Kommentarer om InvestCore
I denna avdelning vi kommer att analysera InvestCore (kallas även namnet: investcore.pro), är en mäklare av Forex och CFD. Rekommenderas InvestCore verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om InvestCore Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är InvestCore ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ InvestCore nämner vara del av: Malarkey Consulting LTD

 

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i dominica.

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, vi noterar att InvestCore den har ingen typ av reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: InvestCore är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder -, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 5 olika typer av konton. Vi lämnar en bild med mer information om varje typ av plan.

Grundplan:  minsta insättning på $250, hävstångseffekt 1: 100, minsta handelsstorlek 0,1, i drift, bonus 10 %, stopp 50 %, maximalt ordernummer 15, 50 handelsverktyg.

Huvudplan: minsta insättning på $1.000, hävstångseffekt 1: 100, minsta handelsstorlek 0,1, i drift, bonus 20 %, stopp 70 %, maximalt ordernummer 30, 100 handelsverktyg.

Affärs plan: minsta insättning på $2.500, hävstångseffekt 1: 200, minsta handelsstorlek 0,1, ingen provision, 35% bonus, stop out 80%, maximalt ordernummer 40, 150 handelsverktyg, personlig chef.

Första klass plan: minsta insättning på $10.000, hävstångseffekt 1: 200, minsta handelsstorlek 0,1, ingen provision, individuell bonus, stop out 100 %, maximalt ordernummer 50, +200 handelsverktyg, personlig chef.

Premiumplan: minsta insättning på $50.000, Personlig affärsstrategi, Individuell bonusplan, Individuella affärsvillkor och förmåner, Affärsrådgivare, Prioriterad fonduttag, Prioriterad kundservice.

SPX Markets kontotyper
InvestCore -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som InvestCore erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som InvestCore tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

InvestCores webbplats
InvestCores webbplats

InvestCore ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: vi ser några förklaringar av de produkter som InvestCore erbjuder, förklaringar av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om InvestCore 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: investcore.pro

📞 Telefonnummer: +44 113 471 0215 | +44 203 097 | +5378 44

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på InvestCore. Vi genomför denna granskning och bedömning, på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på InvestCore ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget InvestCore är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha undersökt denna mäklare rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett olagligt företag, klart etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är mycket otydligt, eftersom det ger nästan ingen juridisk information, inte visar data om dess registrering och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

❗ Uppmärksamhet: InvestCore, PrimoTradeInvestBoost y AdvanceStox De tillhör Malarkey Consulting Limited, ett bedrägligt mäklarföretag med många klagomål, dåligt rykte och varningar från europeiska finansiella tillsynsmyndigheter. VI FÖRESLAGER ATT INTE ÖPPNA KONTO MED DENNA TYP MÄKLARE - BOLAG.

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om InvestCore? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «InvestCore: betyg och feedback»

 1. A. svar

  Hej god eftermiddag!

  Just nu blir jag lurad av investcore-plattformen, som indikeras av partnern när de tar ut dina pengar ber de dig om skatt och om du lägger lite på din sida så tar de inte längre telefonen de svarar dig inte eftersom numren existerar inte!

  Vet du vilka steg du ska följa och om du kan stämma?

  Tack och hälsningar!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej A., tack för din kommentar om InvestCore. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Martina, tack för din kommentar om InvestCore. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *