✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i IMMEDIATE VORTEX. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare att investera. Det vi hittade var inga goda tecken.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om IMMEDIATE VORTEX och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplats immediatevortex.io, immediate-vortex.com och immediatevortex.co
???? företagetNämner inte ditt företag
⚖️ regleringNämner inte dess reglering
📧 E-postadress Har inte
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressNämner inte hans adress

Vad är IMMEDIATE VORTEX?

Till att börja, IMMEDIATE VORTEX är inte en mäklare i sigDet är snarare en webbplats som används av olika investeringsbolag för att få information från alla personer som registrerar sig genom registreringsformuläret på denna webbplats.

Uppgifterna kommer sedan att skickas till värdepappersföretag (vanligtvis MYCKET OSÄKERT) för att marknadsföra sig själva genom att använda reklam mycket aggressivt. Ringer vanligtvis oönskade och mycket aggressiva samtal och bjuder in folk att investera pengar för att påstås generera vinster snabbt och utan risk.

Webbplatser som liknar den här finns i överflöd, så vi hjälper dig att upptäcka dem och undvika att hamna i bedrägerier.

surfar på webben

IMMEDIATE VORTEX webbplats

Alla dessa sajter vi pratar om delar en viss likhet, en liten presentation och ett registreringsformulär i början av huvudsidan. Där bjuder de in användaren att registrera sig genom att erbjuda dem en snabb och enkel registrering, enkel intjäning och hög avkastning, och försöker framstå som så vänlig som möjligt.

Men om du går till villkoren för användning av webbplatsen kommer du att se att de inte förklarar absolut ingenting om hur de genomför förhandlingarna, vilken plattform som kommer att användas eller var vi kommer att sätta in våra pengar eller hur försäkrade de är. De kommer inte heller att säga vilket företag som driver sajten eller var den är registrerad.

Det är att de inte ens är företag registrerade och övervakade av någon tillsynsenhet, så vi råder dig att vara välinformerad innan du anger data på någon webbplats som liknar dessa.

uppdateringar

OMEDELBART VORTEX-nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2024Företaget IMMEDIATE VORTEX fördömdes av regulator FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority

Användarrecensioner

[demokrati id=”7658″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av IMMEDIATE VORTEX.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.

Slutlig utvärdering av IMMEDIATE VORTEX

En pocas palabras, Vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED OMEDELBAR VORTEX.

Det är ett företag som inte nämner absolut någonting om skattedata, enligt kundmeddelanden kommer de efter registrering hos IMMEDIATE VORTEX att börja ringa dig från olika mäklare och oreglerade investeringsbolag för att uppmuntra dig att investera pengar (VAR MYCKET FÖRSIKTIG MED VEM DU GE DIN INFORMATION).

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.


Hur gör man anspråk på pengar som blivit lurade av IMMEDIATE VORTEX?

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur rapporterar man IMMEDIATE VORTEX?

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera IMMEDIATE VORTEX?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är IMMEDIATE VORTEX en bluff – är det en bluff?

Ja. Vi tror att IMMEDIATE VORTEX är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är IMMEDIATE VORTEX pålitlig?

Nej. IMMEDIATE VORTEX är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: dessa sajter har vanligtvis en kort presentation och ett registreringsformulär på huvudsidan, som lovar snabb registrering, enkel förtjänst och hög avkastning. Däremot förklarar inte deras villkor hur handel bedrivs, vilka plattformar som används, var medel sätts in eller hur de är försäkrade. De nämner inte vilket företag som driver dem eller deras juridiska registrering. De är inte registrerade eller övervakade av tillsynsmyndigheter, så det är viktigt att göra din efterforskning innan du anger data på liknande webbplatser.

Hur får man tillbaka pengar från IMMEDIATE VORTEX?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till IMMEDIATE VORTEX?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «OMEDELBAR VORTEX: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Kevin svar

  Det här företaget kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Kevin, tack för att du skrev om IMMEDIATE VORTEX. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *