✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Grundläggande information

🌐 webbplatsimmediateeuraxai.org
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress Nämner inte denna kontakt
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner inte en plats
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-10-25
FöretagstypKryptovaluta, CFD:er, Forex och råvarumäklare

Immediate Eurax är ett företag som saknar verifierbar data om sin plats, kontaktuppgifter och vad som är mer oroande, det har den inte ingen reglering. Frånvaron av dessa grundläggande detaljer är en röd flagga för alla investerare, eftersom det indikerar brist på transparens och säkerhetsgarantier. Utan tydlig information och regler som stödjer dess verksamhet är det svårt att lita på detta företags legitimitet och tillförlitlighet. Vi kan redan nu berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Immediate Eurax?

Efter att ha analyserat företagets hemsida i detalj kan vi dra slutsatsen att Immediate Eurax fungerar som en mäklare som erbjuder tjänster inom kryptovalutor, CFD:er, valuta och råvaror.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

omedelbar webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Immediate Eurax webbplats, som är immediateeuraxai.org. Fångsten gjordes i Juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Detta företag tillhandahåller ingen kontaktinformation, e-post eller telefonnummer. Vad innebär detta? Frånvaron av kontaktinformation är en betydande röd flagga. Om ett problem uppstod eller om du hade ett klagomål skulle du inte ha något sätt att kontakta dem. Detta är oroande, eller hur? Denna brist på data leder till att vi ifrågasätter företagets äkthet, vilket väcker tvivel om dess legitimitet och trovärdighet.

* Omedelbar Eurax-förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats

???? Slutbedömning av Immediate Eurax ????

uppdateringar

Omedelbara Eurax-nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2024Klagomål mot franska finansregulatorn Immediate Eurax

Omedelbar Eurax har redan klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter.

Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Immediate Eurax.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som blivit lurade av omedelbar Eurax

Hur man rapporterar Omedelbar Eurax

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Omedelbar Eurax?

Ja självklart! Det finns mycket säkrare och mer pålitliga alternativ på marknaden. Du kan konsultera vår ranking av de bästa mäklarna att hitta alternativ som bäst passar dina investeringsbehov.

Hur kan jag anmäla Omedelbar Eurax?

Hur du rapporterar till Immediate Eurax kan variera beroende på din plats. Vi rekommenderar att du kontaktar ditt lands finanstillsynsmyndighet för specifik vägledning om hur du gör en rapport. Om du behöver ytterligare hjälp, lämna oss en kommentar om denna recension.

¿Es Omedelbar Eurax pålitlig?

Utifrån vår analys fann vi vissa brister vad gäller kundsäkerhet. Bristen på direkt kontaktinformation, utelämnandet av detaljer om dess plats och frånvaron av detaljer om dess reglering väcker frågor om tillförlitligheten av Immediate Eurax.

Hur man får pengar från Omedelbar Eurax?

Om du behöver få tillbaka ditt kapital från Immediate Eurax rekommenderar vi att du konsulterar vår detaljerade guide om hur du återvinner pengar från ett bluffföretag. I den här guiden ger vi ett steg för steg för att hjälpa dig i processen att återvinna pengar på ett effektivt sätt här.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Omedelbar Eurax: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Carlos svar

  Det här företaget är en bluff. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos, tack för att du skriver om Immediate Eurax. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *