✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i IM Academy. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om IM Academy och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsim.akademi
???? företagetInternational Markets Live Inc
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adress 303 S Broadway Suite 450, Tarrytown, NY 10591

⚠️ IM Academy finns inte med i något register och den publicerade adressen motsvarar inte något finansiellt företag. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

IM Academy erbjuder inte olika konton att driva.

Information på webben

Mastery Academy webbplats

IM Academy ger en grundläggande förklaring om de tjänster den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • + 1 518-801-1010

???? Slututvärdering av IM Academy ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED IM Academy.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om IM Academy:

datum Uppdatering – nyheter
Juli 2021Klagomål mot IM Academy of CMF.
-IM Academy är förknippad med iMarkets y Vakna drömmare, totalt bedrägliga företag som fördöms av tillsynsmyndigheter.
-IM Academy förknippas med Teo Zuñiga, en person som tydligen är kopplad till olika bedrägerier på flera nivåer.
juni 2023Klagomål mot IM Academy of CSSF.

Användarrecensioner

[demokrati id=”402″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av IM Academy

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar IM Academy

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera IM Academy?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är IM Academy en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att IM Academy är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är IM Academy pålitlig?

Nej. IM Academy är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från IM Academy?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till IM Academy?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

57 kommentarer om «Är IM Academy en bluff? Åsikter från 2023»

 1. jose daniel moya svar

  Hej, jag heter Jose och sanningen är att jag var ännu ett offer för bedrägeri från företaget Mastes IM Academy, de pratade underbart med mig och de sövde dig med rena lögner när du känner att du redan gjort insättningen och när jag såg verkligheten när de inte sa till dig att se vad jag gjorde var att lämna det där jag följde inte längre vad de frågade mig eftersom jag sa att det jag behövde göra inte var korrekt. Jag lät månaden gå och sedan pratade jag med rådgivaren som berättade mig om den affären och han bad mig att lämna tillbaka pengarna eftersom jag inte höll med om vad jag hade. Vad jag skulle göra Jag gjorde det eftersom han tydligt sa till mig att om jag inte fick resultat skulle han returnera mina pengar och det gjorde jag' inte ringa honom längre han svarade inte jag skrev till honom flera gånger och ingenting så jag började undersöka detta företag och jag ser att det är en ren bluff Låt oss se vem som kan ge mig råd om hur jag ska rapportera dem ooo, låt mig återkomma vad Jag investerade, man gör det av nödvändighet och tänker att vi ska gå framåt ekonomiskt men de utnyttjar ens behov, det är inte rättvist

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jose Daniel, tack för att du skriver om IM Academy. Denna mäklare/skola är en BLUFFÄR, kurserna de erbjuder ger inget som du inte kan hitta på gratis internet.

   De kommer att koppla dig till en mäklare som de är i maskopi med vars enda mål är att råna dig, manipulera operationer manuellt, allt är förberett för att du ska förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Sol svar

  Jag investerade hos ett företag som heter Elite brokerage, och historien är densamma, när jag ville ta ut sa de till mig att det inte gick att göra eftersom jag återinvesterade för många gånger och mitt konto hade blockerats att jag var tvungen att sätta in mer för att låsa upp sätta in mer än 1000 dollar för att avblockera och de gav mig inte längre något svar, de svarade aldrig igen, de stängde inte mitt konto, det är fortfarande öppet, 😞 Jag hoppas fortfarande på att få tillbaka det jag investerade

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sol, vet du vad deras hemsida är?Det finns flera mäklare med namnet "Elite", om vi inte har det bland våra recensioner kommer vi att prioritera att meddela alla användare och att vara uppmärksamma så att samma sak händer inte med dem vad med dig Pengarna kan i alla fall återvinnas.

   Hälsningar.

 3. Mali Sosa svar

  ÄR EN GOTCHA

  Det stora bedrägeriet är vad de säljer eftersom de försäkrar att när du går in kommer du att få vinnande investeringssignaler och det är en lögn, det är tydligt att det är säljkroken (tjäna genom att investera online) och de bekräftar att med att kopiera och klistra in signalerar att du kommer att bli miljonär

  De klassar det som en bluff eftersom de hävdar att de ger vinnande investeringssignaler och för det måste du vara en reglerad enhet och det är de inte och de är inte intresserade av att bli reglerade eftersom huvudsyftet är att sälja medlemskap (av falska illusioner) men åtskilda från det eftersom många människor redan har fördömt det som sekt och att oavsett vad du säljer är ett brott eftersom de påverkar livet för de människor som kommer in.

  Till människorna som säljer medlemskapen, reflektera över deras etik och mänskliga kvalitet och analysera vad de måste bli (bedragare) för att lyckas tjäna pengar på andras bekostnad.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mali, tack för att du kommenterar IM Academy. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Rocío Prat svar

  JAG BERÄTAR DIG ATT JAG HÄNDE PÅ ATT SÄNKA IN DIG EN STOR BELÖP FÖR ATT DE FRÅN IM ACADEMY PRESSADE MIG MEN MED DETTA RÄDDAR DE MIG VÄNNER. TACK SÅ MYCKET

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Rocio Prat, tack för din kommentar om IM Academy. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Maribel Rodriguez svar

  Hej, jag kunde få tillbaka mitt kapital från dessa bedragare genom att följa stegen som du markerar, jag är mycket tacksam

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maribel Rodríguez, Bra!!!, Tack så mycket för att du meddelade oss, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla, du kan läsa din recension.

   För andra som vill få tillbaka sina pengar, bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar och lycka till.

 6. mentalsjukhus svar

  Jag är rädd för IM ACAMEDY, JAG SÅG VÄLDIGT NEGATIVA KOMMENTARER FÖR ATT DE SÄGER HAN ÄR EN BEDRARARE OCH
  JAG Tänker INTE KÖPA IM LÄNGRE OCH TACK

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej asyl, du har det bra, du kommer att förlora dina pengar, de är ett bedrägeri.

   Hälsningar.

   • Allan Joeln

    Es una estafa llevo más de un mes que me contacto un hombre que es de I am máster Académic y me prometió el cielo y la tierra aplicaciones que me harían ganar forex programas que duplicarán mis ganancias pero en ese mes investigue me llene de información y desde el principio vi su gran estafa . Entran personas a una reunión zoom mamas jóvenes señores en sus casas de lámina unos de Block otros en el campo y asi, son personas necesitadas que buscan una salida a su economía por la desesperacion hacen caso a estos estafadores que le endulzan el oído a uno si estas leyendo esto no lo hagas, es un fraude denuncia.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hola Allan, gracias por tu comentario, está claro que son estafa y que por desgracia llevan muchos años robando el dinero de perosnas humildes que han logrado ciertos ahorros con el esfuerzo para que estos señores les convenzan para invertir su dinero con ellos y lo acaben perdiendo.

    Hälsningar.

 7. Alex s svar

  Innan man pratade om IM Academy försökte man inte på något medium fånga mig genom en bekant, jag har studerat ekonomi och har erfarenhet av aktiemarknaden, från första ögonblicket jag såg att det är en BLEDREG, gjorde min vän till mig en videokonferens med sin "chef" jag var en manuell rökförsäljare, de pratade med mig om träning i 2 minuter och sedan berättade de om min framtid, ekonomiska frihet och fantasier, efter att ha ställt två frågor stod det klart för mig att inte ens min vän hade lärde sig något om handel på 3 månader Varken deras "chef" hade någon ekonomisk kunskap, inte ens den mest grundläggande, jag sa till dem att jag inte var intresserad.

  Efter att jag lärde mig om företaget och deras synliga huvuden och de är ett företag utan någon reglering som erbjuder signaler (olagligt), erbjuder binärer (olagligt) och drivs av personer relaterade till bedrägerier tidigare, pratade jag med min vän och det gjorde det. inte hjälp du är välkommen, han förnekade envist objektiv data och bevis och utan att resonera eller ens erkänna en debatt, jag tycker synd om honom.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alex, tack för att du lämnade dina kommentarer, IM Academy-mäklaren / skolan (eller den tänkta skolan) i sina villkor nämner att ha en relation med iMarketsLive.com, en mäklare med ett mycket negativt rykte som har LUCKAT tusentals investerare och även sa precis samma sak som du, som inte är mäklare, som är en akademi. I verkligheten är det som ett pyramidspel som de använder för att locka nya kunder.

   CNMV (spanska finansregulatorn) meddelade att IM Academy bedriver olagliga investeringsaktiviteter. Denna påstådda akademi är ett bedrägeri som försöker lura människor genom att låtsas att de ger investeringskurser eller vad som helst för att lura kunder och få dem att investera i en mäklare som de är associerade med för att sluta stjäla alla pengar från sina kunder. Var uppmärksam, fall inte i deras fällor och trassel, låt dig inte manipuleras.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *