Annonsera med oss

Feedback på Intrex-invest.com
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Intrex-invest.com, En fondförvaltningsbolag. Rekommenderas verkligen Intrex-invest.com att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Det är säkert? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅
➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Intrex-invest.com ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Intrex-invest.com ⚠️ försäkring? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

✅ Intrex-invest.com nämner att vara en del av: inga uppgifter om detta.

 

✅ När det gäller din läge, Mäklaren nämner att den är baserad i Storbritannien, men den är inte reglerad i det landet, så vi tror att det är falsk information.

 

✅ Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: de nämner ingenting om att vara reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Intrex-invest.com är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Intrex-invest.com, noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Bronsplan, Silverplan, Guldplan och VIP -plan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronsplan: minsta initiala insättning på $20, avkastning 3% dagligen, varaktighet 3 dagar.

Silverplan: minsta initiala insättning på $1.000, avkastning 5% dagligen, varaktighet 5 dagar.

Guldplan: minsta initiala insättning på $3.000, avkastning 7% dagligen, varaktighet 7 dagar.

VIP-plan: minsta initiala insättning på $5.000, avkastning 9% dagligen, varaktighet 9 dagar.

Intrex-invest.com kontotyper
Intrex-invest.com kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Intrex-invest.com erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Intrex-invest.com tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Intrex-invest.com webbplats
Intrex-invest.com webbplats

Intrex-invest.com ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster du erbjuder, avsnitt med vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Intrex-invest.com 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: intrex-invest.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: kontakta direkt från formuläret på webbplatsen.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Intrex-invest.com. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Intrex-invest.com <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Intrex-invest.com är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore", inte särskilt transparent, det är inte registrerat (eller det är registrerat i ett skatteparadis) och slutligen saknar det reglering (företag inte reglerad). ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Intrex-invest.com? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Intrex-invest.com: Betyg och kommentarer»

 1. STEEVEN MONTOYA svar

  DE ÄR SCAMMERS, RAPPORTERAR ALLTID TILL MYNDIGHETERNA.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej STEEVEN, tack för din kommentar om Intrex-invest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Tomas svar

  De låter mig inte ta ut mitt kapital. Finns det ett sätt jag kan dra tillbaka det?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tomas, tack för din kommentar om Intrex-invest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *