Kommentarer till Integra MMG

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Integra MMG, är en Forex-, CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas Integra MMG verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Det bör noteras att företaget inte har webbplatsen på spanska, även om vi har fått meddelanden från spansktalande människor, så vi har också beslutat att genomföra granskningen.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Get Marketing Ltd. .

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: Eftersom Integra MMG inte nämner absolut något om någon reglering nämns det bara "att vara i överensstämmelse med EU: s regler", men allt tyder på att det är en icke-REGLERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Integra MMG, vi noterar att det erbjuder Tre kontotyper: det institutionella kontot, standardkontot och seniorkontot.

De nämner inte mycket information om kontotyper ...

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för Integra MMG-mäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Integra MMG-kontotyper
Integra MMG-kontotyper

den plattformar att fungera som Integra MMG erbjuder är: MetaTrader 4.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Integra MMG tillhandahåller på sin webbplats.

Integra MMG-webbplats
Integra MMG-webbplats

Integra MMG ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om de produkter som erbjuds, förklaring av grundläggande begrepp i handeln, ekonomisk kalender, några live-diagram, analys om marknaderna, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om Integra MMG

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.integrammg.com/en och https://www.eimmg.com/

Telefonnummer: + 44 2039 663 744

E-post: [e-postskyddad]

>>> Utvärdering av Integra MMG <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Integra MMG-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: de ger väldigt lite information om dem, de nämner inte absolut något om att vara ett reglerat företag, vilket indikerar att det är en oreglerad mäklare, den bygger på att inte mycket seriösa länder (Marshallöarna), förutom detta, när vi letar efter andra utvärderingar eller åsikter om företaget har vi inte hittat någonting, vilket tyder på att det är ett "nytt" företag utan rekord.

Uppmärksamhet: CNMV har utfärdat en varning mot Integra MMG

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Integra MMG? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

5 kommentarer om «Integra MMG: Betyg och kommentarer»

 1. Alfonso svar

  Hej, jag är väldigt ledsen för den dåliga upplevelsen med den här plattformen, de har andra plattformar, enligt min mening har TRADER PLATINUM spelat och jag tror att det här är ett skydd för att få svarta pengar och undvika att betala skatt. Även om du matar in pengar kommer du att ha problem att få tillbaka dem. De ber dig betala en provision på 10% i förskott och du kommer aldrig att få pengarna.
  De utgör alla berättelser för att undvika att betala.
  Dessutom är var plattformen inte är känd, det som är känt är plattformen som bär den finansiella kontrollen av samma INTEGRA MMG

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alfonso, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Integra MMG ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden? Varför säger du att de har andra plattformar?

   Hälsningar.

 2. Alber svar

  Jag lägger in pengar och de insisterar på att jag skriver in mer kapital ... Jag sa till dem att jag inte vill veta något om dem längre, att de ger mig pengarna som de informerar mig är tio gånger mer än vad jag lägger in . Problemet som de säger till mig är att deras bank är baserad i Polen och att jag måste betala en skatt på 10% av det jag vill ta ut (de accepterar inte att dra av det från mitt kapital ... Jag måste betala det separat)

  Allt detta är mycket sällsynt, och jag vet inte om jag ska ta ut min investering genom att betala de 10% (vilket liknar startkapitalet) och skriva av det.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alber, tack för informationen om Integra MMG, vi är mycket ledsna över vad som händer med dig ... Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? ... Berätta mer om din upplevelse tack. Sanningen är att allt är mycket sällsynt, av dessa skäl rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med reglerade företag.

   Hälsningar.

  • Fernandez svar

   Holla, hur slutade du med dem? Fick du tillbaka dina pengar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.