Bux mäklare

Kommentarer till Inversiones Fidelity

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Inversiones Fidelity, är en Forex-, CFD-, Futures- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas Fidelity Investments verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Inversiones Fidelity GMBH.

När det gäller hans läge, mäklare nämner att de är baserade i: (förmodligen) Irland.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom Inversiones Fidelity nämner att regleras av "Central Bank of Ireland" med nummer C28216, men vi inte har kunnat hitta den förmodade regleringen, tyder allt på att det är en icke-REGLERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Fidelity Investments erbjuder, noterar vi att de inte riktigt ger information om att äga olika kontotyper.

den plattformar att fungera som Inversiones Fidelity erbjuder är: Inversiones Fidelitys egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Inversiones Fidelity tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Inversiones Fidelity webbplats
Inversiones Fidelity webbplats

Inversiones Fidelity ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, grundläggande förklaring om de produkter som Inversiones Fidelity erbjuder, ordlista, egentligen inte mycket mer än detta ...

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Inversiones Fidelity

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: Investmentfidelity.com

Telefonnummer: Tel: + (353) 21 206 och Whatsapp: + (7435) 353 76

E-post: tillhandahålls inte

 

>>> Värdering av Fidelity-investeringar <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Inversiones Fidelity är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig för: förutom att vara en oreglerad mäklare är det en mäklare som inte har någon bana eller historia som sådan, det är ett nytt företag ...

 

Av dessa skäl tror vi att Inversiones Fidelity inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag. Är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet?

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Inversiones Fidelity? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Inversiones Fidelity: Betyg och kommentarer»

 1. Hernan svar

  Det ser intressant ut, jag skriver ner det bland mina alternativ. Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Hernan, tack för att du delar din erfarenhet med Inversiones Fidelity, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

   Vi rekommenderar försiktighet eftersom vi pratar om en mäklare utan reglering.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.