✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i InvestEhub. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om InvestEhub och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsinvest-ehub.com
???? företaget*Investera Ehub
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformMT4
📌 Adressnämner det inte

⚠️ InvestEhub ägs av bolaget Invest Ehub nämner inte var den ligger, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera de typer av konton som erbjuds av InvestEhub, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Nybörjare$0
Medium$0
pension$0
VIP$0

Information på webben

InvestEhub webbplats

InvestEhub ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? InvestEhub slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED InvestEhub.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om InvestEhub:

datum Uppdatering – nyheter
Februari 2023Klagomål mot InvestEhub of finansiell tillsynsmyndighet CNMV.
April 2023Enligt meddelanden från personer lurade av InvestEhub, företaget Digital Zeus y Jaime Badia Feliu de är länkade. VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET.
April 2023Klagomål mot InvestEhub of finanstillsynsmyndigheten FCA

Användarrecensioner

[demokrati id=”6431″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med InvestEhub.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av InvestEhub

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar InvestEhub

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera InvestEhub?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är InvestEhub en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att InvestEhub är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är InvestEhub pålitlig?

Nej. InvestEhub är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från InvestEhub?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till InvestEhub?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

32 kommentarer om «Är InvestEhub en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Manuel svar

  Hej Antonio. Jag är ett offer för Invest Ehub-bedrägeri. Jag skickade pengar efter att ha blivit lurad och förmånstagaren var Jaume Badia Feliu både på ett konto i Litauen och i Banco Sabadell. men i Banco Sabadell kan du inte öppna ett konto utan att uppge ditt ID, telefonnummer, adress osv. Jag förbereder ett klagomål mot Jaume Badia Feliu, som öppnade ett konto i Sabadell på en filial i en stad i Girona. Jag skulle vilja tala med dig och med alla människor som har skickat pengar till förmånstagaren Jaime Badia Felui. Skriv till FORUMET

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Manuel, tack för din utmärkta förklaring och för att du skrev om InvestEhub. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Julio Ortega svar

   Jag också. €1250.
   Ring mig så pratar vi. Jag är en 64-årig man och jag är besviken. skriv till mig i detta forum

 2. Antonio svar

  Hej, god kväll, den här plattformen är nu ELcomercio-IX, de agerar på samma sätt som de andra plattformarna och jag vill offentligt fördöma Jaume badia Feliu som tar emot överföringarna och behåller pengarna, tillsammans med sina medhjälpare har de många spanska mobiltelefoner och du kan aldrig ringa dem I det här fallet är det din mäklare som säger till dig via watpss att han ringer dig om 5 eller 0 minuter och spelet börjar på mindre än en sekund, de har vunnit dig mycket pengar och sedan börjar de fråga dig för mer upp till 10 60.000 €, och när plattformen det finns mycket mer pengar säger de till dig att betala en försäkring på 10.000 4 € för att få tillbaka din investering och sedan XNUMX % av skatten för att skicka den inte till ditt konto, men kom igen, de ljuger, de har allt under kontroll, plattformen, supportmejlet, allt. Det är en BUFFÄR, mina herrar, ta dig i kragen (Rikspolisen och MOSSOS och sluta detta nu,) VI GER NAMN och TELEFONNUMMER FÖR ATT FÅ DEM) De skojar med dig och alla medborgare. Redan tillräckligt!!!! Bedragare. Imorgon kommer jag att ge mer information om andra namn och telefonnummer. Godnatt

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Antonio, tack för att du skrev och gav information om InvestEhub. Det här företaget är en BLUFFÄR (de är länkade till Swift Rapid-bedrägeri och Ingresshub).

   De är vanligtvis förknippade med samma som lurat dig tidigare, de är en del av samma grupp av bedragare. Prata med vår CHAT, de hjälper dig, de från Swift Rapid ÄR FAKE ADVOKATER!!! Skicka inte pengar till dem, de vill få ut så mycket pengar från dig med lögner, de är inga riktiga advokater och de får aldrig tillbaka något.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Manuel svar

   Hej Antonio. Jag är ett offer för Invest Ehub-bedrägeri. Jag skickade pengar efter att ha blivit lurad och förmånstagaren var Jaume Badia Feliu både på ett konto i Litauen och i Banco Sabadell. men i Banco Sabadell kan du inte öppna ett konto utan att uppge ditt ID, telefonnummer, adress osv. Jag förbereder ett klagomål mot Jaume Badia Feliu, som öppnade ett konto i Sabadell på en filial i en stad i Girona. Jag skulle vilja tala med dig och med alla människor som har skickat pengar till förmånstagaren Jaime Badia Felui. Skriv till mig på forumet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *