✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Brokersrecomendados.com

I det här avsnittet kommer vi att analysera om Jupiter är ett företag som vi anser vara säkert eller opålitligt. Var noga med att läsa vår fullständiga recension för att få all information!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Immediate Core och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsimmediatecore.com
???? företaget* Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress Han nämner inte sin mejl
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adress Nämner inte hans adress
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-11-01
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️Immediate Core nämner inte vilket företag den tillhör. Var mycket försiktig, vi märker en tydlig brist på transparens

Plats: ⚠️Immediate Core nämner inte var den finns, att lita på ett företag som inte nämner var det finns är mycket farligt, var försiktig.

Det är viktigt att notera att vi har hittat flera egenskaper hos detta företag som berör oss.

Vad är Immediate Core?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Immediate Core är en: kryptovalutamäklare.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

Immediate Core-webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Immediate Core-webbplatsen, som är immediatecore.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Detta företag erbjuder ingen typ av kontaktinformation, såsom e-post eller telefonnummer. Vad kan vi utläsa av detta? Att de inte tillhandahåller kontaktformulär är mycket misstänkt. Om du har problem kommer det inte att finnas något sätt att kontakta dem. Det låter riktigt illa, eller hur?

Omedelbar kärnreglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren presenterar ger anledning till stor oro; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får det oss att tänka? Vi står inför en oreglerad mäklare. Vad innebär detta? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du förmodligen inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? Omedelbart slutbetyg för kärnan ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Immediate Core och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Det nämns inte var företaget finns.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i det här fallet BaFin, Federal Superintendency of Financial Supervision). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Företaget nämner inte heller något kontaktsätt; Om du behöver kontakta dem för en nödsituation, hur gör du det? Var försiktig.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Immediate Core är en kryptovalutamäklare. Det nämns inte var företaget är beläget, vilket redan är en anledning till oro angående dess transparens och seriositet. Dessutom tillhandahåller Immediate Core ingen information om dess reglering, vilket indikerar att det är ett oreglerat företag. Otydligheten i detta avseende är alarmerande.

Företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive BaFin (Federal Superintendency of Financial Supervision), som framhåller behovet av extrem försiktighet när man överväger alla typer av investeringar med Immediate Core. Dessutom återspeglar bristen på tydliga kontaktsätt och frånvaron av information om dess moderbolag en anmärkningsvärd brist på seriositet och transparens. Det rekommenderas att vara mycket försiktig.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Det är tillrådligt att visa exceptionell försiktighet i närvaro av flera larmsignaler. 🚨🚨

uppdateringar

Omedelbar kärnnyhet:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Immediate Core finansiell regulator BaFin, Federal Superintendency of Financial Supervision

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Immediate Core.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Immediate Core

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar omedelbar kärna

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Immediate Core?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Immediate Core?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Immediate Core pålitlig?

Nej. Immediate Core är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: Immediate Core är ett företag som inte nämner något om sin reglering, vilket indikerar att det inte är reglerat och visar på en anmärkningsvärd brist på tydlighet och allvar. Dessutom har det fördömts av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive BaFin. Företaget tillhandahåller inga kontaktmöjligheter, vilket är oroande i nödfall. Den nämner inte heller vilken enhet den ingår i, vilket förstärker bristen på seriositet och transparens. Var mycket försiktig när du överväger någon interaktion med detta företag.

Hur får man tillbaka pengar från Immediate Core?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Rekommenderademaklare.com