Invest100 kommentarer

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Invest100 (även kallad med namnet: invest100.com), är en mäklare av Forex, CFD:er, kryptovalutor och ETF:er. Rekommenderas Invest100 verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Invest100 ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Invest100 ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Investera 100 nämner att vara en del av: Marketfinancial and Key Way Financial (PTY) Ltd. Uppdatera: De har nämnt för oss att företagets riktiga namn är TUT88.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Seychellerna och Sydafrika. Uppdatera: Vi har fått veta att den verkliga platsen för Invest100 är Calle Arribeños 3619, mellan Calle Crisolo Larralde och Calle Jaramillo - Buenos Aires, Capital Federal, Argentina.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Invest100 är regleras av FSA.

UPPMÄRKSAMHET: Invest100 har en förordning OSÄKER. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Investera 100, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 4 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Standardkonto: ekonomisk kalender, daglig marknadsstudievideo, 1-till-1 plattformslektion, 24/5 kundsupport.

Premiumkonto: ekonomisk kalender, daglig marknadsstudievideo, 1 till 1 plattformslektion, 24/5 kundsupport, exklusiv välkomstbonus, marknadsvarningar autochartist, rapporter och prognoser, dedikerad kontoansvarig, pedagogiska videohandledningar och e-böcker.

Platinakonto: ekonomisk kalender, daglig marknadsstudievideo, 1 till 1 plattformslektion, 24/5 kundsupport, exklusiv välkomstbonus, marknadsvarningar autochartist, rapporter och prognoser, dedikerad kontochef, pedagogiska videohandledningar och e-böcker, provisionsreduktion, VIP-handelssupport, insättning bonusar.

VIP-konto: ekonomisk kalender, daglig marknadsundersökningsvideo, 1-till-1-plattformslektion, 24/5 kundsupport, exklusiv välkomstbonus, autokartist för marknadsvarningar, rapporter och prognoser, dedikerad kontoansvarig, utbildningsvideohandledning och e-böcker , provision minskning, VIP kommersiellt stöd, insättningsbonusar, strategi och individuell drift support.

Invest100-kontotyper
Invest100-kontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Invest100 erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Investera 100 tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Invest100 webbplats
Invest100 webbplats

Investera 100 ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, några livediagram, ekonomisk kalender, miniräknare, analysvideor, nyheter, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Investera 100

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: invest100.com

📞 Telefonnummer: + 52 5585266191

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade Invest100. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Investera 100

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tycker vi att Invest100-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är ett tydligt etablerat företag att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i ett av länderna mer osäkra för dessa aktiviteter och även när du söker recensioner om Invest100 vi hittade många som De är negativa och varnar för denna mäklare.


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det Investera 100 upprätthåller en nära relation med xTrade, en mäklare med dåligt rykte med flera klagomål mot den, anklagad för att ha lurat sina användare.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Invest100? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

121 kommentarer om «Invest100: Betyg och kommentarer»

 1. Oriol ramiro svar

  Siguen sin devolver mi plata ..necesito saber bien su ubicacion por favor.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Oriol, SI QUIEREN VER NOMBRES Y DIRECCIONES DE ESTOS ESTAFADORES CLICAR HÄRDe kan kontakta lokalpress och tv för att undersöka och filma alla inblandade i bluffen, både reklamfilmerna och cheferna, de är alla medbrottslingar eftersom de mycket väl vet att de lurar kunder. Saker och ting kan inte förbli så, du måste få tillbaka pengarna som de har stulit. Tack för din kommentar om Invest100. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Florens och mer svar

  Jag jobbar för Invest100 med Mariana i Arribeños och nu med alla dessa bedrägerier har en annan kille Martin Piccini redan lämnat här. De kommer att betala oss ingenting och de kommer att ta allt och stänga eller gå i konkurs och jag vet inte vad jag ska göra. Har du anmält dem? De kommer att lura alla anställda.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Florencia, OM DE INTE FÖLJER DIG MÅSTE DU FÖRKLARA DEM SOM ARBETARE. OM DU VILL SE NAMN OCH ADRESSER TILL DESSA BEDRAGARE KLICKA HÄRDe kan kontakta lokalpress och tv för att undersöka och filma alla inblandade i bluffen, både reklamfilmerna och cheferna, de är alla medbrottslingar eftersom de mycket väl vet att de lurar kunder. Saker och ting kan inte förbli så, du måste få tillbaka pengarna som de har stulit. Tack för din kommentar om Invest100. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Martin pool svar

  Dessa hdp:er fortsätter att skita folk och lura genom att behålla dina pengar ... lita inte på dem. Invest100 .tut88sa och xtrade är samma skit och lagens makt kommer att falla på dem.
  P.S. .vi är så nära.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Martin, OM DU VILL SE NAMN OCH ADRESSER PÅ DESSA BEDRAGARE KLICKA HÄRDe kan kontakta lokalpress och tv för att undersöka och filma alla inblandade i bluffen, både reklamfilmerna och cheferna, de är alla medbrottslingar eftersom de mycket väl vet att de lurar kunder. Saker och ting kan inte förbli så, du måste få tillbaka pengarna som de har stulit. Tack för din kommentar om Invest100. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Diego Luna svar

  Dessa hdp:er fortsätter att skita folk och lura genom att behålla dina pengar ... lita inte på dem. Invest100 .tut88sa och xtrade är samma skit och lagens makt kommer att falla på dem.
  P.S. .vi är så nära.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Diego, KLICKA OM DU VILL SE NAMN OCH ADRESSER PÅ DESSA BEDRAGARE HÄRDe kan kontakta lokalpress och tv för att undersöka och filma alla inblandade i bluffen, både reklamfilmerna och cheferna, de är alla medbrottslingar eftersom de mycket väl vet att de lurar kunder. Saker och ting kan inte förbli så, du måste få tillbaka pengarna som de har stulit. Tack för din kommentar om Invest100. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Masker faller svar

  Kan du bekräfta om dessa bedragare finns på den arribeños-adressen ... Jag är i Buenos Aires och jag ska gå och se dem ... Jag vill ha tillbaka mina pengar, jag investerade mer än 20 tusen och jag förlorade alla dessa för blatman, de är riktiga och inte tut88? Om någon vill följa med så går jag med klagomålet och en advokat Tack, maskerna faller.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Caretas, KLICKA OM DU VILL SE NAMN OCH ADRESSER PÅ DESSA BEDRAGARE HÄRDe kan kontakta lokalpress och tv för att undersöka och filma alla inblandade i bluffen, både reklamfilmerna och cheferna, de är alla medbrottslingar eftersom de mycket väl vet att de lurar kunder. Saker och ting kan inte förbli så, du måste få tillbaka pengarna som de har stulit. Tack för din kommentar om Invest100. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. V för Vendetta svar

  Den här gången är vi redan i den federala huvudstaden i kontakt med dessa bedragare, Blatman och företaget. De kommer snart att få vårt besök på deras företag fraud tut88 sa. Den som vill få tillbaka sina pengar skickar ett meddelande till. Maskerna faller 🎭

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej V, OM DU VILL SE NAMN OCH ADRESSER OCH DESSA BEDRAGARE KLICKA HÄRDe kan kontakta lokalpress och tv för att undersöka och filma alla inblandade i bluffen, både reklamfilmerna och cheferna, de är alla medbrottslingar eftersom de mycket väl vet att de lurar kunder. Saker och ting kan inte förbli så, du måste få tillbaka pengarna som de har stulit. Tack för din kommentar om Invest100. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Juan C. svar

  Hej vänner, är det någon som har en kontakt i Argentina? De lurade mig mer än 16.000 100 US-dollar baserat på lögner och bedrägerier. Jag skulle vilja få tillbaka varenda krona och med ränta för att jag slösat bort min tid och orsakat förödelse på min hälsa. Jag separerade från min fru, mina barn är arga och har inte pratat med mig på flera månader. De förstörde bokstavligen mitt liv, och de förstörde min mentala och fysiska hälsa. De har varit en av de värsta månaderna i mitt liv. För att göra saken värre stal de också alla mina besparingar. Allt för investXNUMX och de lögner och bedrägerier de gör. De är tjuvarnas värsta sopor.

