I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Inceptial. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Inceptial och vi kommer att berätta varför vi kom fram till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplats inceptial.com | inceptial.biz
???? företagetTillväxtkapital LLC
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformMT4
📌 Adress*Darüşşafaka, Büyükdere Cd. No:257, 34498 Sarıyer/İstanbul. Nurol Plaza, i Istanbul, Turkiet. – MASLAK MAH. BÜYÜKDERE CAD. NUROL PLAZA NR: 255 INNERDÖRR NR: 201 SARIYER/ ISTANBUL. Google Maps länk. De ringer från ett företag som heter lavixo.com.

*Det är den riktiga adressen enligt tidigare anställda på företaget.

⚠️ Inceptial ägs av företaget Growth Capital LLC ligger i Turkiet, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade.⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som Inceptial erbjuder, i det här fallet ser vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Klassisk$0
Silver$0
Gold$0
VIP$0

Information på webben

Inledande webbsida

Inceptial ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

00375445887062

???? Inledande slutbedömning ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Inceptial.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Inceptial:

datumUppdatering – nyheter
April 2022Klagomål mot Inceptial of CNMV.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Inceptial? Vad har du haft för erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Inceptial.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Inceptial

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Inceptial

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Inceptial?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Inceptial en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Inceptial är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Inceptial pålitlig?

Nej. Inceptial är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Inceptial?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Inceptial?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

102 kommentarer om «Utmärkt: Betyg och kommentarer»

 1. pablor svar

  Låt oss gå till lavixos kontor för att se om denna grupp av bedragare är så modiga. Har någon redan besökt dem? Jag är i kontakt med en advokat från Turkiet för att anmäla dem där... Om någon vill ha info, säg till mig, allt är betalt för vänner, du måste anmäla det, annars kommer den här gruppen tjuvar att fortsätta att lura hela Kristus

 2. Salvador Montenegro svar

  Det finns en viss Santiago Ruiz och en annan som kallar sig Sebastián Lombardi, de lurade till mig $38,000 3000 dollar och de ringer mig hela tiden för att få dem $XNUMX och anlitar advokater för att se om de kan göra något, låt dem veta om platsen tar eld

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Salvador, jag hoppas att det fungerar och att du får tillbaka alla pengar, men om det är för tid kommer du att återfå dem snabbare och mer effektivt hos oss än i en rättegång. Nu kan vi sätta ett ansikte åt detta organiserade gäng för att lura kunder, vi vet redan var vi kan hitta dessa bedragare, företaget som driver Inceptial heter Lavixo (härifrån ringer de) och dess adress är: Darüşşafaka, Büyükdere Cd. No :257, 34498 Sarıyer/İstanbul. Nurol Plaza, i Istanbul, Turkiet. – MASLAK MAH. BÜYÜKDERE CAD. NUROL PLAZA NR: 255 INNERDÖRR NR: 201 SARIYER/ ISTANBUL. (Se adress), vi hoppas att någon snart kan skicka en bildrapport till oss på alla försäljare som har lurat alla kunder och att det aktuella klagomålet kan lämnas in till polisen så att de grips.

   Om du vill se ansiktet på alla som har lurat dig, klicka på denna länk: Inceptionellt

   Tack för din kommentar om Inceptial. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 3. OK-34 svar

  Tack så mycket för återvinningen av pengar tack så mycket verkligen!!!!! De blev försenade eftersom du måste följa spåret av pengaöverföringen men till slut kunde vi återhämta oss

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Vale-34, FANTASTISK!!!, vilken glädje du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du passerar kortet, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recensionen och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 4. lurad av inceptial och lavixo svar

  Hej vänner, jag har redan kontakt med en advokat från Turkiet, jag tror att vi kan uppnå något, i mitt fall, "obegripligt" de lurade mig mer än 10,000 XNUMX euro... De drabbade som vill vara med och försöka åstadkomma något mot dessa tjuvar skriver ett meddelande till mig här på forumet

  Låt oss alla gå tillsammans för att föra dessa tjuvar från Istanbul till lagen (uppenbarligen kallar företaget sig lavixo)

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Miguel, jag hoppas att det fungerar och att du får tillbaka alla pengar, men om det är för tid kommer du att återfå dem snabbare och mer effektivt hos oss än i en rättegång. Nu kan vi sätta ett ansikte åt detta organiserade gäng för att lura kunder, vi vet redan var vi kan hitta dessa bedragare, företaget som driver Inceptial heter Lavixo (härifrån ringer de) och dess adress är: Darüşşafaka, Büyükdere Cd. No :257, 34498 Sarıyer/İstanbul. Nurol Plaza, i Istanbul, Turkiet. – MASLAK MAH. BÜYÜKDERE CAD. NUROL PLAZA NR: 255 INNERDÖRR NR: 201 SARIYER/ ISTANBUL. (Se adress), vi hoppas att någon snart kan skicka en bildrapport till oss på alla försäljare som har lurat alla kunder och att det aktuella klagomålet kan lämnas in till polisen så att de grips.

   Om du vill se ansiktet på alla som har lurat dig, klicka på denna länk: Inceptionellt

   Tack för din kommentar om Inceptial. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Yarkan Gzuni svar

  Särskilda tjänster utförs för denna typ av personer, ben, ben och tänder fixeras hemma och speciella tjänster görs till små kvinnor... kontakta mig i detta forum så ger jag dig priser... vi är effektiva, vi har agenter i flera länder, i Turkiet 18 agenter redo att lösa dina problem...vi skickar bilder på utfört arbete!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Yarkan, jag vet inte om du är läkare eller vad du menar, men i vårt företag är vi emot all typ av olaglig eller våldsam handling.

   Hälsningar.

  • maria kur svar

   Vilket verkligt sätt finns det att polisanmäla? Jag har bevis på allt, de stal mer än 10.000 XNUMX USD från min man på några veckor och sedan när du vill göra anspråk eller dra tillbaka de slutar svara på dina meddelanden och försvinner.

   Någon advokat i forumet som kan vägleda oss? Låt oss alla betala advokater i Turkiet eller var de än är för att ta dem till polisen, låt oss inte låta dem komma undan med det, vänner.

   • Yarkan Gzuni

    Jag rekommenderar åt båda hållen, att trycka på med polisklagomål, jag har kontakter på de nivåerna som kommer att lösa ärendet snabbt och effektivt, men det är dyrare, det billiga alternativet är det jag nämnde tidigare, kanske ett par bör sammanföras för att ge service med flera av arbetarna eller cheferna... detta är upp till dig...

 6. Säker rättvisa svar

  Jag är från Mexiko och jag känner folk från familjen Düzgün i London som är skyldiga mig några tjänster, jag har berättat för dem att i Turkiet finns det ibland enstaka bränder mitt på arbetsdagen, när alla arbetare i en fabrik brändes, de kunde inte lämna och slutade som stekt kyckling...RIP.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Justice, nu kan vi sätta ett ansikte åt det här gänget organiserat för att lura kunder, vi vet redan var vi kan hitta dessa bedragare, företaget som driver Inceptial heter Lavixo (härifrån ringer de) och deras adress är: Darüşşafaka, Büyükdere CD nr:257, 34498 Sarıyer/İstanbul. Nurol Plaza, i Istanbul, Turkiet. – MASLAK MAH. BÜYÜKDERE CAD. NUROL PLAZA NR: 255 INNERDÖRR NR: 201 SARIYER/ ISTANBUL. (Se adress), vi hoppas att någon snart kan skicka en bildrapport till oss på alla försäljare som har lurat alla kunder och att det aktuella klagomålet kan lämnas in till polisen så att de grips.

   Om du vill se ansiktet på alla som har lurat dig, klicka på denna länk: Inceptionellt

   Tack för din kommentar om Inceptial. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.