✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Immediate Revolution 360 är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Immediate Revolution 360 och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

FöretagstypKryptovaluta mäklare
🏠Företag*Nämner det inte
⚖️ regleringDet är inte reglerat
📈PlattformEgen plattform
📌Adress Singapore
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 19 september 2023 (nyligen)
🌐 webbplatsimmediate-revolution-360.com
📧 E-postadress Har inte

Företag:
⚠️ Immediate Revolution 360 anger inte vilket företag den tillhör. Denna brist på transparens är oroande och tyder på en möjlig risk. Det gäller att vara alert!

plats:
⚠️ Immediate Revolution 360 nämner att vara belägen i Singapore, en plats som INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Immediate Revolution 360?

Efter att noggrant analysera företagets hemsida, bestämde vi det Immediate Revolution 360 fungerar som en kryptovalutamäklare.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

IMMEDIATE REVOLUTION 360 webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Immediate Revolution 360-webbplatsen, som är immediate-revolution-360.com. Fångsten gjordes i maj 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

📞 Vi har hittat följande telefonnummer: Den har inget.

📧 Vi har hittat följande mejl: Har inte.

Omedelbar revolution 360-förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

La bristande information om reglering av denna mäklare är en anledning till oro. Investerare bör vara medvetna om att handel med en oreglerad mäklare medför betydande risker. Utan det skydd som förordningen ger kan klientmedel vara i riskzonen. Det är viktigt att göra noggranna efterforskningar innan du litar på ett företag med investeringar.

???? Slutbetyg av Immediate Revolution 360 ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste funktionerna i Immediate Revolution 360 och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats i Singapore.

reglering: Avsaknaden av detaljer om dess reglering får oss att tro att detta företag verkar utan att vara reglerat. Denna otydlighet skapar osäkerhet om dess tillförlitlighet och engagemang för sektorsbestämmelser.

Kom ihåg att företaget har fördömts av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall CNMV, National Securities Market Commission). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Omedelbar revolution 360 utmärker sig på marknaden som en mäklare specialiserad på kryptovalutor, och erbjuder investeringsmöjligheter i denna ständigt utvecklade sektor. Men trots sitt fokus på kryptovalutor finns det viktiga aspekter som potentiella investerare bör överväga innan de binder sina pengar till detta företag.

Ett av områdena som oroar är bristen på transparens när det gäller företagstillhörighet Omedelbar revolution 360. Denna utelämnande väcker tvivel om företagets allvar och integritet, vilket kan påverka investerarnas förtroende för dess förmåga att förvalta sina medel på rätt sätt.

Dessutom väcker företagets angivna läge i Singapore frågor på grund av regionens uppfattning när det gäller regelsäkerhet och affärstransparens. Bristen på information om dess reglering väcker också ytterligare farhågor om dess tillförlitlighet och dess engagemang för industriregler. I den här situationen rekommenderas potentiella investerare att utöva tillbörlig aktsamhet och noggrant utvärdera riskerna innan de gör någon investering med Immediate Revolution 360. 🛑

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

➡️ Nyheter om Immediate Revolution 360:

datum Uppdatering – nyheter
kan 2024Klagomål mot Immediate Revolution 360 från finanstillsynsmyndigheten CNMV, National Securities Market Commission

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Immediate Revolution 360.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Immediate Revolution 360

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Immediate Revolution 360

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Immediate Revolution 360?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Immediate Revolution 360?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Immediate Revolution 360 pålitlig?

Nej. Immediate Revolution 360 är inte tillförlitlig, det är ett mycket osäkert företag: Mäklaren påstår sig vara belägen i Singapore, en plats som vissa anser vara osäker för den här typen av finansiella aktiviteter. Dessutom, dess senaste ålder, med domänen registrerad den 19 september 2023, lägger till ett ytterligare lager av osäkerhet. Med tanke på dessa omständigheter rekommenderas försiktighet och du rekommenderas att hålla dig borta från detta företag tills dess legitimitet och säkerhet kan verifieras.

Hur får man tillbaka pengar från Immediate Revolution 360?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Immediate Revolution 360: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. samuel arior svar

  Det här företaget kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Samuel Arias, tack för att du skrev om Immediate Revolution 360. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDREG.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *