Kommentarer om INVEST CAPITAL BTC

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren INVEST CAPITAL BTC (även kallad investcapitalbtc.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas INVEST CAPITAL BTC verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om INVEST CAPITAL BTC ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är INVEST CAPITAL BTC ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att de är baserade i: De hävdar att de är baserade i USA, men för oss är denna information falsk, eftersom den inte nämner detaljer om dess plats och den inte regleras av någon enhet i landet.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av INVEST CAPITAL BTC, märkte vi att de erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Standardkonto, guldkonto, platinakonto, smaragdkonto, rubinkonto och diamantkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Standardkonto- Minsta 100 $ insättning, 24/7 support, upp till 30% bonus, begränsade tillgångar.

Guldkonto- Minsta 2.000 $ insättning, 24/7 support, upp till 45% bonus, begränsade tillgångar.

Platinakonto- Minsta 5.000 $ insättning, 24/7 support, upp till 100% bonus, begränsade tillgångar.

Esmeralda-konto- Minsta initiala insättning på $ 10.000, support 24 timmar 7 dagar i veckan, bonus på upp till 125%, alla tillgångar.

Ruby-konto: Minsta initiala insättning på $ 20.000 24, assistans 7 timmar 150 dagar i veckan, bonus på upp till XNUMX%, alla tillgångar, statsobligationer.

Diamantkonto: Minsta initiala insättning på $ 100.000 24, assistans 7 timmar 200 dagar i veckan, bonus på upp till XNUMX%, alla tillgångar, investeringsförsäkring.

 

INVEST CAPITAL BTC kontotyper
INVEST CAPITAL BTC kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som INVEST CAPITAL BTC erbjuder är: INVEST CAPITAL BTCs egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som INVEST CAPITAL BTC tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

INVEST CAPITAL BTC-webbplats
INVEST CAPITAL BTC-webbplats

INVEST CAPITAL BTC tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: några live -diagram, ekonomisk kalender, finansiella nyheter, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om INVEST CAPITAL BTC |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: investcapitalbtc.com

Telefonnummer: + 1 786 405 8006

E-post: [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om INVEST CAPITAL BTC. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på INVEST CAPITAL BTC <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att INVEST CAPITAL BTC -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var den verkligen är baserad, när vi letar efter recensioner om INVEST CAPITAL BTC hittade vi ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare, utan bana. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 tillkom CNMV INVEST CAPITAL BTC till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV advertencia️ oktober 2020 varning

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar att INVEST CAPITAL BTC samarbetar med Evolution Trading Center, en disputabel mäklare anklagad för att ha begått en massa bedrägerier.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om INVEST CAPITAL BTC? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

72 kommentarer om «INVEST CAPITAL BTC: Värdering och kommentarer»

 1. Oscar Willam Hidalgo svar

  Jag är Oscar Hidalgo från Ecuador, jag lämnar min information så att denna publikation uppfyller alla lagkrav, ID -kort 1706266416, telefon 593998783007
  Vi vet att detta måste vara ett sätt att lämna våra klagomål om mäklarspridning, jag hade för några månader sedan den värsta upplevelsen med INVEST CAPITAL än när jag blev kontaktad av en viss James och jag vill lämna alla namn på dem som har kontaktat mig, så att du, som vill lära känna de värsta mäklarna, inte tänker använda den här. INVEST CAPITAL, DE HANTERAS AV JAMES förmodad handlare som får dig att multiplicera dina pengar yr, sedan kommer Bernabé den förmodade chefen och sedan Juan David Santamaria, den förmodade likvidatorn av dina tillgångar.
  Jag vill göra en fullständig recension så att du vet hur du använder dessa spöken:
  1.- Du, tyvärr, du såg en annons på internet och gjorde ett abonnemang hos dem …… första misstaget
  2.- Sedan kommer ett bombardemang av samtal och deras samtal är så pågående varje dag, jag måste erkänna att de verkligen har makten att övertyga.
  3.- Jo de uppmuntrade mig att investera 250 usd vilket är det minsta investeringsbeloppet, de skapade din plattform där du skulle se dina dagliga intäkter och alla dina investeringar, mitt personliga misstag var att se att denna plattform inte bär värdepapper, där det finns inga sätt att ta ut, förresten, uttag godkänns på ett medlemsmöte som hålls varje slutet av månaden, eftersom du inte har möjlighet att begära uttag. De ger dig några förmodade bonusar för varje investering som aldrig registreras som data som tillhör dig, de hanterar dina uppgifter som det passar dem, på dagar ger de dig otroliga vinster av anledning, liksom för en investering på 2200 usd på 60 dagar har du redan 42.000 XNUMX usd. OTROLIG.
  4.- Jo, de har lyckats övertyga mig och investera 2200 usd, de förmodade obligationerna kom aldrig, varför jag började klaga, det är där problemet börjar.
  5.- Dina klagomål besvaras aldrig, du svarar inte på dina meddelanden, när de tycker att det är bekvämt att svara skriver de till dig och kallar dig bror, vi löser dig lugnt. och igen presenterar de dig för en annan typ av investeringar som är mycket mer lönsam ... ... var försiktig så att du inte faller in i det här nätverket, det är därför jag skriver detta ... Jag föll personligen, jag överförde mitt kapital i Crypto och vad gör du tänk, de försvinner igen.
  6.- Kära, de har kommit för att fylla mig med den här bluffen och jag har varit väldigt, väldigt oförskämd mot dem, men trots det blir de inte rädda, de fortsätter att kalla dig BROTHER ...
  7.- Jag har inte slukat historien och idag, om idag detta ödesdigra förhållande tar slut. och de kommer att fråga mig ... hur?
  8.- De är så hackade att de ställer dig till kontohanteraren, hos finansmannen, som förresten har ett geni som är omöjligt att relatera till, naturligtvis bad jag honom att lämna tillbaka min investering och ohhh enorm överraskning, de visar mig min konton och jag hade vunnit 42.000 42.000 usd, naturligtvis sa jag uhhuauuu och lämna tillbaka det till mig, och om de gick med på ett villkor. Att eftersom kontot håller på att likvideras och de inte vill ha ett förhållande med Oscar Hidalgo, måste jag först avbryta skatterna som genererar 7 XNUMX usd med en hastighet av XNUMX% och sedan kan jag bara ta ut dem.
  9.- Vänner, det är över och ledsen för uttrycket, den här farsen är över och fortsätter att bli lurad av tjuvar, detta motiverade mig att starta en kampanj som jag hoppas att alla lurade kommer att sluta med denna mäklare, plattform eller jag gör vet inte vad jag ska kalla dem.

  INGEN MER FOLK DROP VÄNLIGEN, RÅD OM DU KAN FÖR MASSOR AV MÄNNISKOR OCH OM DU KAN DELA DENNA MEDDELANDE GENOM ALLA MEDIER, MÅNGA TACKAR DIG

  Hälsningar
  Ing. Oscar Willam Hidalgo

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Oscar, utmärkt förklaring, de är ett bedrägeri, tack så mycket för att du delar din erfarenhet och information om INVEST CAPITAL BTC, denna mäklare är en SCAM. Det mest effektiva sättet att irritera dessa mäklare förutom att publicera dessa negativa kommentarer är att ta ut pengarna via kanalen som vi erbjuder dig här (läs nedan).

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.(Klicka på CNMV-länk)

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 2. Maria Luisa svar

  Tja, jag kan berätta att de har stulit mer än 50,000 XNUMX dollar från mig och vad jag kunde få reda på är att Juan David Santamaría inte heter det, han heter Juan David Restrepo och de har en fastighetsbyrå i Miami så vad gör du måste leta efter eller hur du hittar dessa råttor, krigare Bartholomew och andra lurade mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej María Luisa, du är ett bedrägeri, tack för att du delar med dig av din erfarenhet och information om INVEST CAPITAL BTC, denna mäklare är en SCAM. Det mest effektiva sättet att irritera dessa mäklare förutom att publicera dessa negativa kommentarer är att ta ut pengarna via kanalen som vi erbjuder dig här (läs nedan).

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.(Klicka på CNMV-länk)

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 3. Cristina Cifuentes svar

  HJÄLLA JAG ÄR FRÅN ECUADOR

  Denna förmodade investeringsplattform TRADE INVEST CAPITAL BTC sa att de befinner sig i USA

  De ringde mig från Miami och Kalifornien, de lurade mig eftersom jag i början var tvungen att göra en insättning på 250 dollar jag ville att min 19-åriga son skulle komma in och de sa till mig att jag måste vara 23 år gammal, jag bestämde mig för att komma in i mig själv eftersom med hela läpparna på colombianerna skulle ta emot samtal 3 gånger i veckan för att lära mig att hantera börsen och att det förmodligen skulle vara klart för mig att börja arbeta ensam om 3 månader, indikerade det att Jag tänkte göra bra vinster.

  att för insättningen på 250 skulle jag få en 100% bonus för att börja arbeta under samtalet frågade han mig om jag hade ett kreditkort. Jag sa ja, han bad mig om uppgifterna bara för att verifiera att mitt kort inte inte har några begränsningar, jag var mycket tydlig att jag inte kunde använda kortet, han sa att det bara var för att verifiera och att eftersom han inte hade några problem kunde min son också komma in.

  Jag sa till honom att han sa till mig att han inte kunde komma in på grund av sin ålder och det visar sig att han berättade för mig att han skulle öppna ett familjekonto för oss och att han också skulle få en bonus på 150% med kortet
  Jag sa till honom att jag inte hade några pengar som jag bara skulle lägga in förrän jag såg hur det går.
  Andrew sa att vi ska använda pengar från banken, jag sa hur, och han sa att detta kallas att komma in finansierat att med vinsten mellan bankerna förstod man att det inte skulle spegla mig som ett köp på mitt kort

  Hur som helst, dessa missbrukare gjorde det och köpte det med mitt kort. Då kom köpet inte direkt och tydligen var jag lugn.

  Gå in den 20 maj och de meddelar min man den 26 maj den dagen jag ringde och berättade för honom att detta meddelande kom från banken eftersom de gjorde vad jag inte godkände, då berättade han för mig att varje konto jag hade skapat en vinst på 28 dollar från varje konto att om jag ville kunde jag sätta in så att jag kunde se att de inte är bedragare och om de satte in 50 dollar och från den dagen har min förmodade fondmäklare inte kontaktat mig igen.

  När han såg meddelandena som han lämnade sa en man som hette Salomon att han var chefen, jag förklarade vad som hände och den första blev kränkt med att de inte är bedragare, jag sa till honom att de borde ha inspelade konversationerna och att där han kan kontrollera att han inte godkänner köpet Hur som helst, efter att ha pratat länge lovade mannen att ge en lösning och begära att pengarna ska returneras. Detta hände den 8 juni och hittills ingenting.

  Om du kan vägleda mig för att få tillbaka pengarna och förhindra att fler blir lurade

  Detta orsakade mig många problem med min man eftersom det är $ 490 som stals från mig
  Och han visste inte

  De lovade oss så många saker och ingenting har uppfyllts

  Det enda jag har som säkerhetskopia är chattarna med datum som jag inte har tagit bort

  Jag skickar flera meddelanden.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Cristina, tack för att du delar din erfarenhet och information om INVEST CAPITAL BTC, den här mäklaren är en SCAM. Det mest effektiva sättet att irritera dessa mäklare förutom att publicera dessa negativa kommentarer är att göra anspråk på pengarna via den kanal som vi erbjuder dig här (läs nedan). Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.(Klicka på CNMV-länk)
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 4. Francisco svar

  Är det normalt att de ber dig att sätta in 18% av ditt totala konto för att göra uttag?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Francisco, NEJ, DET ÄR INTE NORMALT, DET ÄR EN BEDRAG, de gör det för att stjäla mer pengar från dig. Tack för att du delar din erfarenhet med INVEST CAPITAL BTC, denna mäklare är en SCAM. Det mest effektiva sättet att irritera dessa mäklare förutom att publicera dessa negativa kommentarer är att ta ut pengarna via kanalen som vi erbjuder dig här (läs nedan). Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.(Klicka på CNMV-länk)
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 5. adriana svar

  God morgon, jag gjorde testet med mychargeback -tjänster för att få tillbaka pengarna och även om jag i princip inte litade på dem, så gick allt väldigt bra, jag kunde återkräva mina pengar. Det har gjort mig väldigt glad. Tack och välsignelse till alla.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Adriana, bra !!!, Tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

  • Jose Cornejo svar

   God eftermiddag Adriana, vilka personer från INVEST CAPITAL BTC kom du i kontakt med under bluffen? Frågade de dig att använda Hotmart för att överföra dina pengar till dem?

   • Erick svar

    Hej Jose, de fick mig att använda Hotmart -plattformen för att genomföra transaktionen. Berätta för mig om din erfarenhet

    • Jose Cornejo svar

     Ursäkta att jag dröjde med att svara dig men jag började precis med min hantering med MyChargeback. Nu kan jag berätta att de hjälpte mig och har tvingat Hotmart att återbetala mina pengar. Det tog mer än 2 månader men det uppnåddes. Vad jag inte förstår är hur det är möjligt att Hotmart fortsätter att erbjuda den "kurs" som erbjuds av Trading Invest Capital, vilket är namnet som Invest Capital BTC använder på den plattformen. Den kursen är kroken för att lura människor. Hotmart måste se till att reklamföretagen är ärliga och att de är utbildade och behöriga att tillhandahålla de tjänster de erbjuder.

 6. Fab svar

  Jag trodde att de redan hade dragit blinda på investcapitalbtc eftersom de redan hade lurat tillräckligt. Det verkar som att så inte är fallet. Tydligen fortsätter de att lura. Jag blev lurad av bedragare Katerine Betancur, Bartolome Guerrero bland andra tjuvhundar.

  Vi borde alla förena oss i ett kollektivt klagomål. Om någon däremot vet hur man återvinner kapital ber jag dem att berätta för mig. Tack så mycket.

  också tjuven med namnet jon west smith enligt han ringde från florida med detta nummer (+ 1863-250-1789) (+ 1863-250-8277

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fab, tack för att du hjälper oss med denna information, vi kommer att uppdatera informationen för att varna människor. Tack för att du delar din erfarenhet och information om INVEST CAPITAL BTC, denna mäklare är en SCAM. Det mest effektiva sättet att irritera dessa mäklare förutom att publicera dessa negativa kommentarer är att ta ut pengarna via kanalen som vi erbjuder dig här (läs nedan). Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.(Klicka på CNMV-länk)
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 7. Jose Cornejo svar

  Jag rekommenderar att du tar med i beskrivningen av din erfarenhet av dessa tjuvar, vilka medel de använde för att få dina pengar till Invest Capital BTC. I mitt fall använde jag mitt kreditkort för Hotmart för att debitera mig pengarna för att investera. På Hotmart säljer dessa tjuvar "en introduktionskurs" genom vilken de fångar människor som är intresserade av Robert Kiyosakis investeringsguide. De använder en mellanhand, det är en del av deras sätt att lura människor och bör också rapporteras.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José, tack för att du hjälpte oss med denna information, har du webbplatserna? Vi ska försöka uppdatera informationen. Tack för att du delar din erfarenhet och information om INVEST CAPITAL BTC, denna mäklare är en SCAM. Det mest effektiva sättet att irritera dessa mäklare förutom att publicera dessa negativa kommentarer är att ta ut pengarna via kanalen som vi erbjuder dig här (läs nedan). Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

   • Jose Cornejo svar

    Till exempel kan du i hotmart .com / product / trading-invest-capital / Q36834523D hitta "kursen" som jag berättar om. I mitt fall använde Invest Capital Hotmart -plattformen för att jag skulle skicka mina pengar till de förmodade investeringarna. Dessutom kommenterar jag att på facebook .com / groups / 996639730848894 / permalink / 996640890848778 /? Sfnsn = mo finns det andra människor som också rapporterar när de blivit lurade av dessa tjuvar.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej José, tack för att du hjälper oss med denna information, vi kommer att uppdatera informationen för att förhindra människor. Tack för att du delar din erfarenhet och information om INVEST CAPITAL BTC, denna mäklare är en SCAM. Det mest effektiva sättet att irritera dessa mäklare förutom att publicera dessa negativa kommentarer är att ta ut pengarna via kanalen som vi erbjuder dig här (läs nedan). Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
     Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.(Klicka på CNMV-länk)
     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

     hälsningar

 8. Raul svar

  De är bedragare som redan var som de säger här varnade av cnmv se här varningen https://www.cnmv.es/Portal/ResultadoBusqueda.aspx?tipo=1&nombre=INVESTCAPITALBTC.COM/&lang=ca för då säger scammers av investera kapital btc att det är en falsk varning eller att dessa kommentarer är från tävlingen eller från människor som inte vet hur man investerar, verbiage

  verkligheten är att investera kapital btc är en bluff, varken mer eller mindre, det har inget tillstånd eller regler för att tillhandahålla finansiella tjänster, allt de gör är 100% olagligt och straffbart enligt lag, jag hoppas att de faller under lagens fulla vikt , de förtjänar det för bedragare och lögnare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Raúl, tack för att du delar din erfarenhet med INVEST CAPITAL BTC, denna mäklare är en SCAM. Det mest effektiva sättet att irritera dessa mäklare förutom att publicera dessa negativa kommentarer är att ta ut pengarna via kanalen som vi erbjuder dig här (läs nedan). Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

  • AVILES svar

   FÖR EN VECKA sedan jag investerade ett belopp, ÄR DET ALLVARLIGT en bluff ???

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej AVILES, JA, DET ÄR EN RIKTIG SCAM, signera ingenting, skicka inte mer pengar, försök att betala tillbaka betalningen. Tack för att du delar din erfarenhet och information om INVEST CAPITAL BTC, denna mäklare är en SCAM. Det mest effektiva sättet att irritera dessa mäklare förutom att publicera dessa negativa kommentarer är att ta ut pengarna via kanalen som vi erbjuder dig här (läs nedan). Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
    Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

    hälsningar

 9. Jose Cornejo svar

  Denna bluff började så här: I augusti registrerade jag mig för Robert Kiyosakis investeringsguide online och fick ett bekräftelsemail från [e-postskyddad] .com. Nästa dag blev jag kontaktad av Jon Anthony Smith, som identifierade sig som finansiell rådgivare för Invest Capital BTC (investcapitalbtc .com /) och efter hans instruktioner öppnade jag ett investeringskonto på hans företag som jag har tillgång till via handelswebbplatsen. investcapitalbtc .com / trading / aaplusd. Under de följande veckorna hade jag kontakt med den personen och sedan med Katerine Betancourt (regissör) eller hennes assistent Carolina. Kommunikationen skedde via e -post ([e-postskyddad] .com, [e-postskyddad] och [e-postskyddad] .com) och via telefon eller WhatsApp (+1 (786) 405-8006 eller +1 (863) 250-8277). I dessa kontakter gjorde de flera investeringserbjudanden i aktier, råvaror etc. Sammanfattningsvis gjorde jag mellan slutet av augusti och mitten av oktober 5 kapitaltillskott med mitt kreditkort med Betancourts åtagande att de varje månad skulle få mig att betala för kortet. Det har aldrig hänt och snarare, efter månader av väntan, i mitten av december blev jag kontaktad av Diego Santacruz och Juan David Santamaría som vill att jag ska betala skatten på alla inkomster i förväg för att göra uttag. Jag sa till dem att ta en del av vinsten för att betala skatt och de säger till mig att de genom "intern förordning av företaget" inte kan göra det. Jag lämnade in klagomål till SEC (USA) och SMV (Peru) men eftersom det inte är en reglerad enhet är det lite de kan göra.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José, tack för att du delar din erfarenhet med INVEST CAPITAL BTC, denna mäklare är en SCAM. Det mest effektiva sättet att irritera dessa mäklare förutom att publicera dessa negativa kommentarer är att ta ut pengarna via kanalen som vi erbjuder dig här (läs nedan). Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Julio, tack för att du delar din erfarenhet med INVEST CAPITAL BTC, denna mäklare är en SCAM. Det mest effektiva sättet att irritera dessa mäklare förutom att publicera dessa negativa kommentarer är att ta ut pengarna via kanalen som vi erbjuder dig här (läs nedan). Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

   • Julio Cabrejos svar

    SEC: s svar är att eftersom de inte är en reglerad mäklare finns det inte mycket de kan göra direkt. Men de noterade detta: ”SEC: s kontor för investerarutbildning och försvar behandlar många klagomål från enskilda investerare och andra. Vi registrerar korrespondensen vi får i en databas som SEC -personal kan söka efter för inspektioner, granskningar och undersökningar. Dessutom vidarebefordras en del av den korrespondens vi får till andra SEC -kontor och avdelningar för granskning. Om de har några frågor eller vill svara direkt på dina kommentarer kommer de att kontakta dig. "

    En ytterligare fråga att överväga är hur dessa bedragare samlar in pengarna. I mitt fall gjordes alla överföringar via Hotmart. Jag öppnade en biljett i Hotmart och rapporterade att det företaget använde sin plattform för att bedriva bedrägerier genom annonser som denna: hotmart .com / product / trading-invest-capital / Q36834523D, som ska vara en introduktionskurs i handel. I mitt fall kontaktades jag för att visa intresse för att veta detaljer om investeringar på aktiemarknaden. Hotmarts svar var:

    ”Vi analyserade produkten och vi hittade inget på sociala nätverk som kopplar Hotmart till det klagomål som lämnats in, bara de länkar som redan nämnts av klaganden.

    Särskilt den här fångade vårt öga, men vi kunde inte hitta bevis för att rättfärdiga en krasch baserat på vad vi gör:

    https://brokersrecomendados.com/invest-capital-btc-valoracion-y-comentarios

    Om användaren presenterar ytterligare bevis kan vi utvärdera fallet igen.

    Tack så mycket."

    Alla drabbade människor bör nämna i sina rapporter inte bara dessa bedragare utan också företagen som ger dem tillgång till våra pengar. Tänk på att jag inte säger att de är medskyldiga, troligen vet de helt enkelt inte att de använder dem.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Julio, vi är med dig, vi måste förfölja dessa kriminella, tack för att du delar din erfarenhet och information om INVEST CAPITAL BTC, denna mäklare är en SCAM. Det mest effektiva sättet att irritera dessa mäklare förutom att publicera dessa negativa kommentarer är att ta ut pengarna via kanalen som vi erbjuder dig här (läs nedan). Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
     Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

     hälsningar

  • SIL svar

   HAR DU HAR NÅGRA RESULTAT MED INLÄMNANDET AV KLAGOMÅLET I LINKSKICKAN

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Julio, tack för att du delar din erfarenhet med INVEST CAPITAL BTC, denna mäklare är en SCAM. Det mest effektiva sättet att irritera dessa mäklare förutom att publicera dessa negativa kommentarer är att ta ut pengarna via kanalen som vi erbjuder dig här (läs nedan). Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
    Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

    hälsningar

 10. Yeni svar

  Hej, de lurade mig också, de erbjöd mig att köpa bitcoin -kontrakt och sätta in betalningarna, och när jag ville ta ut pengar bad de mig att betala skatt. Om någon gjorde uttag direkt från plattformen, berätta för mig att jag fortfarande kan gå in men jag kan inte ta ut någonting

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Yeni, tack för att du delar din erfarenhet med INVEST CAPITAL BTC denna mäklare är en SCAM, juridiskt vet jag inte vilka grupper som kan göra något åt ​​det men det dåliga är att det också finns grupper av FAKE LAWYERS WEBS som påstår sig återhämta sig ditt kapital och sedan förblir de allt, de är en del av samma grupp av bedragare. Det mest effektiva sättet att irritera dessa mäklare förutom att publicera dessa negativa kommentarer är att ta ut pengarna via kanalen som vi erbjuder dig här (läs nedan). Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 11. LÄGGA MÄRKE TILL svar

  Jag kommenterar att dessa människor inte är tillförlitliga, de tar betalt för dig, du betalar dem, och sedan tar de förmodligen avgiften på dig som du måste betala av banken och efter att de försvinner, de är bedrägerier , HAR BETALAT ALLT SOM DE HAR KRÄVT, OCH DE SVARAR INTE SVAR
  FOLKET MED JUAN DAVID SANTAMARIA, JAN, BARTOLOME, ANTHONY WONG, MARCO DO SANTO, ETC
  DE ÄR STöld, VAR FÖRSIKTIGA

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, tack för att du delar din erfarenhet med INVEST CAPITAL BTC den här mäklaren är en SCAM, juridiskt vet jag inte vilka grupper som kan göra något åt ​​det men det dåliga är att det också finns grupper av FAKE LAWYER WEBSITES som påstår sig återhämta sig ditt kapital och berätta sedan för dem. de är alla, de är en del av samma grupp av bedragare. Det mest effektiva sättet att irritera dessa mäklare förutom att publicera dessa negativa kommentarer är att ta ut pengarna via kanalen som vi erbjuder dig här (läs nedan). Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 12. nis svar

  Jag blev lurad av bartolomé guerrero från investera kapital btc, jag skulle vilja vidta rättsliga åtgärder. Är det någon som redan gör det? Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nis, tack för att du delar din erfarenhet med INVEST CAPITAL BTC den här mäklaren är en SCAM, juridiskt vet jag inte vilka grupper som kan göra något åt ​​det men det dåliga är att det också finns grupper av FAKE LAWYERS WEBS som påstår sig återhämta sig ditt kapital och sedan förblir de allt, de är en del av samma grupp av bedragare. Det mest effektiva sättet att irritera dessa mäklare förutom att publicera dessa negativa kommentarer är att ta ut pengarna via kanalen som vi erbjuder dig här (läs nedan). Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 13. Lucas svar

  Det är dags att rapportera dessa bedragare. Är det någon som rapporterar? De stal mycket pengar från mig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, tack för att du delar din erfarenhet med INVEST CAPITAL BTC, den här mäklaren är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i detta företag.
   Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 14. a svar

  För investeringsguiden för kiyosaki där registrerade jag mig och sedan ringde de mig och jag började investera. Jag har ännu inte planerat något uttag, men när jag började letade jag efter information och det verkade bra. Företaget är baserat på Malta. De rapporter jag hittade var bra. Johan dos santos kontaktar mig per telefon som rådgivare till kiyosakiguiden

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av INVEST CAPITAL BTC, den här mäklaren är en SCAM, jag tror att du arbetar för dem och vill LÅTA VÅRA ANVÄNDARE.
   När du får sparken och du inser vilken skada du har gjort för många människor, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera med detta företag .
   Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 15. Floyd svar

  De lurade mig, de stal mer än 50000 XNUMX dollar från mina konton och när jag klagar irriterar och förolämpar de dem, jonh Anthony Smith, katherin betancur, Bartolomé guerrero är ett nätverk av bedragare

  rånarhundar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Floyd, tack för att du delar din erfarenhet med INVEST CAPITAL BTC den här mäklaren är en SCAM. Du behöver aldrig betala dessa skatter som uppfunnits för att få ut mest pengar från sina kunder, en seriös mäklare gör det aldrig.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 16. LAU svar

  OBSERVERA CNMV MARKERADE DEM SOM TJÄLV FÖR ATT DE SKAMMADE MILJONER SPANIAR !!! INVEST CAPITAL BTC ÄR FÖRSTA KATEGORITYVAR !!!

  DU SKA INTE INVESTERA MED DENNA TYP OREGULERADE BOLAG! HAR INTE GODKÄNNANDE ELLER FÖRORDNING FÖR FINANSIELLA TJÄNSTER; VAD DE SÄGER ÄR DET EN LÖGN. DE KAN INTE GÖRA FINANSIELLA TJÄNSTER, LITA INTE PÅ PIRATERNA

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lau, tack för att du delar din erfarenhet med INVEST CAPITAL BTC, denna mäklare är en SCAM. Du behöver aldrig betala dessa skatter som uppfunnits för att få ut mest pengar från sina kunder, en seriös mäklare gör det aldrig.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 17. Susana svar

  Jag är verkligen på väg att dö

  Det här företaget är ett totalt bedrägeri, investerar inte längre alla pengar de deponerade är ett bedrägeri, de sötnar dig med vinsten de sätter in dem ja, men när du tar ut allt så lurar de dig på det värsta sättet, jag säger till dem snälla

  Investerar inte mer i detta företag, det är ett totalt bedrägeri de slutar alltid byta webbsidor på grund av bedrägerier, jag lämnar mitt telefonnummer för mer information, de pratar med dem som har upplevt samma situation för att kunna göra rättvisa för alla detta och inget mer bedrägeri !!

  Det var för lite pengar de lämnade mig i luften.

  VÄNLIGEN HJÄLP TILL ATT TÄNKA

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Susana, tack för att du delar din erfarenhet med INVEST CAPITAL BTC, denna mäklare är en SCAM. Du behöver aldrig betala dessa skatter som uppfunnits för att få ut mest pengar från sina kunder, en seriös mäklare gör det aldrig.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Fabiola riddare svar

   Hej Susana, jag kommer från Ecuador mitt nummer är +593995338036 Jag vill få tillbaka mina pengar

 18. lidia svar

  God dag. Vi är desamma. Nu kallar killen sig själv för Juan David Santamaria. Tjuvar boll. Vi betalar de skatter som de nämnde och de returnerar inte investeringen till oss
  Tro dem inte. Vi måste veta vilken instans vi ska delta i och hur vi ska gå tillväga

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lidia, tack för att du delar din erfarenhet med INVEST CAPITAL BTC, denna mäklare är en SCAM. Du behöver aldrig betala dessa skatter som uppfunnits för att få ut mest pengar från sina kunder, en seriös mäklare gör det aldrig.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 19. Fabrizia de Rojas svar

  Samma sak hände mig, jag blev lurad av dessa tjuvar, men det är inte bara i kommentarer, det måste finnas en institution där man kan rapportera dem och därmed återfå våra pengar, vi ska inte bara kommentera om inte rapportera dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fabrizia, tack för att du delar din erfarenhet med INVEST CAPITAL BTC. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Observera: I oktober 2020 lade CNMV (spanska finansregulatorn) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • röd svar

    Om en av de uppgifter som min bank gav mig är att EBANX, som förmodligen gjorde insamlingen av investeringen, är ett företag som är dedikerat till tresektorn, varifrån det kommer, har jag inte fått reda på det ännu.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej, tack för att du delar din erfarenhet med INVEST CAPITAL BTC, den här mäklaren är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i detta företag.
     Uppmärksamhet: i oktober 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) Invest Capital BTC till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hälsningar

 20. Norma Emma Ramírez svar

  Om du investerar kapital BTC är dina mejl [e-postskyddad] y [e-postskyddad] hans rådgivare är Jhon Antony Smith och även Cáterin Betancourt är förmodligen verksamhetschef hans adress är 1680 Michigan ab. denna 700 Miami beach telefon +17864058006 detta företag är en total bluff

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Norma, tack för att du delar din erfarenhet med INVEST CAPITAL BTC. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 21. Regel svar

  God eftermiddag investera kapital BTC är ett företag som lurar mig de har lurat mig är sir han heter Jhon Antony Smith är en av dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Norma, tack för att du delar din erfarenhet med INVEST CAPITAL BTC. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 22. Eduardo svar

  De har rånat mig personligen, om du hävdar dina pengar blir de också arga, de har inget ansikte, de är jävlar ...

  Några av namnen (förmodade namn, för det är säkert helt falska namn) på bedragarna: john anthony smith, katherin betancourt, bartolomé guerrero och om jag kommer ihåg mer kommer jag förbi forumet för att lämna mer information. Det har i alla fall varit en hemsk upplevelse. De är tjuvar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Eduardo, tack för att du delar din erfarenhet med INVEST CAPITAL BTC. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • silvia svar

   Hej, du har startat någon åtgärd, du kan gå in på plattformen
   sedan när har du det här problemet
   Tack

 23. AN svar

  DE ÄR SCAMMERS OM DU BÖR OM EN PENGEFÖRTECKNING, SVARAR DE BARA INTE DINA MEDDELANDEN MER - PROFESSIONELLA TIEV ÄR VAD DE ÄR

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej AN, tack för att du delar din erfarenhet med INVEST CAPITAL BTC. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 24. SILVIA ROJAS svar

  JAG ÄR I SAMMA SITUATION OCH MED SAMMA FOLK. NU är frågan hur kan vi få tillbaka våra pengar?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Silvia, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av INVEST CAPITAL BTC. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 25. Carlos svar

  Låt dig inte luras, detta företag är en total bluff, i början ber de dig om pengar eftersom de säger att det finns unika möjligheter i aktier eller bitcoin, om du inte har pengar säger de till dig att låna från banken och de kommer att betala dig varje månad vilket är en lögn, nej De har ett företagskonto, du måste sätta in till en annan fysisk person från ditt land och när du vill ta ut dina intäkter, vilket enligt systemet är bra, visar det sig att de frågar du för ca. betalning av 10% av det totala för skatter, gör du respektive betalning och svarar aldrig mer på meddelanden eller samtal. Rådgivarna som har lurat mig är Bartolome Herrera, Carolina Waldorf, Johan Dos Santo och Jan. PS: Jag är säker på att de andra bra kommentarerna du ser på den här sidan hanteras av samma företag. Rådgivarnas nummer är: +18632508277 och +17864058006

  • jeroge svar

   Hej Carlos, jag har läst namnen du nämner och jag är bedövad. Att jag har tillräckligt med pengar hos dem (investera cpaitalbtc) Hittade du något sätt att ta ut något? För jag går igenom samma situation som du beskriver och jag är rädd.

   • Carlos svar

    Hej Jeroge, jag har inte fått svar från detta företag på 2 veckor, jag ringer dem och skriver dem och ingenting, det enda jag kan göra är att rapportera personen som överförde pengarna till mig i mitt land.

    • silvia svar

     Jag är från Peru. Jag är också i samma situation, jag kan inte kontakta mig, de svarar inte.
     någon från dig kan gå in på plattformen
     Tack

     • Carlos

      Jag är också från Peru, du kan inte gå in på plattformen, de säger att de likviderat ditt konto och det är därför du inte kan komma in. Jag skriver till dig och jag har inget svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *