INTRGROUPS Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren INGRUPPER (kallas Ă€ven introgroups.com), Ă€r en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas INTRGROUPS verkligen att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar INTRGROUPS. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: de nĂ€mner det inte.
 
✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att de Ă€r baserade i Storbritannien, men i verkligheten Ă€r det inte reglerat dĂ€r, denna information Ă€r falsk.
 
✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.
 
📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av INTRGROUPS noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Silverkonto, Platinumkonto, Guldkonto, Diamantkonto och VIP -konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 10.000, kundsupport 24 timmar 6 dagar i veckan, hĂ€vstĂ„ngseffekt upp till 1:20, handelssignaler, bonus upp till 20%.

Guldkonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 20.000, 24/6 kundsupport, upp till 1:40 hĂ€vstĂ„ngseffekt, handelssignaler, upp till 40% bonus, kontoansvarig, kapitalhanteringsplan, dagliga marknadsöversikter, en-till-en-utbildning, 1 hanterad session.

Platinakonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 100.000, Kundsupport dygnet runt, upp till 24:6 hĂ€vstĂ„ng, handelssignaler, upp till 1% bonus, kontoansvarig, kapitalhanteringsplan, dagliga marknadsöversikter, en-till-en-utbildning, 60-60 hanterade sessioner, tillgĂ„ng till premium handelsrum.

Diamantkonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 200.000, 24/6 kundsupport, upp till 1: 100 hĂ€vstĂ„ngseffekt, handelssignaler, upp till 80% bonus, kontoansvarig, kapitalhanteringsplan, dagliga marknadsöversikter, en-till-en-utbildning, 4 hanterade sessioner, tillgĂ„ng till premiumhandelsrum , VIP -handledningsprogram.

VIP-konto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 500.000, 24/6 kundsupport, hĂ€vstĂ„ngseffekt upp till 1: 150, handelssignaler, upp till 120% bonus, kontoansvarig, kapitalhanteringsplan, dagliga marknadsöversikter, en-till-en-utbildning, Hanterade dagliga sessioner, tillgĂ„ng till premiumhandelsrum , VIP -handledningsprogram.

INTRGROUPS kontotyper
INTRGROUPS kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som INTRGROUPS erbjuder Àr: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlare som INTRGROUPS tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

INTRGROUPS webbplats
INTRGROUPS webbplats

INTRGROUPS tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjÀnster den erbjuder, förklaring av nÄgra viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer Àn detta.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om INGRUPPER |

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: intrgroups.com

📞 Telefonnummer: + 32-460213593

📧 E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning pÄ INGRUPPER <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget INGRUPPER Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 
Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du Àr försiktig, eftersom det Àr en helt olaglig mÀklare som inte Àr registrerad eller reglerad, dessutom hittar vi bara recensioner som Àr negativa och roliga med denna mÀklare nÀr vi letar efter recensioner om INTRGROUPS. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.
 
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?
 
Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.
 
Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

Vad tycker du om INTRGROUPS? Vad har du haft för erfarenhet?

Annonsera med oss

2 kommentarer om «INTRGROUPS: Betyg och kommentarer»

 1. Frank svar

  Hej, jag har investerat pengar hÀr men min rÄdgivare vill övertyga mig om att inte ta ut dem, han kan inte förstÄ att jag verkligen behöver det, kan jag göra nÄgot?

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Frank, tack för att du delar din erfarenhet med INTRGROUPS. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och till slut sÀger de att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *