Kommentarer om ING CAPITAL

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera ING KAPITAL (kallas även med namnet: ing.kapital), är mäklare av Forex, Cryptocurrency och CFD. Rekommenderas verkligen ING CAPITAL att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om ING CAPITAL ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är ING CAPITAL ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

ING KAPITAL nämner att vara en del av: ingen information om detta.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i: Även om webbplatsen inte nämner detta, har vi fått meddelanden som försäkrar att de faktiskt är i Venezuela Avenue, framför Barra Payan, Santo Domingo, Republica Dominicana. Du kan se din plats här: SE PLATS.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att ING CAPITAL har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: ING CAPITAL är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder ING KAPITAL, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 6 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Discovery-konto: minsta initiala insättning $500, sprider sig från 2,8 pips, maximal hävstångseffekt 1: 100, beställningstyper för marknadsföring, begränsningsorder, Stop Loss-order, STP-exekvering, marknad, maximal samtidig öppen order 50, alla tillgängliga instrument, handel med ett klick, skalning tillåten.

Silverkonto: minsta initiala insättning $3.001, sprider sig från 2,1 pips, maximal hävstångseffekt 1: 100, beställningstyper för marknadsföring, begränsningsorder, Stop Loss-order, STP-exekvering, marknad, maximal samtidig öppen order 75, alla tillgängliga instrument, handel med ett klick, skalning tillåten.

Guldkonto: minsta initiala insättning $10.001, sprider sig från 1.8 pips, maximal hävstångseffekt 1: 200, beställningstyper för marknadsföring, begränsningsorder, Stop Loss-order, STP-exekvering, marknad, maximal samtidig öppen order 100, alla tillgängliga instrument, handel med ett klick, skalning tillåten.

Platinakonto: minsta initiala insättning $30.001, spridningar från 1.5 pips, maximal hävstång 1: 300, beställningstyper för marknadsåtgärder, begränsningsorder, Stop Loss-order, STP-utförande, marknad, maximal samtidig öppen order 100, alla tillgängliga instrument, handel med ett klick, skalning tillåten, personlig kontohanterare .

Premiumkonto: minsta initiala insättning $50.001, spridningar från 1.0 pips, maximal hävstång 1: 400, beställningstyper för marknadsåtgärder, begränsningsorder, Stop Loss-order, STP-utförande, marknad, maximal samtidig öppen order 150, alla tillgängliga instrument, handel med ett klick, skalning tillåten, personlig kontohanterare .

VIP-konto: minsta initiala insättning $100.000, spridningar från 0.1 pips, maximal hävstång 1: 500, orderkörningstyper för marknader, begränsningsorder, Stop Loss-order, STP-exekvering, marknad, maximal samtidig öppen order 150, alla tillgängliga instrument, handel med ett klick, skalning tillåten, personlig kontohanterare .

ING CAPITAL kontotyper
ING CAPITAL kontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som ING CAPITAL erbjuder är: Webtrader -plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som ING KAPITAL tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

ING CAPITAL webbplats
ING CAPITAL webbplats

ING KAPITAL ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: några live-diagram, information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information ING KAPITAL

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: ing.kapital

📞 Telefonnummer: + 34910034529

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på ING CAPITAL. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på ING KAPITAL

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att ING CAPITAL-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

UPPMÄRKSAMHET ⛔: i juli 2021 CNMV läggs till ING CAPITAL till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till warning️ varningen CNMV från juli 2021

UPPMÄRKSAMHET ⛔: Vi har fått meddelanden från användare som försäkrar det ING CAPITAL har en nära relation med BDV Markets, en mäklare med ett mycket dåligt rykte och med flera klagomål mot honom, anklagad för att ha lurat sina kunder. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om ING CAPITAL? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

14 kommentarer om «ING CAPITAL: Värdering och kommentarer»

 1. Guillermo Cruz svar

  Hälsningar till flickan María som stal mina pengar, till Luis, till Dave den dumma haitiern, till hans fru Evelyn som jag slår vad om att han slår många horn, till Luisin. De bytte namn till CAPITAL ENGINE de är alla dominikaner ROBERT GUILLERMO DE LA CRUZ GICK MIG SINA DATA, DE FINNS I DOMINIKANSKA REPUBLIKEN, SANTO DOMINGO ESTE, AV. VENEZUELA FRAMFÖR BARRA PAYAN. DU KAN SÖKA DEN I GOOGLE MAPS DETS NUMMER ÄR +18295222053 DÅ JAG HAR MER INF. OM ALLA KOMMER JAG PUBLICERA DET

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Guillermo, tack för att du kommenterar ING CAPITAL. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Andinska svar

  Jag förstår att folk pratar så illa om den här mäklaren att det skakade på mitt liv, tack vare dem litar jag inte på någon, rena lögner och dåliga vibbar, det är därför CNMV har fördömt dem ..

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Andino, tack för att du kommenterar ING CAPITAL. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägerier och inte regleras (se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. leonardo svar

  ing kapital har inte gett mig vinst, bara bekymmer, de ger mig inte mina pengar, de är ett bedrägeri

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Leonardo, tack för att du kommenterar ING CAPITAL. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägerier och inte regleras (se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Rodrigo svar

  Även CNMV har fördömt dem på grund av alla bedrägerier som begåtts

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rodrigo, tack för att du kommenterar ING CAPITAL. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägerier och inte regleras (se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 5. Jorge svar

  Observera, på deras webbplats säger de nu att de har en plats på Caymanöarna: 4 Way Stop 2454 WB Road, i denna stad West Bay, West Bay, Caymanöarna

  hahaha de har gått från att säga att de ligger i USA till Caymanöarna

  Ni är bedragare hahahaha !!! Det visar att ni är tjuvar!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jorge, det kommer inte att finnas någon där trots att det är sant, det kommer att vara ett kontorscenter, dessa killar brukar använda falska namn, tack för att du delar din erfarenhet med ING CAPITAL. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 6. Mohamed-taliben DIALLO svar

  Monserrat Rubio och Maité Lopez har förstört mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mohamed, de är vanligtvis falska namn, tack för att du delar din erfarenhet med ING CAPITAL. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 7. greta svar

  Den här mäklaren har lurat oss, vi letar efter hur vi ska få tillbaka pengarna, vi skulle uppskatta det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Greta, tack för att du delar din erfarenhet med ING CAPITAL. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *