investatlas kommentarer

Invest Atlas Analysis

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Investeringsatlas (kallas även med namnet: investatlas.com), A Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas Invest Atlas verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Invest Atlas ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Invest Atlas en säker webbplats? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ Invest Atlas nämner inte vilket företag det tillhör.
 • ❌ När det gäller din läge, det finns ingen information om detta på hemsidan.
 • ❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, observerar vi det Invest Atlas har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Invest Atlas är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som Invest Atlas erbjuder, i det här fallet ser vi att du har 3 olika konton:

 • Pro-konto: minsta initiala insättning $ 250, hävstång upp till 1: 200, minsta parti 0.01.
 • Pro-konto +: minsta initiala insättning $ 2.500, hävstång upp till 1: 300, minsta parti 0.01.
 • Företagskonto: minsta initiala insättning $ 25.000, hävstång upp till 1: 500, minsta parti 0.01.

La plattform att fungera som Invest Atlas erbjuder är: Invest Atlas Webtrader.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Invest Atlas tillhandahåller på sin hemsida. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

investatlas webbplats
Invest Atlas hemsida

Invest Atlas tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, livediagram, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Investeringsatlas

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: investatlas.co
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Invest Atlas. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Investeringsatlas

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget Invest Atlas är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha granskat företaget rekommenderar vi försiktighet. Det är ett olagligt företag, det vill säga att det inte har de nödvändiga behörigheterna för att verka som ett företag. Vi misstänker att det kan vara ett företag som du kommer få problem med att kunna ta ut dina pengar, de verkar vara opålitliga.

Utöver detta är det ett mycket otransparent företag, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det inte visar data om dess registrering och det saknar även reglering (oreglerat företag).

Alla dessa egenskaper får oss att tro att de är ett väldigt oseriöst och farligt företag att skicka pengar. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i juli 2022 CNMV lagt till Investeringsatlas till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till warning️ varningen CNMV från juli 2022

UPPMÄRKSAMHET!: i november 2022 CONSOB lagt till Investeringsatlas till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CONSOBs varning för annonsering i november 2022


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Invest Atlas? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

26 kommentarer om «Invest Atlas: Betyg och recensioner»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Luca, gracias por comentar sobre Invest Atlas. En la actualidad se le considera una ESTAFA. La CONSOB (El Regulador Financiero Italiano) ha puesto una alerta sobre ellos, por no tener la regulación para realizar su actividad (Se CONSOB -länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 1. Ingrid Colina Ramirez svar

  Jag har också blivit lurad med 500 euro och med otrolig lätthet….de säger till dig att du kan dra tillbaka när du vill men allt är en lögn….de är BEDRAGARE…Nu svarar ingen på mina samtal eller mejl….De är också bedragare… de utgav sig för att vara ett annat Bitcoin 360ai-företag och senare visade det sig att uttagen var från andra företag och den installerade plattformen var från Investatlas... snälla sprid ordet och stoppa dessa människor så att de inte fortsätter att lura eller lura.. .

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ingrid, alla som arbetar på denna mäklare är en del av ett kriminellt nätverk dedikerat till bedrägerier. Låt dig aldrig pressas med ekonomiska frågor, de är bedragare. Tack för att du skriver om Invest Atlas. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att lura sina kunder (Se CNMV-länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Juan Jose svar

  Två avgifter på 500 euro har debiterats mitt konto med möjligheten att pengarna återförs till mig, det diskuteras med Estel Fernández, för tillfället är de blockerade av min bank och jag hoppas att jag inte behöver rapportera det.

  Jag tror inte att cheferna för Invest Atlas är medvetna om dessa Praxis, det spelar ingen roll om det är från Litauen eller Bryssel, tyvärr kommer jag att fördöma detta faktum och ge det all synlighet och publicitet som är möjligt, jag har litat på dig och jag förtjänar inte denna behandling och mycket mindre en bluff

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan Jose, alla som arbetar på denna mäklare är en del av ett kriminellt nätverk dedikerat till bedrägeri. Låt dig aldrig pressas med ekonomiska frågor, de är bedragare. Tack för att du skriver om Invest Atlas. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att lura sina kunder (Se CNMV-länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.