✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer om riktiga investeringar

I denna avdelning vi kommer att analysera Riktiga investeringar (kallas även Inversionesreales.com), är en online finansiell utbildningskurs. Rekommenderas verkligen investeringar att gå kurser? Eller är det bättre att hålla sig borta från detta företag? ⛔ Det är säkert? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om riktiga investeringar ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det riktiga investeringar ⚠️ försäkring? Kan vi lita på det här företaget? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Den kursen nämner att vara en del av: Verkliga investeringar.

✅ När det gäller din läge, kursen nämner att baseras på: inte nämns.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade företageftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerat företag det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera de kontotyper som erbjuds av Inversiones RealesI det här fallet kan vi inte hitta information som indikerar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Inversiones Reales erbjuder är: inte nämnt.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Inversiones Reales tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Real Investments webbplats
Real Investments webbplats

Real Investments tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, lite information, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om Riktiga investeringar 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: realinvestments.com

📞 Telefonnummer: (34) 603 891

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en Real Investing -recension. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Riktiga investeringar <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Riktiga investeringar är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

Efter en analys rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett oregistrerat företag, det visar mycket lite juridisk information på sin webbplats, dessa onlinekurser ägs vanligtvis av bedrägliga mäklare och de använder dem för att locka kunder och från vad vi har sett, detta verkar vara ett av dessa fall. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Real Investments? Vad har du haft för erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Verkliga investeringar: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Elias, tack för att du kommenterar Inversiones Reales. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller vad du skickar senare kommer du inte att se den längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *