Bux mäklare

Invest100 kommentarer

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Invest100 (även kallad med namnet: invest100.com), är en mäklare av Forex, CFD:er, kryptovalutor och ETF:er. Rekommenderas Invest100 verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Invest100 ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Invest100 ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Investera 100 nämner att vara en del av: Marketfinancial and Key Way Financial (PTY) Ltd. Uppdatera: De har nämnt för oss att företagets riktiga namn är TUT88.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Cypern, Seychellerna och Sydafrika. Uppdatera: Vi har fått veta att den verkliga platsen för Invest100 är Calle Arribeños 3619, mellan Calle Crisolo Larralde och Calle Jaramillo - Buenos Aires, Capital Federal, Argentina.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Invest100 är regleras av FSA.

UPPMÄRKSAMHET: Invest100 har en förordning OSÄKER. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Investera 100, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 4 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Standardkonto: ekonomisk kalender, daglig marknadsstudievideo, 1-till-1 plattformslektion, 24/5 kundsupport.

Premiumkonto: ekonomisk kalender, daglig marknadsstudievideo, 1 till 1 plattformslektion, 24/5 kundsupport, exklusiv välkomstbonus, marknadsvarningar autochartist, rapporter och prognoser, dedikerad kontoansvarig, pedagogiska videohandledningar och e-böcker.

Platinakonto: ekonomisk kalender, daglig marknadsstudievideo, 1 till 1 plattformslektion, 24/5 kundsupport, exklusiv välkomstbonus, marknadsvarningar autochartist, rapporter och prognoser, dedikerad kontochef, pedagogiska videohandledningar och e-böcker, provisionsreduktion, VIP-handelssupport, insättning bonusar.

VIP-konto: ekonomisk kalender, daglig marknadsundersökningsvideo, 1-till-1-plattformslektion, 24/5 kundsupport, exklusiv välkomstbonus, autokartist för marknadsvarningar, rapporter och prognoser, dedikerad kontoansvarig, utbildningsvideohandledning och e-böcker , provision minskning, VIP kommersiellt stöd, insättningsbonusar, strategi och individuell drift support.

Invest100-kontotyper
Invest100-kontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Invest100 erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Investera 100 tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Invest100 webbplats
Invest100 webbplats

Investera 100 ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, några livediagram, ordlistor, ekonomisk kalender, miniräknare, analysvideor, nyheter, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Investera 100

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: invest100.com

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade Invest100. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Investera 100

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Invest100-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är ett tydligt etablerat företag att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i ett av länderna mer osäkra för dessa aktiviteter och även när du söker recensioner om Invest100 vi hittade många som De är negativa och varnar för denna mäklare.

UPPMÄRKSAMHET!: mäklaren Investera 100 är kopplat till BKFX e XBPrime. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det Investera 100 upprätthåller en nära relation med xTrade, en mäklare med dåligt rykte med flera klagomål mot den, anklagad för att ha lurat sina användare.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Invest100? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

128 kommentarer om «Invest100: Betyg och kommentarer»

 1. dop svar

  God morgon, vänner, jag är villig att lämna in ett klagomål eftersom mer än 7000 XNUMX dollar har stulits från mig. Någon som är i Argentina eller Uruguay eller i närheten? För att kunna anmäla dem där tror jag att om vi alla anlitar advokater och betalar alla kostnader tillsammans så kan vi åstadkomma något.

  Vi kan inte vänta och låta dem fortsätta stjäla pengar.

  Mariana Blatmann
  Alexander Chekhanoviesk
  Lucius Blatman

  Vilka är de påstådda gärningsmännen?

  De måste alla sitta i fängelse och ruttna i fängelse för bedragare.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej bauti, OM DU VILL SE NAMN OCH ADRESSER PÅ DESSA BEDRAGARE KLICKA HÄRDe kan kontakta lokalpress och tv för att undersöka och filma alla inblandade i bluffen, både reklamfilmerna och cheferna, de är alla medbrottslingar eftersom de mycket väl vet att de lurar kunder. Saker och ting kan inte förbli så, du måste få tillbaka pengarna som de har stulit. Tack för din kommentar om Invest100. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • John svar

   De skulle alla behöva sitta i fängelse, de stal mer än 5000 XNUMX dollar från mig, naturligtvis kan jag aldrig ta tillbaka dem om de är tjuvar, vi kommer att fördöma dem med argentinska advokater om det behövs, vad vi inte kan göra är att sitta sysslolös om de har lurat oss

 2. Anonimus svar

  Hdp och de fortsätter att skita på alla, vi vet redan var Mariana och din lillebror är.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anonimus, KLICKA OM DU VILL SE NAMN OCH ADRESSER PÅ DESSA BEDRAGARE HÄRDe kan kontakta lokalpress och tv för att undersöka och filma alla inblandade i bluffen, både reklamfilmerna och cheferna, de är alla medbrottslingar eftersom de mycket väl vet att de lurar kunder. Saker och ting kan inte förbli så, du måste få tillbaka pengarna som de har stulit. Tack för din kommentar om Invest100. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Jose. svar

  God morgon, vänner, mycket pengar stals från mig med all information som visas här, har någon kunnat återställa den? Jag skulle vilja veta om något nytt är känt om dessa tjuvar, jag är medveten om att de har lurat många människor. Vi måste få tillbaka våra stulna pengar från invest100. Du måste anmäla dem till myndigheterna som tjuvar. Någon före detta anställd som kan berätta för oss hur man återhämtar sig eller var de är om den här gruppen tjuvar fortfarande är på samma kontor.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jose, många kunder har skrivit till oss och sagt att de har återhämtat sig. OM DU VILL SE NAMN OCH ADRESSER TILL DESSA BEDRAGARE KLICKA HÄRDe kan kontakta lokalpress och tv för att undersöka och filma alla inblandade i bluffen, både reklamfilmerna och cheferna, de är alla medbrottslingar eftersom de mycket väl vet att de lurar kunder. Saker och ting kan inte förbli så, du måste få tillbaka pengarna som de har stulit. Tack för din kommentar om Invest100. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.