Bux mäklare
Indigo Capitals Kommentarer

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Indigo Capitals (även kallad med namnet: indigocapitals.com), är en mäklare av Forex och CFD. Rekommenderas Indigo Capitals verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Indigo Capitals ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Indigo Capitals ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Indigo huvudstäder nämner att vara en del av: Omegaistic LLC.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Saint Vincent och Grenadinerna

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Indigo Capitals den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Indigo Capitals är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton det erbjuder Indigo huvudstäder, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

 

La plattform att fungera som Indigo Capitals erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Indigo huvudstäder tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Indigo Capitals webbplats
Indigo Capitals webbplats

Indigo huvudstäder ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av de tjänster som den erbjuder, live -diagram, ekonomisk kalender, FAQ -avsnitt, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Indigo huvudstäder

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: indigocapitals.com

📞 Telefonnummer: + 4930700107209

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade Indigo Capitals. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Indigo huvudstäder

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget Indigo Capitals är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att ha granskat det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är ett tydligt etablerat företag att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, Tja, det erbjuder knappast juridisk information, dess högkvarter är i ett erkänt skatteparadis plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

UPPMÄRKSAMHET: Vi vet att denna mäklare ber sina kunder att installera programmet Anydesk. De använd denna taktik för att komma åt ditt bankkonto eller kryptovaluta plånbok eller där det finns pengar, och de kommer att försöka stjäla dina pengar. Kom ihåg det med Anydesk ger åtkomst till din dator, vilket är mycket farligt. GÖR DET INTE.

UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det Indigo Capitals har en nära relation med Marknadsför ProTrade y newfx dåligt ansedda mäklare med klagomål mot honom, anklagade för att ha lurat sina användare. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

UPPMÄRKSAMHET!: i februari 2022 CNMV lade till Indigo Capitals till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2022


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Indigo Capitals? Vad har du varit med om?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

48 kommentarer om «Indigo Capitals: Betyg och kommentarer»

 1. Harry svar

  Mycket bra,

  han lurade mig bara för 230 euro men de började be mig om mer, varje dag ringde en viss MARIA RODRIGUEZ mig med mycket fina ord och som om han flirtade med mig, efter 10 dagar sa han till mig att hans handledare skulle ringa mig för att förklara för mig hur det fungerade, jag kommer inte ihåg vad killen hette, jag tror att det var något i stil med ORLANDO eller ARMANDO eller något liknande, först var han väldigt vänlig men när han började be om pengar sa jag nej och han insisterade, han sa att från mig privata konto skulle inte röra något som kunde begära ett lån från hans bank, och jag insisterade på att jag inte ville ha lån på något sätt, och han började redan tappa bort sig lite tills Jag sa till honom att jag forskade på internet om det företaget och alla kommentarer som fanns var att DE ÄR BEDRAGARE, när jag berättade att han plockade på mig och lade på luren.
  Några dagar senare ringde faster MARIA RODRIGUEZ mig igen och berättade att det som hade hänt med hennes handledare och jag berättade för henne och hon ramlade också, det hände en viss MINERVA som var väldigt otrevlig och oförskämd och sa hur hon skulle stänga kontot? att han var tvungen att betala nästan 500 euro för provisionerna och jag sa till honom att ta ut det från vinsten som det förmodade kontot hade genererat och med mycket dåliga ord sa han till mig att vinsten skulle hållas av statskassan OCH ATT MITT KONTO INTE SKULLE BRÄNAS DET SKULLE FÖRSTÅ PÅ NOLL och jag sa till honom att det verkade bra för mig men att hans provisioner skulle samlas in först
  Jag har försökt att ringa telefonerna där de ringde och alla kom ut som inte tillgängliga, samtalen de ringde var med nummer från Spanien. Telefonen där denna moster MARIA RODRIGUEZ brukade ringa mig är 34 616478706 och nu ringer jag och den finns inte och innan jag ens hade geting.
  DE ÄR EN PANDA AV LUCKARTJUVAR, synd ÄR ATT DU INTE GÖR DEM I DITT ANSIKTE FÖR ATT KRUTA DERES ANSIKTE.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Enrique, vi hoppas att någon kan samarbeta med den riktiga adressen till dessa bedragare. Tack för din kommentar om Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Conhi svar

  De är ELITSLUMPARE, en viss Antonio övertygade mig, han pratade med mig på WhatsApp, han berättade till och med för mig att han var tvungen att arbeta mycket eftersom hans fru hade dött av covi och lämnat en liten flicka, dagen då han tog över alla mina pengar jag hörde aldrig från honom igen, nu har jag varit tvungen att anlita en grupp advokater för att se om jag kan få tillbaka pengarna, snälla, när dessa människor ringer dem, var inte uppmärksamma och lägg på luren för de övertygar dig

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Conhi, tack för din kommentar om Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Sergio Exposito svar

  Hej, de kom ut den här månaden på CNMV-svindlarsidan, kan jag få tillbaka mina pengar?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Sergio Exposito, tack för din kommentar om Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Vicente svar

  de är bedragare, du kommer ALDRIG få något tillbaka, de använder flera olika företagsnamn Quantum system, Indigocapitals mm.
  Det första är att se om de är reglerade, om de inte är det, investera aldrig, bedrägeri, rapportera det till CNMV och polisen, ju fler klagomål, desto större blir de internationella åtgärderna
  INDIGOCAPITALS är bara ett namn att stjäla, glöm inte, tills idag har absolut ingen lyckats få tillbaka något, de verkar också i skatteparadis, det gör ingen mäklare.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Vicente, de använder alltid falska namn. Tack för din kommentar om Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Luis svar

  NAMN: Mauro, han ser ut som chefen för mig, hans efternamn är Reinoso. Han vet hur man känner empati och tar dig till den punkt där du investerar nästan så att han som har hjälpt dig kan samla in sin provision på dina förmåner. Det kommer att berätta för dig att inte ta ut ett litet belopp, utan att vänta tills du gör stora uttagsbelopp. DET KOMMER ALDRIG ATT HÄNDA.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Luis, de använder alltid falska namn. Tack för din kommentar om Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Luis svar

  Svarar på flera frågor:
  INVESTERA INTE NÅGOT MED DEM, de pengarna eller dess vinster kommer aldrig tillbaka till dig.
  GÖRA INTE DIN ÖNSKAN ATT TJÄNA ENKLA PENGAR, det är vad de utnyttjar för att lura dig.
  OM DU REDAN HAR INVESTERAT, förbered dig mentalt på den totala förlusten av de pengarna, MINIMERA DINA FÖRLUSTER GENOM ATT INTE INVESTERA NÅGOT ANNAT, eftersom du också kommer att förlora dem.
  DE ÄR SPECIALISTER PÅ KUNSKAPEN OM DE LUKDADE, de känner empati med dig och lär känna aspekter av dig med falska fakta, som att de har barn som du, små frågor som gör att du får förtroende. LYSSNA ELLER TA INTE SAMTAL, du kommer mystiskt börja ta emot samtal för att kräva dina förlorade pengar. Detta är den andra delen av MOST LOST.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Luis, dess huvudkontor ligger på en karibisk ö, det finns ingen från företaget på den ön, det är bara ett skatteregister, dessa bedragare har sina kontor i något spansktalande land och därifrån begår de alla brott med sina kommersiella team och de så kallade analytikerna som vet samma om marknaden som en APA, vi måste hitta dem så att alla lurade kan gå och få tillbaka sina pengar, vi behöver en adress, någon att samarbeta. Tack för din kommentar om Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Felipe svar

  Hej.
  Indigo Capitals är en absolut bluff. Lyft inte ens telefonen. De kommer att förlora alla sina pengar. Jag varnar dig för att de är farliga människor, kunniga i finansjargong, utbildade. Proceduren är enkel. Med en valutaapplikation som de har får de dig att tro att din investering växer. När du når en hög nivå i den appen går du vidare till en andra nivå där du investerar i kryptovaluta. Men den är fiktiv. Pengarna kan aldrig tas ut från ditt företagskonto. De utnyttjar också anydesk för att injicera och ta ut pengar från ditt konto. De kallar det "bonusar" men det är verkligen penningtvätt. De lämnar en röra på ditt morrocotudo-konto som du måste äta med potatis senare med banken.

  De har också det sista tricket att be dig om ett extra belopp att ta ut. Tänk inte ens på det. De föredrar att skriva av de investerade pengarna än att lägga bränsle på elden.

  Att jaga dem senare är omöjligt eftersom de befinner sig i ett skatteparadis, väldigt långt ifrån regleringar.

  Var försiktig, snälla, var mycket försiktig, och om du redan har investerat, tveka inte att lägga på luren och skriva av investeringen.

  Bästa hälsningar,
  Felipe

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Felipe, dess huvudkontor ligger på en karibisk ö, det finns ingen från företaget på den ön, det är bara ett skatteregister, dessa bedragare har sina kontor i något spansktalande land och därifrån begår de alla brott med sina kommersiella team och de så kallade analytikerna som vet samma om marknaden som en APA, vi måste hitta dem så att alla lurade kan gå och få tillbaka sina pengar, vi behöver en adress, någon att samarbeta. Tack för din kommentar om Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. cris svar

  Hej god dag!! Till alla oss som fördömer, det finns det här gänget av kriminella bedragare, jag har försökt kontakta det här företaget INDIGOCAPITALS i 2 månader, DE STAL MITT KONTO AV KAPITALEN OCH TJÄNSTER PÅ 14000 2 DOLLAR, FÖR 2110507722 MÅNADER SEDAN OCH DET FINNS INGEN VÄG FÖR ATT RITTA PÅ DEM, I DET FÖRSTA MEDDELANDET SVARAR DE, ATT JAG GER MITT KONTONUMMER, GER JAG DET #XNUMX, IDAG IGEN GER JAG DET, EN SÅDAN DIANA ARMEDARIZ RÅDGER HENNE, SKICKADE ETT MEDDELANDE VIA MOBILE AND FEARED EMAIL UNDER EN MÅNAD OCH SEDAN DÖKDE OM OM URSLÖSNING, TILL MIN FÖRVÄRKNING, POST [e-postskyddad] DET FINNS INTE OCH WhatsApp-MEDDELANDEN 31653462604 SVARAR INTE, SAMTALEN 910388199 GER UT EN OÄNDLIG MUSIK OCH EN TELEFONMASKIN PÅ ENGELSKA, SOM ALDRIG SVARAR. Jag har gjort de relevanta klagomålen via polisen och åklagarmyndigheten, de säger till mig att om det kommer fler klagomål kommer de att meddela INTERPOL, den internationella polisen, eftersom de befinner sig i ett skatteparadis som LA ISLA GRANADINA, som är polisen som ansvarar för ett organiserat gäng SOM ÄR DEDIKERADE TILL BLUD I LATINAMERIKA. Jag kommer att fortsätta att göra mina klagomål tills mina pengar är tillbaka PANDA OF SCAMMERS

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Cris, på den ön finns det ingen från företaget, det är bara ett skatteregister, dessa bedragare har sina kontor i något spansktalande land och därifrån begår de alla brott med sitt kommersiella team och de förmodade analytikerna som vet hur marknaden är. Samma som en APA, vi måste hitta dem så att alla lurade kan gå för att få tillbaka sina pengar, vi behöver en adress, någon att samarbeta. Tack för din kommentar om Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. cris svar

  hej luis jag vill att du ger mig telefonen eller mobilen, låt oss se om jag har tur och jag kan kontakta dem, jag har blivit lurad med 14000 euro och det finns inget sätt att kontakta dem, de har slutat ringa, de försvann

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Cris, tack för din kommentar om Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 10. LUIS svar

  Hej, jag har investerat en betydande summa pengar och det har gett mig bra teoretiska fördelar, men det finns svårigheter att ta ut en del av dessa förmåner.
  De hävdar att jag har en skuld hos företaget på 5000 12 euro när det finns ett positivt saldo på kontot på mer än XNUMX gånger det beloppet.
  Om du inte går in, dra inte tillbaka för tillfället jag är så här men de liknar varningarna som jag såg på din sida och som jag ignorerade. Jag tror att det vore bäst att minimera förlusterna.
  Är det någon som vet var deras kontor ligger i Spanien? Hälsningar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej LUIS, för närvarande vet vi inte deras riktiga adresser, men vi ber om hjälp eller samarbete från en tidigare anställd på företaget varifrån de ringer. Tack för din kommentar om Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 11. Alex svar

  Jag har varit med dem i 15 dagar och jag har fortfarande inte försökt få det jag ska ha vunnit nu för tiden ... men jag har en fråga, jag har någon skrivbord med dem, men för att få tillgång till dem har jag att acceptera först ... de kunde komma åt min dator utan mig accepterade jag signalen från något skrivbord?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Alex, de är bedragare, om du har gett dem åtkomst kan de ha stulit banklösenord, plånböcker, e-postmeddelanden eller något annat på datorn, de är bedragare, kom ihåg, jag skulle direkt avinstallera det och köra ett bra antivirus för att se till att jag inte har en trojan eller virus av något slag. Tack för din kommentar om Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 12. NOVATO svar

  Hej, tack så mycket för all information som gavs, de kontaktade mig för några veckor sedan och jag funderade på att investera 😪 tack vare din sida kunde jag veta allt om dem, tack så mycket, Gud välsigne dig, många framgångar ❤️

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej ROOKIE, tack för din kommentar om Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 13. Lucia svar

  Hej på oss, de stal allt vi hade på vårt konto och kreditkort för förmodade investeringar i Bitcoin och valutor, de fick oss att installera en anidesk med vilken de skötte allt, den förmodade mäklaren en viss Angélica Millán, sedan började de göra överföringar till oss för vilket Banken spärrade vårt konto eftersom överföringarna var mycket stora och larmet hoppade, överföringarna gick till de krakenkonton som de hade öppnat i vårt namn, när de inte kunde göra fler överföringar på grund av blockeringen av vårt konto slutade de ringa när vi var tvungna att dra in den förmodade vinsten så försvann de av den anledningen de fördöms, men det värsta med detta förutom familjefördärvet är den psykologiska och känslomässiga skadan som vi befinner oss i, de har förstört våra liv.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Lucia, tack för din kommentar om Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 14. FÖRBANNAD svar

  DE ÄR TJUVAR, JAG HAR BLI STULET JAG LÄSER DINA KOMMENTARER OCH INGENTING KAN GÖRAS DET TAGER REDAN FLERA DAGAR OCH DE GER INTE ETT ALTERNATIV ATT DRA UT DE ÄR TJUVAR

  DE LÅTER DIG INTE TA UT 🚨 🚨 DE ÄR EN BLUFFÄRVÄNNER 🚨 🚨 DE HAR SETT VÅRT ANSIKTE

  NÅGON MIG OM PLATSEN AV KONTOREN, MEN DEN RIKTIGA PLATSEN, JAG SKA FESTAS ANSIKTET. De förstörde mig, de stal allt från mig, allt

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej ANGRY, tack för din kommentar om Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 15. Nej. svar

  Tja, jag är en annan som ansluter sig till listan över lurade av indigao huvudstäder. Det som hände mig är kopierat från det de redan nämnt. Med ursäkten att lära de får dig att installera programmet "ANYDESK" detta program är som att ge dem nycklarna till ditt hus, men till din dator. Då vill de komma in på din homebanking på ditt bankkonto. Jag fångade dem men de ville be om ett lån. De är eländiga jävlar.

  Om de ser att du inte vill investera mer pengar, dynamerar de ditt konto eller slutar helt enkelt svara dig. De är de där tjuvarna.

  Det korrekta är att de alla är fängslade. Någon arbetare eller före detta arbetare för att berätta platsen, jag kommer att besöka dem med mina vänner. Jag bryr mig inte om var de är, jag har möjlighet att betala för biljetterna, bara för att be om våra pengar och för att de ska lämna tillbaka allt stulet.

  Unanomos så att de förblir bakom galler. Någon måste ha lite information om dem.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Nis, tack för att du kommenterar Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 16. Jacob lans svar

  Tack Rekommenderade mäklare, jag föll nästan för dessa hjärtlösas lögner, som tur var läste jag recensionen i tid och såg att de var bedragare, jag märkte det redan i deras samtal, mycket press `så att du inte tänker, något luktade illa... Tjuvar !!!!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jacob, tack för att du skrev, vi är glada att du blev frälst, tack för att du kommenterade Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 17. sonia svar

  De har fuskat och lurat oss, med anydesk, de har bett om lån och de gör överföringar och de lämnar dig avskalad. De ljuger för dig att du måste ge pengar för att få tillbaka dem, att om skatter, ekonomi ... de pratar mycket och snabbt med dig och de lurar dig på ett subtilt sätt så utnyttjar de kaoset. De har förstört våra liv

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Sonia, tack för att du kommenterar Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 18. Vincent de John svar

  De annonseras på Internet, YouTube, det är en utarbetad annons, de kommersiella samtalen du och rådgivaren som berörde mig är en viss Antonella, numret som fungerar är spanskt, använder Telegram, nummer som detta
  +31616478706 960 40 95 som är internationellt, för nationellt är det 26 960 40 93 och 48 XNUMX XNUMX XNUMX

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Vicente, tack för din kommentar om Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 19. Vincent de John svar

  De annonseras på Internet, YouTube, det är en utarbetad annons, de kommersiella samtalen du och rådgivaren som berörde mig är en viss Antonella, numret som fungerar är spanskt, använder Telegram, nummer som detta
  +31616478706 som är internationell, för nationell är

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Vicente, tack för din kommentar om Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 20. maurizio svar

  Hej, För några dagar sedan fick jag ett samtal från en mäklare som heter Indigo Capitals.
  Det ger mig inte en bra uppfattning att mäklaren har sitt säte i San Vicente och Grandines, de ska ha ett kontor i Barcelona men de ringer dig med nummer från hela landets geografi? Vad kan du säga till mig?
  tack

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Maurizio, LÅT ALDRIG DESSA TJUVAR MED NÅGOT BORD TILL DIN DATOR !!!, Den erbjuder 50.000 XNUMX men du vill se hur snabbt de skickar ditt första bidrag till dig. Tack för din kommentar om Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 21. Vincent de John svar

  Tja, efter att ha läst dig sa jag att jag ville göra ett partiellt uttag, för jag hade redan tjänat 12.000 5 $ mer, de är i dollar, det var redan svårt för dem att svara, när han ringde mig var det en gräns och han berättar mig det okej, han ber om mitt uttag men att jag betalar 1000% vilket är ca XNUMX €, det gjorde jag naturligtvis inte, men jag har det stående, jag stoppade operationerna.
  Du ringde mig direkt, men jag var fortfarande tvungen att vänta på det sista samtalet från dem, nu hoppas jag få prata med dig igen.
  Jag kan inte lämna en enda euro mer, läget är ko

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Vicente, LÅT ALDRIG DESSA TJUVAR MED NÅGON DESK KOMMA IN I DIN DATOR !!!, erbjuder 50.000 XNUMX men du vill se hur snabbt de skickar ditt första bidrag till dig. Tack för din kommentar om Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 22. Vicente svar

  Du skrämde mig. Jag har gjort en investering, förmodligen har jag det dubbla, jag ska se om jag får tillbaka det jag har investerat med ursäkt och att jag återinvesterar på två dagar, låter dem leka med det jag har.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Vicente, LÅT ALDRIG DESSA TJUVAR MED NÅGON DESK KOMMA IN I DIN DATOR !!!, erbjuder 50.000 XNUMX men du vill se hur snabbt de skickar ditt första bidrag till dig. Tack för din kommentar om Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 23. Paul Cano svar

  Hej, angående Indigo Capitals, vi drabbades också av en bluff, de lurade oss genom att berätta att arbetet utfördes via anidesk och de gick in i vår dator, de överförde 650 euro i ETH från vårt binance-konto eftersom det var på skrivbordet på min dator och med en ursäkt och mycket tillgänglighet tog de vår ETH-fond från Binance till sin plattform plus den initiala fonden som var 250 euro idag sa de till mig att jag förlorade allt i en dålig operation efter att jag försökte ta ut mina nästan tusen euro och mellan lögner och bedrägeri visste jag inte att de gav

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Pablo, LÅT ALDRIG DESSA TJUV MED NÅGON BORD ATT GÅ IN I DIN DATOR!!!. Tack för din kommentar om Indigo Capitals. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 24. April svar

  Hej, jag har haft problem med det här företaget och jag kan inte dra mig ur

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej April, tack för att du kommenterar Indigo Capitals. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.