  Jag är villig att betala advokater, vi måste gå till den argentinska polisen med ett klagomål så att de fångar alla denna grupp av bedragare som förmodligen är Lucio Blatman (som använder det falska namnet "Gabriel del Bosque"), Mariana Blatman och Alejandro Chejanovieski . Som jag har kunnat läsa så är det de som gör bluffen möjlig från Buenos Aires, Argentina. Vi kan inte låta dem komma undan med det. De måste lämna tillbaka våra pengar, de lurade oss. De är tjuvar.

  Låt oss gå till myndigheterna och låta dem betala pengarna de stal. Jag är säker på att vi är en stor grupp människor som drabbas och att om vi alla enas kommer myndigheterna att agera, men vi måste enas.

  Skriv till mig som vill vara med och få tillbaka våra pengar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej JuanC., KLICKA OM DU VILL SE NAMN OCH ADRESSER PÅ DESSA BEDRAGARE HÄRDe kan kontakta lokalpress och tv för att undersöka och filma alla inblandade i bluffen, både reklamfilmerna och cheferna, de är alla medbrottslingar eftersom de mycket väl vet att de lurar kunder. Saker och ting kan inte förbli så, du måste få tillbaka pengarna som de har stulit. Tack för din kommentar om Invest100. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Anonym svar

  Människor Jag har pålitlig information om dessa ligister, de lurade mig och jag startade en utredning Diego Luna eller andra offer för att kontakta oss. Anonym. Com

 9. och ANDRADE svar

  god morgon till mig, de stal också några tusen dollar. Vad kan göras? Vi borde kontakta polisen eller något. Vad vi inte kan göra är att stå passivt. Låt oss alla förena vänner och fördöma, det kommer att bli billigare kostnaderna för advokater och legaliteter och även enade myndigheterna kommer att sätta mer press. Kanske är en bra idé att föra detta till media.

  Är det någon som har någon mediekontakt?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej NDRADE, OM DU VILL SE NAMN OCH ADRESSER OCH DESSA BEDRAGARE KLICKA HÄRDe kan kontakta lokalpress och tv för att undersöka och filma alla inblandade i bluffen, både reklamfilmerna och cheferna, de är alla medbrottslingar eftersom de mycket väl vet att de lurar kunder. Saker och ting kan inte förbli så, du måste få tillbaka pengarna som de har stulit. Tack för din kommentar om Invest100. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 10. EN annan bedrägeri svar

  HEJ VÄNNER OCH OM VI REDAN VET ATT DESSA BLUFFÄRSHUNDAR FINNS I ARGENTINA, BOR NÅGON DÄR? JAG ÄR VILLIG ATT BETALA BRA PENGAR FÖR ATT sätta dem i fängelse. DE RÅNADE MIG OCH EN NÄR VÄN, JAG TALAR OM TUSENTALS OCH TUSENTALS DOLLAR. EN MYCKET STOR SUMMA.

  JAG HOPPAS DU SPENDAR DET PÅ MEDICINER.

  LÅT OSS SÄNTA MED DEM I FÄNGELSE. VEM HAR EN KONTAKT I ARGENTINA BUENOS AIRES FÖR ATT SÖKA DEM?

  TACK, GOD DAG

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej ANNAN, saker och ting kan inte förbli så, du måste få tillbaka de pengarna som de har stulit. Tack för din kommentar om Invest100. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 11. Elizabet svar

  Hej, idag investerade jag i INVEST100, jag läser och jag tror inte på det. allt de kommenterar stämmer överens med vad som har hänt.
  Jag investerade 500 usd och "chefen" kontaktade mig, men nu förstår jag att vad jag än gör kommer jag inte att få tillbaka pengarna. Jag måste skriva av det innan jag håller kontakt med den typen av människor. Jag har inte ens skickat min stödjande identitetsinformation än. Jag föredrar att komma undan
  Om de ringer mig kommer jag att be om en återbetalning men jag är väldigt tydlig med att de aldrig kommer att returnera det och de kommer att hitta på många lögner för att inte göra det.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Elizabet, tack för din kommentar om Invest100. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 12. jsp svar

  En av dessa dagar kommer de att få en överraskning, om de inte lämnar tillbaka våra pengar får de vårt besök. Jag har redan identifierat dem. Jag rekommenderar till tjuvarna av invest100 att börja lämna tillbaka det stulna DET ÄR INTE LITE. TUSENTALS OCH TUSENTALS OCH TUSENTALS, TUSENTALS STULNA. TJUVAR.

  Vi vet redan vägbeskrivningar och vi är nära.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej JsP, tack för din kommentar om Invest100. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 13. - anonym - svar

  Jag ger dig lite mer information: Lucio Blatmans tjuv, ägaren till Invest100-bluffen, kallar sig falskt "Gabriel del Bosque", för att dölja sin identitet, för att gömma sig, eftersom han är en tjuv.

  Den person jag har inom företaget ger mig redan mer information. Jag kommer att publicera all information lite i taget. Snart fler nyheter.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej - anonym -, vi tackar dig för all denna information som du har gett oss, förhoppningsvis kommer detta att hjälpa polisstyrkorna att klargöra alla dessa fall av bedrägerier för tusentals människor som drabbats i många länder och att allt slutar med att dessa brottslingar sitter i fängelse .

   Hälsningar.

 14. - anonym - svar

  En av dem som för närvarande arbetar på kontoren skickade all denna information till mig och sa till mig att inte publicera den, men jag tror att det rätta är att publicera det.

  Jag säger att jag arbetar för det här företaget, som ligger i Buenos Aires, Argentina.

  När jag insåg att kunder inte bara kunde ta ut pengar, utan också fick dem att förlora pengar med vilseledande operationer (när kunder bad om att ta ut kapital), utan vidare, här är informationen :.

  Företaget (Invest100) heter egentligen TUT88. Det ligger i Buenos Aires, Capital Federal, på Arribeños gata 3619, mellan Crisolo Larralde och Jaramillo gatorna. Jag lämnar länken till google maps så att du kan se:

  https://www.google.com/maps/place/Arribe%C3%B1os+3619,+Buenos+Aires/@-34.5449095,-58.462689,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x95bcb420da083977:0x7a204a3a45444b20!8m2!3d-34.5449095!4d-58.4605003

  "Ägarna" så att säga är Mariana Blatman och Lucio Blatman (Lucio Blatman är ÄVEN ägare till xTrade, som ligger i Montevideo, Uruguay).

  Här är deras Instagram- och LinkedIn-profiler så att du kan se dessa skurkars ansikten:

  https://www.instagram.com/marianablatman/?hl=en

  https://uy.linkedin.com/in/lucioblatman

  https://ar.linkedin.com/in/marianablatman/es

  Jag vill också ge dig adressen till huset där Blatman bor med sin familj, på bekostnad av pengar som de lurar stackars klienter som kommer in upphetsade och lämnar pengar och med bruten stolthet över att ha blivit lurade. Det här är din adress:
  Fraga 1730, mellan Plaza och Holmbergsgatorna. Jag lämnar också länken till google maps:

  https://www.google.com/maps/place/Fraga+1730,+C1427BUJ+CABA/@-34.582801,-58.469981,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x95bcb60b4efefbe5:0x424c5a9f4f840463!8m2!3d-34.5828054!4d-58.4677923

  Direktören för företaget, hans namn är Alejandro Chejanovieski, han är uruguayansk (detta är det värsta av alla par excellence) och jag lämnar också hans profil så att du kan se: https://ar.linkedin.com/in/alejandro-chejanovieski-6313b056 (bilden är tydligen väldigt gammal, för nu är han mycket fetare). Jag har inte Chejanovieskis adress, men jag vet att han bor på Luis Maria Campos-gatan, Indalecio Chenaut-hörnet, också i Buenos Aires, federala huvudstaden.

  Jag vidarebefordrar också personliga telefonnummer till var och en av dessa tjuvar:

  Mariana Blatman: (+54) 9 11 6182 0319
  Alejandro Chejanovieski: (+54) 9 11 6593 3790
  Lucio Blatman: (+598) 92 001 627

  Mariana Blatman och Alejandro Chejanovieskis nummer är från Argentina, Lucio Blatmans nummer är från Uruguay, så om du av en slump kommer att bli uppringd från något annat land, gör det när jag skickade dem till dig här uppe.

  De som lägger pengarna för att få ihop all denna bluff, är i Israel, men "ägarna", eller de som skriver under som ombud här i Argentina, är bröderna. Blatman, det värsta avskum jag någonsin träffat (och jag har träffat flera).

  Något annat:

  Detta är informationen om företaget som är registrerat i AFIP Argentina:

  CUIT: 33-71665508-9

  Laglig person
  Plats: Autonoma staden Buenos Aires
  Datum för samhällskontrakt: 2019-09-20
  Resultat: Företagsintäkter - Moms: Registrerad moms
  Arbetsgivare: Ja
  Aktiva skatter:

  FÖRETAGENS RESULTAT [11/2019]

  moms [11/2019]

  INFORMATIONSREGIM [11/2019]
  BP-AKTIER ELLER ANDELAR [11/2019]
  ARBETSGIVARSBIDRAG SEG. SOCIAL [11/2019]
  RET ART 79 LAW GCIAS INC A, BYC [07/2020]
  Aktiva regimer:
  Innehåll: INKOMST FRÅN PERSONLIGT ARBETE ENLIGT BEROENDE OCH ANDRA [07/2020]]
  : AKTIEINNEHAV [11/2019]]
  : PRESENTATION AV FINANSIELLA RAPPORTER I PDF-FORMAT [10/2019]]

  Aktiviteter:
  # 1 [11/2019] 822000 - CALLCENTRETS TJÄNSTER
  »CALL CENTER TJÄNSTER» ADMINISTRATIVA AKTIVITETER OCH SUPPORTTJÄNSTER

  # 2 [11/2019] 619000 - NCP TELEKOMMUNIKATIONSTJÄNSTER (INKLUSIVE PAGERS SERVICE)
  »TELEKOMMUNIKATIONSTJÄNSTER NCP» INFORMATION OCH KOMMUNIKATION

  # 3 [11/2019] 611090 - FAST TELEFONITJÄNSTER, UTOM LOCUTORIOS
  »FAST TELEFONITJÄNSTER» INFORMATION OCH KOMMUNIKATION

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej - anonym -, DIN INFORMATION UNDERBAR !!!, VI BEundrar ER ÄRLIGHET OCH MOD, MED PERSONER SOM DU SKULLE DEN HÄR VÄRLDEN GÅ MYCKET BÄTTRE, TACK så mycket!!!.

   NU KOMMER ALLA LUCKARE KUNNA FLYTTA TILL SINA KONTOR OCH HEM FÖR ATT FÅ ÅTERTAGNING PENGAR SOM HAR LUCERATS, HELA TEAMET AV KOMMERSIELLA OCH FÖRSÄLJNINGSCHEFAR HAR BLI MEDFÖLJANDE TILL DENNA BLEDREGE FRÅN BÖRJAN DEN BÖRJANDE COLBORATOREN COLBOLAARETOR GÅNGER SOM DE STAL FRÅN DINA KUNDER. VI HOPPAS ATT ALLA SOM KOMMER TILL DINA KONTOR SKICKER OSS BILDER PÅ ALLA DE SOM HAR VARIT EN DEL AV DETTA KRIMINELLA GÄNG SOM HAR STULAT MILJONER DOLLAR FRÅN MÅNGA SPARARE. MED DENNA INFORMATION KOMMER ARBETE I NATIONELLA VÄRDEPAPPERSKOMMISSIONEN OCH DEN ARGENTINSKA POLISEN ATT BLI MER AGILT FÖR ATT PLACERA DEM ALLA MELLAN STÄNGAR.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 15. Lurad svar

  BLUFF BLUFF BLUGG

  DE ÄR Tjuvar

  JAG BLEV STULEN TUSENTALS DOLLAR, ÅR AV ANSTRÄVNING OCH ARBETA TILL SOPET AV DESSA LÖGNERSLUMPARE, VI MÅSTE GÖRA EN KLAGOMÅL TILLSAMMANS FÖR ATT POLISEN SKA FÅNGTA DEM

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej SCAM, tack för din kommentar om Invest100. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 16. Aaron Ugalde svar

  357 96 712897 och 357 96801603 är numren som kontaktade mig och de lurar mig. Det finns en Mariana Mollo men jag vet inte om namnen är riktiga. De är äckliga

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Aaron, tack för din kommentar om Invest100. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 17. Jessica Fuentes svar

  Jag investerade med invest100 en viktig summa för mig, på mindre än 2 dagar förlorade jag allt, något återhämtade sig men när jag ville dra mig svarade de inte, det är en uppenbar bluff, jag kontaktade Veronica Devlin och Maria Gonzalez, de leker med människor , de kajolerar, de stjäl skamlöst !!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jessica, tack för din kommentar om Invest100. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 18. Juan Carlos Bravo Vidal svar

  När jag ville dra tillbaka min verkställande Daniela Olivera, lät han mig inte dra tillbaka någonting. Säger att om jag går i pension skulle de gå igenom penningtvätt.
  Han fick mig att investera och i början tjänade jag på att börja med 205.000 250 i chilenska silver (XNUMX.) dollar
  Idag 29/09/2021 har jag 71.01 dollar.
  Och en förlust på mer än 500. (dollar
  Vilket stort ilska ....

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Juan Carlos, tack för din kommentar om Invest100. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 19. DIEGO MOON svar

  KLAGOMÅL MOT INVEST 100 i detta FORUM
  Klagomålet gjordes från CHILE och åklagarmyndigheten ber om alla vittnesmål och uppgifter från företaget.
  Vänligen ha all information som behövs i detta forum för att stänga din affär.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej DIEGO, tack för din kommentar om Invest100. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Jenny svar

    Jag investerade 200000 7 dollar med dem i augusti i år, min chef ringde mig enligt dem för att se hur det gick med min investering tills i går den XNUMX september, de berättade för mig att jag förlorade allt och att för att återställa det var jag tvungen att investera mer med dem. De är skamlösa och de har också all min data, jag är rädd att de vill göra en bluff med den insamlade informationen och inte bara min, utan med all data de har. Tro inte på allt som kommer ut på Facebook för på så sätt går du in när du kontrollerar att de tillkännagav så många underverk av några som de hittade när de investerade. Jag trodde och förlorade mina pengar, nu vet jag inte hur jag ska få tillbaka dem.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Jenny, tack för din kommentar om Invest100. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 20. SULMA LOVATO svar

  JAG VILL LADDA NER DENNA PLATTFORM.
  JAG INVESTERAR MED DENNA FÖR 2 MÅNADER sedan och jag har ALDRIG HA SKADOR. JAG AKTIVERADE MITT KONTO MED INVESTERING AV 350 DOLLAR OCH PÅ EN KORT TID KAN JAG SE PRESTANDA. DET ENDA PROBLEMET VAR ATT MIN PLATTFORMHANTERARE KOMMUNICERADE 15 MINUTER EFTER AVTALET MEN AVSEENDE MIN KAPITAL DET ÄR INTAKT OCH MED VINST. AVLÅT INTE PENGAR ÄNNAN, FÖR JAG SÖKAR ATT INVESTERA DET FÖR ATT FÅ BÄTTRE RESULTAT. Jag kommer att ta dessa kommentarer till konto, tack så mycket.
  FÖRSIKTIGT, fru. SULMA LOVATO.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej SULMA, de låter dig inte ta ut pengarna, de behåller dem alltid.

   Hälsningar.

 21. Lau svar

  Jag har kommit till invest100 genom en bedräglig annons, som säger så här: “(MILENIO) - Den mexikanska skådespelaren och sångaren Diego Boneta har förtjänat rykte om att han går direkt till sak och har inget emot att vara ärlig när det är dags att prata om hur du tjänar dina pengar.

  Förra veckan var han på Venga La Alegría och tillkännagav en ny "lagun" som enligt honom kan göra vem som helst till en miljonär på 3-4 månader. Boneta uppmuntrade alla i Latinamerika att dra nytta av detta otroliga tillfälle innan de stora bankerna förstör det för gott. ”

  Sedan till bitcoin -mästaren som äntligen gör dig till en registrering hos invest100

  Med den här typen av lögner letar de efter människor som inte har kunskap om investeringar, eller som har någon form av ekonomiska problem eller som helt enkelt försöker förbättra sin ekonomi. De är tjuvar. De ringer mig varje dag för att öppna ett konto, men jag ger dem inte ett enda öre för bedragare.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lau, tack för din kommentar om Invest100. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 22. DIEGO MOON svar

  BÖRJA ETT KLAGOMÅL OCH Undersökningar med åklagaren mot investering 100.
  JAG BEHÖVER VETENSKAPEN FÖR ALLA SKAMMADE.
  Soledad, Oriol Ramiro, PJuan, Micky, Carla, César Antonio, José Fernando Cardona, Julio, Carmen, Jack, Rita, Beatríz García, Camilo D, Daniel, kontakta mig på FORUM
  Tanken är en gång med alla vittnesmål plus mitt, utredningen görs över hela världen och därmed finns det hopp om att stoppa bluffen.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej DIEGO, i vilket land har du lämnat in klagomålet? Tack för din kommentar om Invest100. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Matias Meliande svar

   Hej Herr Luna, kontakta mig för att jag har information om företaget, dess verkliga läge (som inte finns i Uruguay som de berättar för oss), namn och riktiga telefonnummer till dem som ansvarar för denna SCAM.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Matias, det skulle vara till stor hjälp för många drabbade människor, att du hjälper oss med den informationen, bara modiga människor kan hjälpa oss, människor som inte är rädda för dessa bluffföretag och som vill göra gott för människor.

    Vi ser fram emot din hjälp.

    Tack på förhand!

    Hälsningar.

    • Matias Meliande svar

     Glad att hjälpa till. Maila mig så att jag kan ge dig alla detaljer. Låt oss ta ner dessa bedragare.

     • Rekommenderade mäklare

      Hej Matias, du kan avslöja all information eller information du har för att hjälpa våra användare.

      Hälsningar.

   • Jose svar

    Hej, började jag precis den här veckan? Kan du ge mig den informationen? Tack

    • Matias Meliande svar

     Hej Jose, jag hoppas att du inte blir kränkt, men det låter som om du är en person från företaget själv som försöker se om jag verkligen har informationen eller inte. Om du vill veta, kontakta mig är detta FORUM

     tack

 23. DIEGO MOON svar

  INVEST 100 ÄR DE VÄRSTA SKAMMARNA NÅGONSIN.

  Jag rapporterade dem i landet där jag bor, jag har kontaktinformation för många av medlemmarna i det internationella bandet INVEST 100, rapportera dem någon gång de kommer att falla för bluffen

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej DIEGO, tack för din kommentar om Invest100. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Caroline TV svar

   Hej Diego, min man blev lurad på sitt livssparande, nu får han ett nervöst sammanbrott och har varit deprimerad i mer än en månad. Min man litade på invest100 och blev lurad. Om du har information om vem som äger eller organiserar bluffen, skulle jag vilja att du berättar för mig eftersom jag vill se dem alla i fängelse. Skadan de har gjort på min man och min familj är enorm. 😡😡😡

   de måste sluta, de måste sluta lura så många människor strafflöst

 24. ensamhet svar

  Hej allihopa. Jag känner mig verkligen rippad. Jag investerade 900 USD. Jag heter också en uruguayansk Leandro Fernandez. så småningom tappade jag investeringar. en dag är mitt konto noll !! Jag kan inte tro det!! Jag kunde inte sova. Jag ångrar att jag inte har sökt åsikter. Läs dem nu. Jag känner mig dum!!! den här känslan är hemsk. Jag kunde ha köpt så många saker med de pengarna.

  detta var början på allt. Nu ska jag leta efter rekommendationer och försöka att inte falla för bedragare !!

  Investeringskvitto
  Tack för att du valde Invest100 för att täcka dina handelsbehov.
  Transaktion MA74AF0ECF67F46

  Kära

  Tack för din investering. Nedan hittar du information om din transaktion:

  Datum: 08.06.2021
  Korttyp: VISA
  Kortnummer: xxxx-xxxx-xxxx
  Kortets utgångsdatum:
  Kortinnehavarens namn: xxx
  Korthållarens e-postadress: [e-postskyddad]
  Kortinnehavarens adress: Santiago, Chile
  Belopp: 900.00 USD

  Om du har problem med att visa ditt saldo och kontouppgifter, vänligen kontakta Invest100 på kundtjänst, [e-postskyddad]. Du är gärna uppmanad att få tillgång till vårt utmärkta online-support som finns tillgängligt via Live Chat.

  Observera att av säkerhetsskäl rekommenderar vi att du uppdaterar ditt lösenord från det ursprungliga lösenordet du fick under registreringen. Om du inte redan har gjort det, gå till

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Soledad, tack för att du kommenterade Invest100. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 25. YURANI GOMEZ svar

  JAG HAR OCH BEDRÄCKAD AV INVEST 100, SÄNG mig vad jag ska göra för att rapportera dem och låta dem komma i fängelse, och om det finns någon sätt att få tillbaka mina pengar.

  Jag har data från dem som kan hjälpa till

  MY NAME YURANI GÓMEZ skriver i detta forum för mer information

 26. YURANI GOMEZ svar

  JAG BEKRÄFTAR ALLA TIDIGARE ÅTGÄRDER OM INVESTERING 100, DE ÄR PROFESSIONella bedragare, SAMMA HÄNDADE FÖR MIG SOM Mina KOLLEGUER FÖREGÅENDE KOMMENTAR.

  Mariana Mollo deltar i dig, bjuder in dig att fortsätta investera mer, hon lockar dig genom att säga att de är supersäkra investeringar att du får tillbaka pengarna på 6 månader och det visar sig att jag tappade alla mina pengar (besparingar på 2 år av livet) , Jag ringer henne 20 gånger om dagen och låter henne e-posta och whatsapp och svarar inte på dem.

  Jag vet inte längre vem jag ska gå till i företaget, för till alla som skriver till mig svarar de mig djupt.

  GÅ MED OCH KRAV DEM FÖR ATT ÅTERVÄNDA OSS VÅRA PENGAR.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej YURANI, du kan få tillbaka ditt kapital. Tack för att du kommenterade Invest100. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 27. sal svar

  God morgon, mitt namn är en viss Enrique Perez med en argentinsk eller uruguayansk accent eller från dessa länder, från Rio de la Plata

  Jag investerade dig nästan, tack så mycket för varningen ... Jag säger att jag inte kommer att sätta in ett öre

  gäller

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sal, tack för att du skrev, du mår bra, du skulle ha förlorat de pengarna och mer.

   Hälsningar.

 28. HERNAN CAIRE svar

  Hej, jag investerade i INVEST100 MÅNADEN MAJ OCH HAD ALDRIG NÅGRA SKADOR MED PLATTFORMEN. FORTSATT DRIFTS- OCH GENERERA RESULTAT. Börja med minsta investering på 250 USD och för närvarande äger jag 700 som investerar i NASDAK.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej HERNAN, när du ber om dina pengar eller när de ser att de inte kan få ut mer av dig kommer problem att komma men tack för att du delar din erfarenhet med Invest100, invester inte med dem, du förlorar alltid. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital. De använder vilseledande reklam för att få kunder.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 29. Oriol Ramiro svar

  Jag vill att du ska publicera min kommentar eftersom jag ska berätta sanningen om denna invest100-sida, den visar att den här webbplatsen bara vill att folk ska anställa sin mäklartjänst, de lurar investerare att tro att de kommer att få oss att tjäna pengar. Jag litar inte på den här skitmäklaren. Jag är ledsen men så är det. Förhoppningsvis uppmuntras du att ladda upp dina kommentarer så att de stänger dem en gång för alla och inte längre bluffar mer ärliga människor.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Oriol, det stämmer, tack för att du delar din erfarenhet med Invest100, invester inte med dem, du förlorar alltid. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital. De använder vilseledande reklam för att få kunder.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 30. ytterligare en bluff svar

  GASTON PEREZ från invest100 rånade mig skamlöst

  litar inte på dem, de säger till dig att dessa kommentarer är från tävlingen eller en lögn, men tyvärr är alla negativa kommentarer riktiga ... de stjäl dina pengar

  litar inte på gaston perez eller invest100 de är professionella tjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, det stämmer, tack för att du delar din erfarenhet med Invest100, inte investera med dem, du förlorar alltid. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital. De använder vilseledande reklam för att få kunder.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 31. PJUAN svar

  DE ÄR BEDRÄGANDE Tjuvar, vad du behöver göra är omedelbart att rapportera dem för bedrägeri och göra dem sätta dem bakom stänger som är vad de förtjänar

  NÄR RETREATERNA FÖRVINNAS FÖR JORDENS ANSIKT LYGGER DE Tjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej PJUAN, det stämmer, tack för att du delar din erfarenhet med Invest100, invester inte med dem, du förlorar alltid. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital. De använder vilseledande reklam för att få kunder.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 32. NESTOR ELLER svar

  Hej alla, jag investerade i denna plattform för 2 månader sedan och jag hade aldrig några problem att handla med dem. Jag började med en minsta investering på 250 USD och jag har för närvarande nästan tusen dollar på mitt konto.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej NESTOR, problemet kommer alltid när du vill ta ut dina pengar eller när de ber dig och du inte skickar mer pengar till dem. Tack för att du delar din erfarenhet med Invest100, inte investera med dem, du förlorar alltid. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital. De använder vilseledande reklam för att få kunder.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • micky svar

   Ja, visst är du en invester100 -arbetare eller du vet inte vad som kommer, för de tillåter dig aldrig att ta ut dina pengar, de är en grupp bedragare !!! de visade mig också intäkter på min datorskärm !!! FALSKA PENGAR!!! och jag säger detta för att även om jag hade inkomster på min skärm när jag ville dra mig in, inser du att du verkligen inte har någonting och att du har blivit lurad av en grupp tjuvar ... det har åtminstone hänt mig, ingen sa han , men tyvärr var jag tvungen att ha den erfarenheten själv med mina pengar och förlora tusentals euro

   Jag säger dig, ty tyvärr litade jag också på dem, men gör det inte, de ljuger bedragare !!!!

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej micky, det är mycket troligt att så är fallet, tack för att du delar din erfarenhet med Invest100, inte investera med dem, du förlorar alltid. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital. De använder vilseledande reklam för att få kunder.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Hälsningar.

 33. Ana svar

  God morgon var jag på väg att spendera tillräckligt med kapital för att investera100 tack till alla människor som har tagit sig tid att dela med sig av sina kommentarer om mäklaren och i bättre fall tack till dem som tog sig tid att kommentera de problem de har haft, de har räddat mig och min bror som fanns, som sagt, vi var väldigt nära att sätta in dem ... tack så mycket

  min kondoleans till alla människor som säger att de har blivit lurade och att de inte kunde återfå huvudstaden, jag dör av sorg

  välsignelser och hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ana, tack till dig för att du delar din erfarenhet med Invest100, invester inte med dem, du förlorar alltid. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital. De använder vilseledande reklam för att få kunder.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 34. 🐀 invest100 🐀 är ett rån 🐀 svar

  god morgon hej vänner

  Jag har också blivit rånad av invest100

  de är bedragare

  De låter dig inte ta ut dina pengar, inte skicka pengar till invest100 eftersom de kommer att stjäla dem helt

  inbrottstjuvar !!!

  Vi bör alla förenas och fördöma dem för bedragare söner till deras jävla mamma

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, tack för att du delar din erfarenhet med Invest100, inte investera med dem, du förlorar alltid. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital. De använder vilseledande reklam för att få kunder.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 35. Jose svar

  Hej, jag är José. Och se vilken överraskning som tar mig, när jag tittade på de här kommentarerna skulle jag investera i INVEST100
  Alla mina besparingar ,,, för att tjäna kryptovalutor ,, och enligt dem att jag skulle bli rik över en natt och utan att göra något ,,,,, sanningen är väldigt tröttande de ringer dig tills du blir uttråkad ,,, ,, men Jag ville veta innan dess, om de var pålitliga. Jag såg att nej ... Jag rekommenderar att du först undersöker dessa företag, om de är pålitliga eller inte, så att de inte stjäl dem ,,,, jag bor i COOOMBIA ,, Och här är det mycket korruption som ger du ska inte tro på sagor

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med Invest100, inte investera med dem, du förlorar alltid. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital. De använder vilseledande reklam för att få kunder.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 36. John Roman svar

  Jag investerade 250 dollar i plattformen som en initialinvestering och på två veckor fick jag den förväntade avkastningen. Tjäna 248 dollar genom att investera i aktier i Netflix-företaget och Paladium. Min plattformschef kontaktade mig alltid i tid och jag handlade perfekt. Ärligt talat när jag läser de negativa referenserna verkar det som om de pratar om en annan plattform eftersom för mig fungerade allt korrekt.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, först är allt trevligt tills de ber dig om mer pengar och du inte investerar mer, sedan pressar de dig och de blir arga och när du ber om att ta ut dina pengar är allt ursäkter och de betalar dig inte . Vaken!

   Hälsningar.

  • lurad svar

   Tja, du kan tjäna mycket pengar men när du vill ta ut det, låter de dig bara inte

   De förklarar inte ens varför de är tjuvar

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej lurad, tack för att du delar din erfarenhet med Invest100, invester inte mer med dem, du förlorar alltid. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital. De använder vilseledande reklam för att få kunder.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Hälsningar.

 37. Carla svar

  INVEST100 BEDRÄGARE, TRO INTE DEM
  GE INTE DINA PENGAR TILL DENNA UTAN SKAMMA DET ENDA SOM DE SÖKER ÄR ATT STALA DIG. DU BÖRJAR MED 250 DOLLAR SOM SÄGER ATT VARA MINSTA INVESTERINGAR MED SOM DU SKAPAR VINSTER I FÖLJANDE MED ANNONCERINGEN, MEN DE KONTAKTER DIG OCH INSISTERAR ATT DU MÅSTE INVESTERA MER OCH DE GÖR DU EN BONUS.
  ATT GASTON PEREZ SJÄLV SJÄLVFÖRAREN. Han är den som insisterar dig på att investera mer och mer. NÄR jag förnekade gjorde han mycket arg utan skam.

  FALL INTE OCH HELT FOLKT DIN SILVER TILL NÅGEL FUCK LOSS som vill köra dig genom lögner.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carla, tack för att du delar din erfarenhet med invest100, invester inte mer med dem, du förlorar alltid. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital. De använder vilseledande reklam för att få kunder.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 38. CESAR ANTONY svar

  JAG ÄR EN MER PERSON SOM HAR DÅLIG LYCK AV ATT LITA på INVEST100, NÄR JAG FÖRSÖKAR ATT INVESTERA MITT SPARANDE MED DENNA RATTAR, JAG ÄR PENSIONERAD OCH JAG TROR ATT BETRE PRESTANDA. DITT OPERANDI-MODUS ÄR ATT FÅ GÅNG FALSK ANNONSERING AV ATT INVESTERA I BITCOINS SOM ENDA GÖR DIG EN PRESTANDA SOM HÄR FÖR EN ALGORITM SOM TILLÅTER ATT SÖKA EFTER BÄSTA RESULTAT, EN SKRÄMANDE FEL !!! SITT FÖR ATT FUNGERA DU FÅ FLERA SAMTAL FRÅN DENNA TELEFON 55 8526 6191 EN PERSON AV DET KVINNLIGA KÖNET SERVARAR DIG OCH DE BÄR DINA PERSONUPPGIFTER OCH DIN IDENTIFIKATION, ADRESS; DE INDIKERAR DIG ATT DU VARAR MED AV EN “MANAGER” (KALLAD GASTÓN PEREZ, SOM HANS NAMN ÄR FICTICIOUS) SOM INTE ÄR MER ÄN EN OPERATÖR SOM MED KONSTANTA RINGAR TRYCKER DU ATT INVESTERA OM DET ÄR LITT I FOREX OCH STIMULERAR DIG ATT INVESTERA I CRY OCH DETS SAMTAL ÄR KONSTANTA TILL DET ÄR INSÄTTT, SAMMANFATTNING TYPARNA ÄR Tjuvar eftersom ditt konto inte längre finns och de är bara betongade för att säga att det beror på en ”marknadsjustering”.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej CESAR, du kan vidta rättsliga åtgärder och anmäla det till polisen men tyvärr är de långsamma och kostsamma handlingar. Det som kommer att skada dem mest är om du tar bort det de har stulit från dig genom vårt CHAT eller försöker vända betalningarna. Tack för att du delar din erfarenhet med invest100, inte investera mer med dem, du förlorar alltid. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital. De använder vilseledande reklam för att få kunder.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Jose Fernando Cardona Bedoya svar

   INVEST100 ÄR NÅGRA SCAMMERS DE HÅLLER DINA PENGAR SOM DU INTE KAN TÄNKA TILL ATT FRÅGA DIG OM DOKUMENT SOM OM DU INTE SKICKAR DEM, BLOCKERAR DU DITT KONTO. GÅ INTE ATT SPENDERA FOTOKOPIERNA AV KREDITKORTET PÅ BÅDA SIDORNA, DET ÄR FÖR ATT GÖRA ÅTGÄRDER FÖR ATT UTSVÄNDA DINA PLACERINGAR PÅ KREDITKORTET. DU KONTAKTAS AV FRANCISCO LUCAS, KONTOCHEF GASTON PEREZ, MARIA GONZALEZ, JOSELIN PAREDES GABRIELA SANCHEZ. DE ÄR ALLA SCAMMERS Mitt konto är blockerat för att inte skicka kreditkortet och de blockerade min återtagande av mina insättningar. VÄNLIGEN FALL INTE MED DENNA SCAMMERS, HÄNGA INTE VAD MIG. MED MINA ENDA BESPARINGAR.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Jose, vad som kommer att skada dem mest är om du tar bort det som de har stulit från dig genom vår CHAT eller försöker göra tillbaka betalningar. Tack för att du delar din erfarenhet med invest100, inte investera mer med dem, du förlorar alltid. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital. De använder vilseledande reklam för att få kunder.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Hälsningar.

 39. juli svar

  - ATTENTION INVEST100 ÄR EN LUR -

  Jag är ännu en lurad av människor som redan nämner andra i sina kommentarer, så jag kommer inte att ge detaljer om mina rådgivare eftersom de redan är här på webben. Min fråga är för rekommenderade mäklare, kan något göras med invest100? Det vill säga, förutom att ta ut pengarna, vilket intresserar mig, vad kan vi göra för att stoppa dem?

  Jag är förvånad över att efter att ha lurat så många människor fortsätter dessa tjuvar som vanligt, lurar och lurar och att ingen stoppar dem.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Julio, du kan vidta rättsliga åtgärder och anmäla det till polisen men tyvärr är de långsamma och kostsamma handlingar. Det som kommer att skada dem mest är om du tar bort det de har stulit från dig genom vårt CHAT eller försöker vända betalningarna. Tack för att du delar din erfarenhet med invest100, inte investera mer med dem, du förlorar alltid. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital. De använder vilseledande reklam för att få kunder.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 40. Carmen svar

  Hej, jag har arbetat i invest100 i mer än en månad och jag har inte kunnat ta ut mina intäkter, de är förlorade, de fick mig att investera 4500 dollar plus de 250 dollar som de ber om när jag registrerar mig, jag måste få mina pengar tillbaka… .. en viss som heter Mariana Mollo

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carmen, du kan få tillbaka dina pengar, det som kommer att skada dem mest är om du tar bort det de har stulit från dig genom vårt CHAT eller försöker vända betalningarna. Tack för att du delar din erfarenhet med invest100, inte investera mer med dem, du förlorar alltid. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital. De använder vilseledande reklam för att få kunder.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 41. Beatriz Garcia svar

  Jag blev lurad av investeringssidan investera 100 först frågade de mig om 250 dollar, de verkade så pålitliga att jag skickade dem sedan de bad mig om ytterligare 900 dollar och jag skickade dem och förmodligen öppnade min plattformschef som heter mariana mollo ett köp av olja för mig och även då visste jag aldrig mer De ringde mig aldrig från henne och jag har skickat dem en hel del mejl, ansikte, instagram, messinger och ingenting och det värsta är att de är så vänliga att få pengarna från dig men efter en skickar dem tills det och du vet om dem och det värsta är att det var med ett lån från banken, detta var redan för 15 dagar sedan och utan att ha svar

  Om någon läser detta meddelande och kan hjälpa mig uppskattar jag det och sprider det så att fler inte faller in i deras nätverk

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Beatriz, rättsliga åtgärder kan vidtas men tyvärr är de långsamma och dyra. Det som kommer att skada dem mest är om du tar bort det de har stulit från dig genom vårt CHAT eller försöker vända betalningarna. Tack för att du delar din erfarenhet med invest100, inte investera mer med dem, du förlorar alltid. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de INTE kan ta ut sitt kapital. De använder vilseledande reklam för att få kunder.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 42. KA svar

  Hej, jag gjorde en investering i initialinvestering 100 på 250 dollar, den här investeringen genererade en obligation som de bad mig göra en ny investering på 8.000 8.000 dollar, jag begärde att vi gjorde den initiala investeringen som ledde till att jag förlorade allt, hittills begär de omgående jag investerar XNUMX för att investera i bitcoin.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej KA, tack för att du delar din erfarenhet med invest100, invester inte mer med dem, du förlorar alltid. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital. De använder vilseledande reklam för att få kunder.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

   • Angela Bonilla svar

    Tack alla för dina kommentarer redan. Jag kommer inte att investera, tack för att du sprider denna bluff

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Angela, tack för att du läste våra recensioner och för att du gjorde vår dag genom att rädda dig från dessa bedragare.

     Hälsningar.

 43. Rita svar

  Jag börjar med investeringar och som ett resultat av tillkännagivandet av Mexikos president López Obrador att det fanns en logaritm där du kan tjäna pengar från ditt hem och som jag förklarade ovan, specifikt rekommenderad för denna pandemi, fortsatte jag att gå in en liga som var i nyheterna och jag föll i invest100. Jag måste säga att de två första investeringarna som de rekommenderade fick mig att förlora bonusen som skulle vara en gåva. Och jag är nästan på väg att förlora hela investeringen. Jag känner mig besviken och jag ber om din hjälp så att när nyheter kommer från presidenten, kommer tillsynsorganen att ingripa och göra ett officiellt uttalande om vilka mäklare som är de som kan kontakta investerarlärlingarna (som jag). Sorglig historia.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rita, tack för att du delar din erfarenhet med invest100, inte investera mer med dem, du förlorar alltid. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital. De använder vilseledande reklam för att få kunder.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 44. jack svar

  Jag lämnar min e-post här, jag bildar en grupp i vilken app och telegram som vi lurades av, jag har tillräckligt med information och jag är i kontakt med detta FORUM för att kunna återfå medlen i den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.
  Alla klagomål här. Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jack, flera klienter har redan kunnat återhämta sig, vi håller med, tack för att du förklarade din erfarenhet av Invest100. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåller det som de har sagt till oss.
   Det är inte klart för oss att det har någon form av reglering, även om det verkade som om denna mäklare hade det, är det INTE PÅLITLIGT, det är alltid en RISK att investera i mäklare av den här typen som normalt har en stråman eller galning som regissören och de försvinner med allt pengar när de tycker det är lämpligt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • Camilod svar

    Jag gjorde en investering med invest100, de begärde totalt $ 3250 och uppenbarligen förlorade jag dem och de slutade kommunicera för att avsluta deras bluff, jag lämnar detta om någon annan läser det så att de vet att de inte ska investera med den här sidan och om någon som har kunskap om eventuella rättsliga åtgärder skulle jag uppskatta informationen

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Camilod, rättsliga åtgärder kan vidtas men tyvärr är de långsamma och dyra. Det som kommer att skada dem mest är om du tar bort det de har stulit från dig genom vårt CHAT. Tack för att du delar din erfarenhet med invest100, inte investera mer med dem, du förlorar alltid. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital. De använder vilseledande reklam för att få kunder.
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     Hälsningar.

 45. Daniel svar

  Invest100.com är helt klart en bluff, de låter dig inte ta ut dina pengar när du vill göra det, du kan inte skicka kryptorna till din personliga plånbok kort sagt, när du har angett dina pengar låter de dig inte ta ut dem, på ögonblick råder jag en kund att se hur man kan rädda sina pengar, är en äldre medborgare som lurades av dessa bedragare. INVESTERA INTE I DENNA PLATTFORM

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, tack för att du förklarade din erfarenhet av Invest100. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det som de har sagt till oss.
   Det är inte klart för oss att det har någon form av reglering, även om det verkade som om denna mäklare hade det, är det INTE PÅLITLIGT, det är alltid en RISK att investera i mäklare av den här typen som normalt har en stråman eller galning som regissören och de försvinner med allt pengar när de tycker det är lämpligt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 46. Ricardo Horsjtj svar

  mäklaren nämner falskt att han regleras av CySEC och poserar som en reglerad mäklare. Vi föreslår extrem försiktighet med Invest100-mäklaren.

  Jag rådfrågade ingenting, jag arbetar med flera mäklare och jag kan uppskatta skillnader.

  Det är också uppenbart att denna "referenssida" har lite.

  Ha åtminstone professionalism att ladda upp riktig information.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ricardo, om det nämns är det för att INVEST100 ursprungligen nämnde på sin webbplats att det regleras av Cysec och sedan tog de bort det, de låtsades vara en reglerad mäklare och med detta måste du alltid vara mycket försiktig eftersom det är en underteckna att det är en mäklare som ljuger och SCAM för investerare.
   Jag kan säga att denna mäklare är en del av eller är relaterad till företaget Key Way Financial (PTY) Ltd som har fått böter av Cyperns tillsynsmyndighet (Europa) med 120.000 100 euro för att bryta mot reglerna, som inte talar bra om detta företag Och uppenbarligen från den här InvestXNUMX-mäklaren som kommer från samma grupp av företag, när de börjar så här, slutar det vanligtvis inte bra eftersom de försöker få tillbaka pengarna från böterna med investerarnas pengar. Var väldigt försiktig, bättre inte investera med dem, du kommer säkert att förlora allt.
   Om du vill börja arbeta med en mäklare rekommenderar vi att du tittar på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

   Hälsningar.

   • Ricardo Horsjtj svar

    Mäklaren är reglerad. Du kommer att kunna "ge råd" om förordningen är din smak eller inte. Låt oss dela vatten.

    Fortsätt göra ditt företag, men var mer professionell.

    Tack!
    **** FALSKT KOMMENTAR, GÖRT AV INVEST100 MEDARBETARE ****

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Ricardo, om det nämns beror det på att INVEST100 ursprungligen nämnde på sin webbplats att det regleras av Cysec och sedan tog de bort det, de låtsades vara en reglerad mäklare och med detta måste du alltid vara mycket försiktig eftersom det är en underteckna att det är en mäklare som ljuger och SCAM för investerare. Invest 100 är en mäklare som uppfinner reglerna, DET ÄR INTE REGLERAD, det är en LUR, de försöker manipulera investerare genom att ändra vad de lägger på sin webbplats och ljuga för sina kunder. Vår Invest100-recension har uppdaterats: https://brokersrecomendados.com/invest100-valoracion-comentarios/
     Jag kan säga att denna mäklare är en del av eller är relaterad till företaget Key Way Financial (PTY) Ltd som har fått böter av Cyperns tillsynsmyndighet (Europa) med 120.000 100 euro för att bryta mot reglerna, som inte talar bra om detta företag Och uppenbarligen från den här InvestXNUMX-mäklaren som kommer från samma grupp av företag, när de börjar så här, slutar det vanligtvis inte bra eftersom de försöker få tillbaka pengarna från böterna med investerarnas pengar. Var väldigt försiktig, bättre inte investera med dem, du kommer säkert att förlora allt.
     Om du vill börja arbeta med en mäklare rekommenderar vi att du tittar på den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

     Hälsningar.

 47. Ed.He.Ro.Mo svar

  Tack för recensionen, När floden låter beror det på att det finns många råttor efter andras pengar. bättre att leta efter en mäklare än om den är väl reglerad. Inte ens galen skulle gå in där.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ed, tack för att du begär Invest100. Denna mäklare enligt flera e-postmeddelanden med klagomål som vi har fått är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det som de har sagt till oss.
   De har en reglering som är mycket svag, jämförbar med den på Marshallöarna, av mycket låg kvalitet och INGET PÅLITLIG, det är alltid en RISK att investera i mäklare av denna typ som normalt har en halmman eller galning som sin direktör och de försvinner med alla pengar när de tycker det är lämpligt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 48. Ricardo Horsjtj svar

  https://brokersrecomendados.com/invest100-valoracion-comentarios/

  Är det de som betalar dem reklam?

  Jag har arbetat med mäklare i flera år, men framför allt att utfärda en kommentar så kategorisk som den du gör om företaget du heter, presenterar bevis uppskattat. Om inte, hamnar det här forumet eller "referenssidan" på en vägg där man lägger upp något utan att ha stöd av nämnda information.
  tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ricardo, tack för att du begär Invest100. Denna mäklare enligt flera e-postmeddelanden med klagomål som vi har fått är en SCAM. Skicka inte pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåller det som de har sagt till oss.
   De har en reglering som är mycket svag, jämförbar med den på Marshallöarna, av mycket låg kvalitet och INGET PÅLITLIG, det är alltid en RISK att investera i mäklare av denna typ som normalt har en halmman eller galning som sin direktör och de försvinner med alla pengar när de tycker det är lämpligt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 49. Ricardo Horsjtj svar

  Om du säger att det påstår sig regleras av Cysec, så är det fel. Ingenstans i ansvarsfriskrivningen kommer mäklaren att börja det.

  Pålitlig information.

  Tack!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ricardo, om du uttrycker det beror det på att INVEST100 ursprungligen gjorde att det skulle regleras av Cysec och sedan tog de bort det, de låtsades vara en reglerad mäklare och med detta måste du alltid vara mycket försiktig eftersom det är ett tecken på att det är en bluffmäklare.
   Jag kan säga att denna mäklare är en del eller är relaterad till företaget Key Way Financial (PTY) Ltd som har fått böter av Cyperns tillsynsmyndighet (Europa) med 120.000 100 euro för att bryta mot reglerna, som inte talar bra om detta företag Uppenbarligen från den här InvestXNUMX-mäklaren som kommer från samma grupp av företag, när de börjar så här, slutar det vanligtvis inte bra eftersom de försöker få tillbaka pengarna från böterna med investerarnas pengar. Var väldigt försiktig, bättre inte investera med dem, du kommer säkert att förlora allt.
   Om du vill börja arbeta med en mäklare rekommenderar vi att du tittar på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2020/

   Hälsningar.

 50. Ricardo Horsjtj svar

  mäklaren nämner falskt att han regleras av CySEC och poserar som en reglerad mäklare. Vi föreslår extrem försiktighet med Invest100-mäklaren.

  Falsk kommentar.

  Rapportera saker bra. Analysera innan du avger ett yttrande. Var mer professionell.

  • Ed.He.Ro.Mo svar

   Är du medlem i den här bedragaren? Han försvarar dem mycket!
   Ge mig tillbaka de pengar de stal från mig ... Tjuvar, skriv inte in pengar med den här bluffen.
   Invest100.com är bluff!

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Ed, det är sant, det verkar som att Ricardo har intressen för den mäklaren, tack för att du skrev om Invest100. Denna mäklare enligt flera e-postmeddelanden med klagomål som vi har fått är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det som de har sagt till oss.
    Det är inte klart för oss att det har någon form av reglering, även om det verkade som om denna mäklare hade det, är det INTE PÅLITLIGT, det är alltid en RISK att investera i mäklare av den här typen som normalt har en stråman eller galning som regissören och de försvinner med allt pengar när de tycker det är lämpligt.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *