Kommentarer till Integra MMG

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren Integra MMG, Àr en Forex-, CFD- och kryptovalutamÀklare. Rekommenderas Integra MMG verkligen att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag? Det bör noteras att företaget inte har webbplatsen pÄ spanska, Àven om vi har fÄtt meddelanden frÄn spansktalande mÀnniskor, sÄ vi har ocksÄ beslutat att genomföra granskningen.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Get Marketing Ltd. .

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad pÄ: Marshallöarna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: Eftersom Integra MMG inte nĂ€mner absolut nĂ„got om nĂ„gon reglering nĂ€mns det bara "att vara i överensstĂ€mmelse med EU: s regler", men allt tyder pĂ„ att det Ă€r en icke-REGLERAD mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Integra MMG, vi noterar att det erbjuder Tre kontotyper: det institutionella kontot, standardkontot och seniorkontot.

De nÀmner inte mycket information om kontotyper ...

Du kan se Ànnu fler funktioner om kontotyperna för Integra MMG-mÀklaren (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Integra MMG-kontotyper
Integra MMG-kontotyper

den plattformar att fungera som Integra MMG erbjuder Àr: MetaTrader 4.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Integra MMG tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

Integra MMG-webbplats
Integra MMG-webbplats

Integra MMG ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om de produkter som erbjuds, förklaring av grundlÀggande begrepp i handeln, ekonomisk kalender, nÄgra live-diagram, analys om marknaderna, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Övrig information om Integra MMG

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.integrammg.com/sv y https://www.eimmg.com/

Telefonnummer: + 44 2039 663 744

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> UtvÀrdering av Integra MMG <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Integra MMG-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: de ger vÀldigt lite information om dem, de nÀmner inte absolut nÄgot om att vara ett reglerat företag, vilket indikerar att det Àr en oreglerad mÀklare, den bygger pÄ att inte mycket seriösa lÀnder (Marshallöarna), förutom detta, nÀr vi letar efter andra utvÀrderingar eller Äsikter om företaget har vi inte hittat nÄgonting, vilket tyder pÄ att det Àr ett "nytt" företag utan rekord.

 

UppmÀrksamhet: CNMV har utfÀrdat en varning mot Integra MMG

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Integra MMG? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

5 kommentarer om «Integra MMG: Betyg och kommentarer»

 1. Alfonso svar

  Hej, jag Ă€r vĂ€ldigt ledsen för den dĂ„liga upplevelsen med den hĂ€r plattformen, de har andra plattformar, enligt min mening har TRADER PLATINUM spelat och jag tror att det hĂ€r Ă€r ett skydd för att fĂ„ svarta pengar och undvika att betala skatt. Även om du matar in pengar kommer du att ha problem att fĂ„ tillbaka dem. De ber dig betala en provision pĂ„ 10% i förskott och du kommer aldrig att fĂ„ pengarna.
  De utgör alla berÀttelser för att undvika att betala.
  Dessutom Àr var plattformen inte Àr kÀnd, det som Àr kÀnt Àr plattformen som bÀr den finansiella kontrollen av samma INTEGRA MMG

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alfonso, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Integra MMG ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden? Varför sÀger du att de har andra plattformar?

   HĂ€lsningar.

 2. Alber svar

  Jag lÀgger in pengar och de insisterar pÄ att jag skriver in mer kapital ... Jag sa till dem att jag inte vill veta nÄgot om dem lÀngre, att de ger mig pengarna som de informerar mig Àr tio gÄnger mer Àn vad jag lÀgger in . Problemet som de sÀger till mig Àr att deras bank Àr baserad i Polen och att jag mÄste betala en skatt pÄ 10% av det jag vill ta ut (de accepterar inte att dra av det frÄn mitt kapital ... Jag mÄste betala det separat)

  Allt detta Àr mycket sÀllsynt, och jag vet inte om jag ska ta ut min investering genom att betala de 10% (vilket liknar startkapitalet) och skriva av det.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alber, tack för informationen om Integra MMG, vi beklagar mycket vad som hĂ€nder med dig ... Kommer du ihĂ„g hur du hittade den hĂ€r mĂ€klaren i första hand?
 BerĂ€tta mer om din erfarenhet tack. Sanningen Ă€r att det Ă€r mycket sĂ€llsynt, av dessa skĂ€l rekommenderar vi alltid att bara arbeta med reglerade företag.

   HĂ€lsningar.

  • Fernandez svar

   Holla, hur slutade du med dem? Fick du tillbaka dina pengar?

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *