✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Här kommer vi att informera dig om vi anser att Immediate Trader-företaget är säkert eller opålitligt. Läs hela vår analys för att få all information!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Immediate Trader och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

FöretagstypKryptovaluta mäklare
🏠Företag*Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ regleringDet är inte reglerat
📈PlattformEgen plattform
📌AdressDen nämner inte dess läge
🕑 Webbplatsens ålderWebbplats registrerad på: 3 maj 2023 (mycket nyligen)
🌐 webbplatsimmediatetrader.com
📧 E-postadress [e-postskyddad]

Företag:

⚠️ Immediate Trader ger inga detaljer om sitt moderbolag, vilket väcker frågor om dess trovärdighet.

plats:
⚠️ Immediate Trader nämner inte var den finns, att lita på ett företag som inte nämner var det finns är mycket farligt, var försiktig.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är omedelbar handlare?

Efter att noggrant analysera företagets hemsida, bestämde vi det Immediate Trader fungerar som en kryptovalutamäklare.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

IMMEDIATE TRADER webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Immediate Trader-webbplatsen, som är immediatetrader.com. Fångsten gjordes i maj 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

📞 Vi har hittat följande telefonnummer: Den har inget.

📧 Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Omedelbar handlarförordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

La bristande information om reglering av denna mäklare väcker oro. Vad innebär detta? Att det är en oreglerad mäklare, vilket sätter klientmedel på spel. Om mäklaren agerar bedrägligt kan det hända att investerare inte kan få tillbaka sina pengar. Var försiktig när du litar på oreglerade företag!

???? Slutlig omedelbar näringsidkarbetyg ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste funktionerna hos Immediate Trader och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Kom ihåg att företaget har fördömts av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall CNMV, National Securities Market Commission). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

reglering: Bristen på information om dess reglering är oroande. Detta tyder på att företaget inte är reglerat, vilket väcker frågor om dess transparens och seriositet.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Plats: Företaget lämnar ingen information om sin plats.

Omedelbar handlare Den presenterar sig som en mäklare specialiserad på kryptovalutor. Det bör noteras att företaget har varit föremål för klagomål från olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive CNMV (National Securities Market Commission). Var väldigt försiktig! 🚨⚠️

Bristen på information om din reglering är oroande och föreslår att Immediate Trader verkar utan att vara ordentligt reglerad, vilket väcker allvarliga frågor om dess transparens och trovärdighet. 🚫🛡️ Dessutom specificerar företaget inte vilken enhet det tillhör, vilket visar på en tydlig brist på seriositet och transparens. ⚠️❓

Å andra sidan ger Immediate Trader inte detaljer om dess läge, vilka föreningar berör. 🌐❌ Frånvaron av denna viktiga information bör vara ett varningstecken för alla potentiella investerare. Fortsätt med extrem försiktighet.

🚨🚨 Sammanfattningsvis är vår slutsats att detta företag på grund av de angivna skälen inte erbjuder seriositet eller säkerhet. Vi rekommenderar att du tänker noga innan du skickar pengar till en enhet med sådana egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

➡️ Nyheter om Immediate Trader:

datum Uppdatering – nyheter
kan 2024Klagomål mot omedelbar näringsidkare från finansiell regulator CNMV, National Securities Market Commission

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Immediate Trader.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av omedelbar handlare

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar omedelbar handlare

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Immediate Trader?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera omedelbar handlare?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Immediate Trader pålitlig?

Nej. Immediate Trader är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag– Den här mäklaren ger inte tydlig information om sin plats eller reglering, vilket är en stor anledning till oro. Dess senaste ålder, sedan domänen registrerades den 3 maj 2023, ger fler tvivel om dess legitimitet. Frånvaron av avgörande data, såsom företaget det tillhör, och det faktum att det har rapporterats av Spaniens tillsynsmyndighet, är röda flaggor som tyder på att investerare bör gå till väga med extrem försiktighet.

Hur får man tillbaka pengar från Immediate Trader?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Omedelbar handlare: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Santiago Navas svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Santiago Navas, tack för att du skriver om Immediate Trader. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *