Investera och byt feedback

I denna avdelning vi kommer att analysera Invest & Trade -mäklaren (även kallad itcolatam.com), är en mäklare av investeringsfonder, fondförvaltning / CFD och kryptovalutor. Rekommenderas Invest & Trade verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gör en recension om Invest & Trade. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Invest and Trade Co, Ltd.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den bygger på: webbplatsen nämner det inte.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

Kom ihåg att det bästa alternativet (och det säkraste) är att göra en säker investering reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Istället när du arbetar med en oreglerad mäklare, finns det en mycket större risk att förlora det investerade kapitalet, i händelse av att företaget går i konkurs eller motstår för att returnera pengarna som det vanligtvis händer.

För att lära dig mer om regler, inbjuder vi dig att komma åt nästa länk.

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av Invest & Trade, men i det här fallet kunde vi inte hitta information om förekomsten av olika kontotyper.

Las plattformar att fungera att Invest & Trade -erbjudanden är: en egen Invest & Trade -plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Invest & Trade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Invest & Trade webbplats
Invest & Trade webbplats

Invest & Trade tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: bara några nyheter från finansvärlden, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Invest & Trade |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: itcolatam.com

Telefonnummer: + 1 917-341-212

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Invest & Trade <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att Invest & Trade -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom: det är en oreglerad mäklare och inte avslöjar var huvudkontoret ligger när du letar efter recensioner om Invest & Trade Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 tillkom CNMV Invest & Trade till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV advertencia️ oktober 2020 varning

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Invest & Trade? Vad har du haft för erfarenhet?

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *