Kommentarer om InFluxFinance

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera InFluxFinance (kallas även med namnet: influencefinance.pro), är mäklare av Forex. Rekommenderas InFluxFinance verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om InFluxFinance ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är InFluxFinance ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

InFluxFinance nämner att vara en del av: Incendiary Group LTD.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i dominica enligt hemsidan, men det finns ingen giltig information som bekräftar detta, vi tror att det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att InFluxFinance har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: InFluxFinance är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder InFluxFinance, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 3 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Fräschare konto: minsta initiala insättning $300.

Förtroendekonto: minsta initiala insättning $3.000, personlig chef.

Flytande konto: minsta initiala insättning € 30.000, kontoansvarig och prioriterade uttag.

La plattform att fungera som InFluxFinance erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som InFluxFinance tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

InFluxFinance webbplats
InFluxFinance webbplats

InFluxFinance ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, handelsverktyg och marknadsanalyser, vanliga frågor, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information InFluxFinance

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: influencefinance.pro

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade InFluxFinance. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på InFluxFinance

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tycker vi att InFluxFinance-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌

⛔ Observera ⛔: i oktober 2021 har FCA lagt till InFluxFinance till din lista över bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET ⛔

➡️ Länk till FCA: s oktober 2021 warning️ varning

⛔Obs ⛔: Det verkar som att mäklaren InFluxFinance är kopplad till Energy Markets, en mäklare med dåligt rykte. EXTREMT FÖRSIKTIGHET!.

¡UPPMÄRKSAMHET!: i juni 2022 lade ASF (Rumänien) till InFluxFinance till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till ASF juni 2022 varning ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔: mäklaren är associerad med mäklarna Meteorhandel y Fackförening, de tillhör alla Incendiary Group LTD, ett företag med ett fruktansvärt rykte. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

¡UPPMÄRKSAMHET!: i augusti 2022 lade BAFIN till InFluxFinance till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till BAFIN augusti 2022 varning ⚠️


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om InFluxFinance? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

10 kommentarer om «InFluxFinance: betyg och feedback»

 1. ANONYM svar

  BAFIN fördömde detta företag, det är en bluff.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYM, tack för din kommentar om InFluxFinance. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Mati_45 svar

  ASF RAPPORTERADE DEM, jag skulle vilja veta hur jag får tillbaka mina pengar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mati_45, tack för din kommentar om InFluxFinance. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. ASF (den rumänska finanstillsynsmyndigheten) har larmat dem för att de inte har reglerna för att utföra sin verksamhet (Se ASF-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Manuel får byst svar

  Jag skulle vilja försöka fånga till och med 50 % av de 24.000 18.000 på mitt konto, eftersom rådgivaren eller förmodade rådgivaren Emilia Suarez stal XNUMX XNUMX dollar från mig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Manuel, tack för din kommentar om InFluxFinance. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Alexis svar

   Hej Manuel, jag skulle uppskatta om du kunde skriva till mig via det här forumet, jag hade fortfarande att göra med Emilia Suarez och tyvärr betalade jag skatten som de sa åt mig att släppa mina inkomster.
   Jag håller fortfarande på att ta emot mina pengar imorgon den 14 juni.
   Jag skulle uppskatta om du kunde kontakta mig för att ta reda på hur de bedrog dig och verifiera om de gjorde samma sak mot mig, även om jag ser att de fortfarande lurade mig som jag kan se.
   hälsningar

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Alexis, tyvärr kommer pengarna inte fram och de kommer att be dig om mer pengar med en annan typ av ursäkt, blinda dig inte längre i deras lögner och manipulationer, de är bedragare och de vill bara ha dina pengar, de kommer inte att lämna tillbaka dem , du måste få tillbaka den .

    Hälsningar.

 4. Modesta lora svar

  De kommer att lura dig om du investerar med dem ...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Modesta Lora, tack för din kommentar om InFluxFinance. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.