✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Inverbots. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Inverbots och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsinverbots.com
???? företagetnämner det inte
⚖️ regleringFSA (Seychellerna)
📧 E-postadress kontakt från hemsidan
📈 Plattformegen plattform
📌 Adressnämner det inte

⚠️ Inverbots nämner inte vem som äger det, var företaget ligger är inte känt. farligt för sina kunder på grund av dess bristande reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en okänd plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu övergår vi till att analysera kontotyperna som erbjuds av Inverbots, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Inverbot hemsida

Inverbots ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, ett utbildningsavsnitt, informativa videor, några finansiella miniräknare, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

???? Slutlig utvärdering av Inverbots ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Inverbots.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Inverbots:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2022Vi får hundratals meddelanden från Inverbots kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.
kan 2023Man tror att VD för Inverbots är Sergio Vásquez (finansingenjör från University of Medellín)

Användarrecensioner

[demokrati id=”5411″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Inverbots.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Inverbots

Hur man rapporterar Inverbots

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Inverbots?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Inverbots en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Inverbots är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Inverbots pålitlig?

Nej. Inverbots är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Inverbots?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Inverbots?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Är Inverbots en bluff? 2023 recensioner»

 1. Alberto svar

  Kurserna är fruktansvärda, jag känner att de lurade mig, jag känner mig besviken, jag vet inte hur jag hamnade i den här typen av kurser som är gratis på Google utan att betala en peso, det är en BLUFF!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alberto, tack för att du skriver om Inverbots. Denna mäklare/skola är en BLUFFÄR, kurserna de erbjuder ger inget som du inte kan hitta på gratis internet.

   De kommer att koppla dig till en mäklare som de är i maskopi med vars enda mål är att råna dig, manipulera operationer manuellt, allt är förberett för att du ska förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Luca svar

  Hej, Det här företaget svarar inte på mina meddelanden. Jag vet inte vad jag ska göra.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luca, tack för att du skrev om Inverbots. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *