✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Inmo Master. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Inmo Master och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsinmo-master.com – master-inmobiliario.net
???? företaget*nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress har inte
📈 Plattformegen plattform
📌 Adressnämner det inte

⚠️ Inmo Master nämner inte vem det ägs av, företaget nämner inte var ligger, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare till att analysera kontotyperna som erbjuds av Inmo Master.I detta fall observerar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

fastighetsmästarens webbplats 1

Inmo Master ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Inmo Master Final Betyg ????

Slutligen, och med några få ord, Vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Inmo Master.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Inmo Master:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2023Inmo Master är knuten till företag Utnämningssättare, digital uppställare y Amasonmästareföretag med dåligt rykte. VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET
November 2023Enligt information som erhållits från de som berörs av denna grupp av företag, tillhandahålls denna utbildning av RETSINNAL GROUP SLU (från Enrique Moris) och David Lumbreras.

Användarrecensioner

[demokrati id=”8239″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Inmo Master.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Inmo Master

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man anmäler Inmo Master

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag anmäla Inmo Master?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Inmo Master en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Inmo Master är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Inmo Master pålitlig?

Nej. Inmo Master är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Inmo Master?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Inmo Master?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Uteslutning av garantier och ansvar

Cheferna för Brokersrecomendados.com erbjuder ingen garanti avseende lagligheten, tillförlitligheten, noggrannheten, fullständigheten, aktualiteten och användbarheten av innehållet som publiceras på webbplatsen.

Etableringen av hyperlänkar, länkar eller utbyten innebär inte på något sätt förekomsten av relationer mellan förvaltarna av Brokersrecomendados.com och ägarna av de webbplatser med vilka nämnda länkar upprättas, och inte heller acceptans och godkännande av deras innehåll eller tjänster.

Cheferna för Brokersrecomendados.com tar inte på sig något ansvar för de webbplatser som länkas till från denna webbplats och har inte kapacitet att kontrollera om det förekommer webbsidor bland dem vars innehåll kan vara olagligt, olagligt, strider mot moral eller goda seder, eller olämpligt. . Därför måste användaren utöva extrem försiktighet när han utvärderar och använder informationen, innehållet och tjänsterna som finns tillgängliga på de länkade webbplatserna.

Cheferna för Brokersrecomendados.com undantar allt ansvar för meddelanden, utvärderingar, nyheter och information som publiceras av användare och tredje part, med användare eller tredje part som är ensamt ansvariga för nämnda innehåll.

Företaget förbehåller sig rätten att göra de ändringar som det anser vara nödvändiga i de allmänna användarvillkoren, såväl som i eventuella särskilda villkor (om några) om det anses nödvändigt.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

90 kommentarer om «Är Inmo Master en bluff? Åsikter»

  1. Antonio Marqués Galindo svar

    Hej, jag heter Antonio Marques Galindo från Madrid och jag skulle vilja gå med i rättegången, tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *