats

IM Academy tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: de ger verkligen väldigt lite information för att inte förstå vilken typ av IM Academy -mäklare är.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om IM-akademin |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: im.akademi

Telefonnummer: + 1 518-801-1010

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar IM Academy. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på IM-akademin <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att IM Academy -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den nämner inte var den är baserad, den nämner inte vilket företag den tillhör, när vi letar efter recensioner om IM Academy kan vi hittar inga recensioner, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig. CNMV, den spanska tillsynsmyndigheten, har utfärdat en varning mot IM Academy. Mäklaren nämner också i sitt tevillkor a iMarketsLive.com, en mäklare med ett ganska negativt rykte.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillsattes CMF IM-akademin till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CMF: s varning i juli 2021 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔: mäklaren IM-akademin är knuten till företag iMarkets e Vakna drömmare, Totalt bedrägliga företag som fördöms av tillsynsmyndigheter. ⛔MYCKET FÖRSIKTIG⛔.

⛔ Uppmärksamhet ⛔: mäklaren IM-akademin är associerad med Theo Zuniga. ⛔VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET⛔.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om IM Academy? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

53 kommentarer om «IM Academy: Betyg och kommentarer»

 1. Sol svar

  Jag investerade hos ett företag som heter Elite brokerage, och historien är densamma, när jag ville ta ut sa de till mig att det inte gick att göra eftersom jag återinvesterade för många gånger och mitt konto hade blockerats att jag var tvungen att sätta in mer för att låsa upp sätta in mer än 1000 dollar för att avblockera och de gav mig inte längre något svar, de svarade aldrig igen, de stängde inte mitt konto, det är fortfarande öppet, 😞 Jag hoppas fortfarande på att få tillbaka det jag investerade

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sol, vet du vad deras hemsida är?Det finns flera mäklare med namnet "Elite", om vi inte har det bland våra recensioner kommer vi att prioritera att meddela alla användare och att vara uppmärksamma så att samma sak händer inte med dem vad med dig Pengarna kan i alla fall återvinnas.

   Hälsningar.

 2. Mali Sosa svar

  ÄR EN GOTCHA

  Det stora bedrägeriet är vad de säljer eftersom de försäkrar att när du går in kommer du att få vinnande investeringssignaler och det är en lögn, det är tydligt att det är säljkroken (tjäna genom att investera online) och de bekräftar att med att kopiera och klistra in signalerar att du kommer att bli miljonär

  De klassar det som en bluff eftersom de hävdar att de ger vinnande investeringssignaler och för det måste du vara en reglerad enhet och det är de inte och de är inte intresserade av att bli reglerade eftersom huvudsyftet är att sälja medlemskap (av falska illusioner) men åtskilda från det eftersom många människor redan har fördömt det som sekt och att oavsett vad du säljer är ett brott eftersom de påverkar livet för de människor som kommer in.

  Till människorna som säljer medlemskapen, reflektera över deras etik och mänskliga kvalitet och analysera vad de måste bli (bedragare) för att lyckas tjäna pengar på andras bekostnad.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mali, tack för att du kommenterar IM Academy. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Rocío Prat svar

  JAG BERÄTAR DIG ATT JAG HÄNDE PÅ ATT SÄNKA IN DIG EN STOR BELÖP FÖR ATT DE FRÅN IM ACADEMY PRESSADE MIG MEN MED DETTA RÄDDAR DE MIG VÄNNER. TACK SÅ MYCKET

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Rocio Prat, tack för din kommentar om IM Academy. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Maribel Rodriguez svar

  Hej, jag kunde få tillbaka mitt kapital från dessa bedragare genom att följa stegen som du markerar, jag är mycket tacksam

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maribel Rodríguez, Bra!!!, Tack så mycket för att du meddelade oss, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla, du kan läsa din recension.

   För andra som vill få tillbaka sina pengar, bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar och lycka till.

 5. mentalsjukhus svar

  Jag är rädd för IM ACAMEDY, JAG SÅG VÄLDIGT NEGATIVA KOMMENTARER FÖR ATT DE SÄGER HAN ÄR EN BEDRARARE OCH
  JAG Tänker INTE KÖPA IM LÄNGRE OCH TACK

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej asyl, du har det bra, du kommer att förlora dina pengar, de är ett bedrägeri.

   Hälsningar.

 6. Alex s svar

  Innan man pratade om IM Academy försökte man inte på något medium fånga mig genom en bekant, jag har studerat ekonomi och har erfarenhet av aktiemarknaden, från första ögonblicket jag såg att det är en BLEDREG, gjorde min vän till mig en videokonferens med sin "chef" jag var en manuell rökförsäljare, de pratade med mig om träning i 2 minuter och sedan berättade de om min framtid, ekonomiska frihet och fantasier, efter att ha ställt två frågor stod det klart för mig att inte ens min vän hade lärde sig något om handel på 3 månader Varken deras "chef" hade någon ekonomisk kunskap, inte ens den mest grundläggande, jag sa till dem att jag inte var intresserad.

  Efter att jag lärde mig om företaget och deras synliga huvuden och de är ett företag utan någon reglering som erbjuder signaler (olagligt), erbjuder binärer (olagligt) och drivs av personer relaterade till bedrägerier tidigare, pratade jag med min vän och det gjorde det. inte hjälp du är välkommen, han förnekade envist objektiv data och bevis och utan att resonera eller ens erkänna en debatt, jag tycker synd om honom.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alex, tack för att du lämnade dina kommentarer, IM Academy-mäklaren / skolan (eller den tänkta skolan) i sina villkor nämner att ha en relation med iMarketsLive.com, en mäklare med ett mycket negativt rykte som har LUCKAT tusentals investerare och även sa precis samma sak som du, som inte är mäklare, som är en akademi. I verkligheten är det som ett pyramidspel som de använder för att locka nya kunder.

   CNMV (spanska finansregulatorn) meddelade att IM Academy bedriver olagliga investeringsaktiviteter. Denna påstådda akademi är ett bedrägeri som försöker lura människor genom att låtsas att de ger investeringskurser eller vad som helst för att lura kunder och få dem att investera i en mäklare som de är associerade med för att sluta stjäla alla pengar från sina kunder. Var uppmärksam, fall inte i deras fällor och trassel, låt dig inte manipuleras.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.