Kommentarer om oändlig handel

I denna avdelning vi kommer att analysera Oändlig handel (kallas även Infinite Trade.com), är ett finansiellt rådgivningsföretag. Rekommenderas verkligen Infinite Trade för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Det är säkert? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om oändlig handel ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det oändlig handel ⚠️ försäkring? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Företaget nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, företaget Han nämner att han är baserad i Sverige, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Oändlig handelI det här fallet kan vi inte hitta information som indikerar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Infinite Trade erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Infinite Trade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Infinite Trade webbplats
Infinite Trade webbplats

Oändlig handel ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Oändlig handel 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: infinite-trade.com

📞 Telefonnummer: +46 70 728 7197

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Infinite Trade. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Oändlig handel <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Oändlig handel är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter en analys rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är ett oregistrerat företag och inte visar någon form av juridisk information på sin webbplats, har vi också hittat många negativa recensioner av detta företag på internet. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Infinite Trade? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Oändlig handel: Betyg och kommentarer»

 1. Nelson Vargas-Castro svar

  Hej Jag hoppas att du kan hjälpa mig, jag ska berätta lite om mitt ärende, i juli skrev en amerikan till mig av Telegram med namnet "Torry Rachel Kelly" telefon: +1 (737) 300-3112, ja det var namnet som hon påstår sig ha, det visar sig att han började berätta om oändligt-tradefx .com, vinsten som han har uppnått på 5 månader, allt är underbart, eftersom jag är så ny på det här, låt mig gå och gå in med $ 169 , lämna dem i den mest grundläggande planen i några dagar och gör det Jag försökte dra tillbaka dem och allt var bra, jag kunde ta ut dem utan problem, sedan när jag såg att allt gick bra investerade jag $ 1109, jag gjorde det samma, jag lämnade det några dagar i en plan med högre vinst, och plötsligt föll allt sönder, när jag försökte ta ut mina pengar, nekade de mig att jag tog ut och de skickade mig ett mejl om att jag måste uppdatera mitt konto med $ 1500 mer än någonsin i mina planer och ingenstans står det att denna typ av förnyelse eller vad de kallar det ska göras, och helt enkelt kan jag inte få mina pengar och jag kan inte generera någonting, Kelly lät mig i detta frågade han mig alltid vad jag tänkte göra med mitt konto som en typ av uppföljning och jag försökte bara övertyga mig själv om att inget händer med att uppdatera kontot att det är normalt och att göra det, men jag tror inte längre på någonting, det är nästan säkert att det fungerar för dem ....

  Jag uppskattar att du kan hjälpa mig på något sätt

  Tack och om du behöver mer data, meddela mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nelson, tveka inte, Kelly är en del av bluffen. Tack för din kommentar om oändlig handel. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Roland svar

  Tack för att du gjorde den här recensionen, jag har blivit lurad, tror du att jag kan återställa en del? , dessa jävlar är en bluff

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rolando, tack för din kommentar om oändlig handel. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *