Kommentarer om Intertrades FX

I denna avdelning vi analyserar mäklaren FX Intertrades (kallas även intertradesfx.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Intertrades FX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Intertrades FX. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Intertrades fx Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Storbritannien, men det har visat sig vara falskt.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Intertrades FX, märkte vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Standardkonto, Pro -konto och Investerarkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ 500, kontovaluta: USD, hävstång upp till 1: 100, spridning på 0.012, byt 0.2 dollar / dag, minsta orderstorlek 0.01 lot e, Marginalanrop 40%.

Pro-konto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, Kontovaluta: USD, hävstång upp till 1: 100, 0.006 spread, Swap $ 0.0 / dag, minsta orderstorlek 0.01 lot e, Marginalsamtal 30%.

Investerarkonto: minsta initiala insättning på $ 5.000, kontovaluta: USD, hävstång upp till 1: 200, spridning på 0.01, byt $ 0.0 / dag, minsta orderstorlek 0.01 lot e, Marginalanrop 20%.

Intertrades FX -kontotyper
Intertrades FX -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som Intertrades FX erbjuder är: plattform handel.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Intertrades FX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Intertrades FX-webbplats
Intertrades FX-webbplats

Intertrades FX tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: räknare, ordlista, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om FX Intertrades |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: intertradesfx.com

📞 Telefonnummer: + 44 1392 58 0798

📧 E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på FX Intertrades <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FX Intertrades är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad, dessutom hittar vi bara recensioner som är negativa och roliga med denna mäklare när vi letar efter recensioner om Intertrades FX. Vi föreslår att du är försiktig.

Observera: På webbplatsen nämner de att de regleras av FCA (Storbritannien), men det är helt falskt, FX Intertrades Det visas INTE på FCA -listan.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillkom CNMV FX Intertrades till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : I augusti 2021 har FCA utfärdat ett meddelande som varnar för att FX Intertrades Den använder data som är från ett annat företag som är reglerat. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA -varningen i augusti 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 tillkom AMF (Frankrike) FX Intertrades till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till AMF: s varning från september 2021 ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Intertrades FX? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

20 kommentarer om «Intertrades FX: Betyg och kommentarer»

 1. dilenia vasquez svar

  hej god kväll, mina bedragare var först ett uppenbart valutaföretag som heter intertraderfx. Jag skickade verkligen pengar och när jag förmodligen hade goda vinster bad jag om ett uttag för att få förtroende, och därifrån hittade jag på att kontot började förlora och sedan berättade jag för honom att de är bluffar De föreslog att jag skulle skicka mer pengar för att kunna återfå ovanstående, jag sa till honom att om han tyckte att det dummaste på kontot, jag har fortfarande deras telefonnummer, jag lämnar dem här och jag skulle vilja kunna hindra dem från att lura fler människor och samt få tillbaka mina pengar 44 161 818 4914 en förmodad luis och nestor jag har och assistenten paola lopez som blockerade mig från hennes tvätt vad ska jag göra för att de ska stoppa detta hjälp mig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej dilenia, NU VET ALLA BERÖRDA VAR SÄLJARE SOM HAR LUCKAT DEM HAR RINGT DEM FRÅN OCH DE KAN GÅ FÖR ATT GÖRA SINA PENGAR HÄR!: Travessera de Gracia 73, 2:a våningen. CP 08006, Barcelona, ​​​​utan handtag)(se kontor).

   Allt är manipulerat och det är ett företag skapat för att bluffa, allt är designat så att det de vill händer, vilket i princip är att stjäla dina pengar. Tack för din kommentar om Inbestial. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • MICHAEL PORTUGAL CARRILLO svar

   Hej, Dilena, jag heter Michael Portugal. Jag läste din kommentar och jag säger till dig att dessa jävlar från Intertrades stal runt 22000 XNUMX $ från mig. Vi borde inte acceptera att det här förblir så här.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej MICHAEL, tack för att du skrev om Intertrades FX. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Du kan få tillbaka dina pengar via vår CHAT.

    Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

    Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

    För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

    Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

 2. Gerardo Pimentel svar

  Kan någon ge mig ett svar om Intertrades fx?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gerardo, pengarna ökas med falska siffror och operationer, de är inte riktiga, dina pengar behålls, sedan berättar de att du har tjänat mycket pengar och de ber dig betala en skatt eller legalisering som INTE FINNS för att lämna tillbaka det, tyvärr, det är så, du kommer inte att se det längre. Tack för din kommentar om Intertrades FX. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få pengarna tillbaka, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Daniel Garcia svar

  God eftermiddag.
  Jag blev ett offer för den bluffen och flera av mina medarbetare. De lät mig göra flera uttag så att mina kollegor kunde komma in, men när de kom in började de erbjuda dem lite kredit, som de betalade senare, problemen började där de öppnade några verksamheter med mycket höga volymer och en annan med täckning och kontot var praktiskt taget 0 om den stängde de två operationerna. Dessutom kunde de som hade ett bra konto utan negativa operationer aldrig ta ut pengarna.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Daniel, pengarna höjs med falska siffror och operationer, de är inte riktiga, dina pengar behålls, sedan berättar de att du har tjänat mycket pengar och de ber dig betala en skatt eller legalisering som INTE FINNS för att lämna tillbaka det, tyvärr, det är så, du kommer inte att se det längre. Tack för din kommentar om Intertrades FX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. louis garduzo svar

  De saker de berättade för mig lät otroligt och nu ökar allt mitt kapital framgångsrikt. Jag bad om ett uttag och jag väntar med honom

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, de ökar pengarna med falska siffror och operationer, de är inte riktiga, de behåller dina pengar, sedan berättar de att du har tjänat mycket pengar och de ber dig att betala en skatt eller legalisering för att returnera dem, det är tyvärr så, du behöver inte se mer. Tack för din kommentar om Intertrades FX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. dumma john svar

  Jag insåg precis att allt jag trodde om dem är en lögn, de lurade mig från dag ett, de förtjänade mitt förtroende och missbrukade det, jag erkänner det, jag var väldigt dum för att tro så många fantasier om exceptionell lönsamhet, jag HOPPAS DET DET HÄNDER DIG, VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG MED DESSA BEDRAGARE!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan, tack för att du kommenterar Intertrades FX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Hyacint Rugieri svar

  Jag har arbetat med dem i 2 månader och allt gick väldigt bra tills jag bad om att få göra mitt första uttag och jag hade inget svar och när de sa till mig att allt var ett problem, så långt kan jag inte säga något mer om dessa bedragare, Jag hoppas att de GER MIG MINA PENGAR TILLBAKA!!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jacinto, tack för din kommentar om Intertrades FX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Carlos Mazabuel svar

  Det här företaget eller det som kallades är ett misslyckande ...
  Investera inte i detta företag.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för din kommentar om Intertrades FX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Uppfattat svar

  God eftermiddag, de låter mig inte ta ut mina pengar, kan jag göra något?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Roger, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Intertrades FX. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Carlos Mazabuel

    Jag har blivit lurad. Jag rekommenderar det inte .. nej

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Carlos, tack för din kommentar om Intertrades FX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.