✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i IMMEDIATE PEAK. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare att investera. Det vi hittade var inga goda tecken.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om IMMEDIATE PEAK och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsimmediatepeak.com, immediatepeak.net, immediatefuture.io, immediate-peak.com, immediatepeak.org
???? företagetNämner inte ditt företag
⚖️ regleringNämner inte dess reglering
📧 E-postadress Har inte
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressNämner inte hans adress

Vad är IMMEDIATE PEAK?

Till att börja, IMMEDIATE PEAK är inte en mäklare i sigDet är snarare en webbplats som används av olika investeringsbolag för att få information från alla personer som registrerar sig genom registreringsformuläret på denna webbplats.

Uppgifterna kommer sedan att skickas till värdepappersföretag (vanligtvis MYCKET OSÄKERT) för att marknadsföra sig själva genom att använda reklam mycket aggressivt. Ringer vanligtvis oönskade och mycket aggressiva samtal och bjuder in folk att investera pengar för att påstås generera vinster snabbt och utan risk.

Webbplatser som liknar den här finns i överflöd, så vi hjälper dig att upptäcka dem och undvika att hamna i bedrägerier.

surfar på webben

IMMEDIATE PEAK hemsida

Alla dessa sajter vi pratar om delar en viss likhet, en liten presentation och ett registreringsformulär i början av huvudsidan. Där bjuder de in användaren att registrera sig genom att erbjuda dem en snabb och enkel registrering, enkel intjäning och hög avkastning, och försöker framstå som så vänlig som möjligt.

Men om du går till villkoren för användning av webbplatsen kommer du att se att de inte förklarar absolut ingenting om hur de genomför förhandlingarna, vilken plattform som kommer att användas eller var vi kommer att sätta in våra pengar eller hur försäkrade de är. De kommer inte heller att säga vilket företag som driver sajten eller var den är registrerad.

Det är att de inte ens är företag registrerade och övervakade av någon tillsynsenhet, så vi råder dig att vara välinformerad innan du anger data på någon webbplats som liknar dessa.

uppdateringar

IMMEDIATE PEAK-nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority, har fördömt Omedelbar topp.

Användarrecensioner

[demokrati id=”7658″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av IMMEDIATE PEAK.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.

OMEDELBART TOPP Slutbetyg

En pocas palabras, Vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED OMEDELBART PICK.

Det är ett företag som inte nämner absolut något om skattedata, enligt kundmeddelanden kommer de efter registrering hos IMMEDIATE PEAK att börja ringa dig från olika mäklare och oreglerade investeringsbolag för att uppmuntra dig att investera pengar (VAR MYCKET FÖRSIKTIG MED VEM DU GE DIN INFORMATION).

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.


Steg för att kräva en återbetalning för bluff Omedelbar topp

För vägledning om hur du gör anspråk på ditt kapital om du har blivit utsatt för bedrägeri, se avsnittet med vanliga frågor nedan.

Hur man informerar myndigheterna om Omedelbar topp

Om du känner dig missnöjd med tjänsten som tillhandahålls av företaget och vill lämna in ett klagomål, nedan i FAQ-sektionen visar vi dig det bästa sättet att göra det.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera IMMEDIATE PEAK?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är IMMEDIATE PEAK en bluff – är det en bluff?

Ja. Vi tror att IMMEDIATE PEAK är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är IMMEDIATE PEAK pålitlig?

Nej. IMMEDIATE PEAK är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: kort sagt, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED IMMEDIATE PEAK. Det är ett företag som inte nämner absolut några skatteuppgifter. Enligt kundmeddelanden kommer de efter att ha registrerat sig hos IMMEDIATE PEAK att börja ringa dig från olika mäklare och oreglerade investeringsbolag för att uppmuntra dig att investera pengar (VAR MYCKET FÖRSIKTIG MED VEM DU GER DIN INFORMATION). Vid problem kommer myndigheterna i ditt land med största sannolikhet inte att kunna göra någonting. Som kund hos detta företag är du oskyddad! Att investera med oreglerade mäklare eller de som är baserade i länder av denna typ är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

Hur får man tillbaka pengar från IMMEDIATE PEAK?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till IMMEDIATE PEAK?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «OMEDELBART PAK: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Kevin R svar

  Detta företag betalar inte. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Kevin R, tack för att du skrev om IMMEDIATE PEAK. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *