✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Brokersrecomendados.com

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Immediate Intal. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare att investera. Det vi hittade var inga goda tecken.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Immediate Intal och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsimmediateintal.com, immediate-intal.co och immediateintalai.com
???? företagetNämner inte företaget som det tillhör
⚖️ regleringNämner inte dess reglering
📧 E-postadress Har inte
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressNämner inte hans adress

Vad är Immediate Intal?

Till att börja, Immediate Intal är inte en mäklare självDet är snarare en webbplats som används av olika investeringsbolag för att få information från alla personer som registrerar sig genom registreringsformuläret på denna webbplats.

Uppgifterna kommer sedan att skickas till värdepappersföretag (vanligtvis MYCKET OSÄKERT) för att marknadsföra sig själva genom att använda reklam mycket aggressivt. Ringer vanligtvis oönskade och mycket aggressiva samtal och bjuder in folk att investera pengar för att påstås generera vinster snabbt och utan risk.

Webbplatser som liknar den här finns i överflöd, så vi hjälper dig att upptäcka dem och undvika att hamna i bedrägerier.

surfar på webben

Omedelbar Intal hemsida

Alla dessa sajter vi pratar om delar en viss likhet, en liten presentation och ett registreringsformulär i början av huvudsidan. Där bjuder de in användaren att registrera sig genom att erbjuda dem en snabb och enkel registrering, enkel intjäning och hög avkastning, och försöker framstå som så vänlig som möjligt.

Men om du går till villkoren för användning av webbplatsen kommer du att se att de inte förklarar absolut ingenting om hur de genomför förhandlingarna, vilken plattform som kommer att användas eller var vi kommer att sätta in våra pengar eller hur försäkrade de är. De kommer inte heller att säga vilket företag som driver sajten eller var den är registrerad.

Det är att de inte ens är företag registrerade och övervakade av någon tillsynsenhet, så vi råder dig att vara välinformerad innan du anger data på någon webbplats som liknar dessa.

uppdateringar

Omedelbara Intal-nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Företaget Immediate Intal fördömdes av regulator FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority

Användarrecensioner

[demokrati id=”7658″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Immediate Intal.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.

Slutbetyg av Immediate Intal

En pocas palabras, Vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Immediate Intal.

Det är ett företag som inte nämner absolut några skatteuppgifter, enligt kundmeddelanden kommer de efter registrering hos Immediate Intal att börja ringa dig från olika mäklare och oreglerade investeringsbolag för att uppmuntra dig att investera pengar (VAR MYCKET FÖRSIKTIG MED VEM DU GER DIN INFORMATION).

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.


Hur gör man anspråk på pengar som blivit lurade av Omedelbar Intal?

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur rapporterar man omedelbar Intal?

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Immediate Intal?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Immediate Intal en bluff – är det en bluff?

Ja. Vi tror att Immediate Intal är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Immediate Intal pålitlig?

Nej. Immediate Intal är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: en granskning av dess villkor avslöjar en alarmerande brist på information om hur handeln hanteras, vilka plattformar som används, var medel sätts in och hur de är försäkrade. Dessutom anges inte vilket företag som driver sajten eller dess lagliga registrering. Dessa webbplatser är inte registrerade eller övervakade av någon tillsynsmyndighet, vilket understryker vikten av att göra din forskning innan du anger någon data. I juni 2024 rapporterades Immediate Intal av FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority.

Hur får man tillbaka pengar från Immediate Intal?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Immediate Intal?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Rekommenderademaklare.com