✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

investcorp recensioner

Investcorp analys

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera investcorp (kallas även med namnet: investcorp.com), Det är en investeringsplattform. Rekommenderas Investcorp verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Investcorp ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Investcorp en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Investcorp nämner att vara en del av nämner det inte.
 • Angående din plats, företaget är baserat i bland annat Storbritannien och USA, enligt hemsidan, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, anser vi att det är en falsk data.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Investcorp inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Investcorp är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera typer av konton som erbjuds av Investcorp, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

La plattform att fungera som Investcorp använder är: sin egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Investcorp tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

investcorps webbplats
Investcorps hemsida

Investcorp tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av de tjänster som det erbjuder, marknadsnyheter och analyser, informativa videor, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information investcorp

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: investcorp.com
 • 📞 Telefonnummer: +1 212 599 4700 | +44 (0)20 7629 6600 |
 • 📧 E-post: har inte

Du kanske undrar varför vi granskar Investcorp. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på investcorp

Avslutningsvis detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att företaget Investcorp är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha granskat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig: det är ett olagligt företag (som inte har tillstånd att ta emot pengar eller ta emot nya kunder), vi tror att det etablerades för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk.

Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information om företaget, det visar inte uppgifter om dess registrering eller den verkliga platsen för dess kontor.

Utöver detta saknar det reglering (det är ett oreglerat företag).❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

Uppmärksamhet ⛔: investcorp är kopplat till guldfxEtt företag med dåligt rykte. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Investcorp? Vad har du varit med om?

 

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Investcorp: bedömning och kommentarer»

 1. Viviana svar

  Jag har haft en första kontakt med företaget acainvestcorp.com, enligt vad kvinnan som deltog i mig berättade och som för övrigt verkar spansk så är de reglerade men certifikatet som visar mig var denna förordning har sitt ursprung är i Singapore, verkade det konstigt för mig men inte jag vet om det är normalt.
  Jag skulle vilja att någon guidar mig om vilken typ av information jag ska ta hänsyn till eller ska jag begära ett företag av den här typen för att ta reda på om den är tillförlitlig.
  tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Antonia, första känslan är att det är en bluff, skynda dig inte och ännu mindre om du är pressad, vi granskar flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att kunna bedöma denna mäklare. Tack.

   Hälsningar.

 2. Henry svar

  I maj 2022 satte Belmont Solutions mig i kontakt med en mäklare som tillhör Investcorp Securities Limited, med vilken jag tecknade investeringskontrakt på valutamarknaden. och olika. Den 1 juli vid tiden för begäran försvann mitt kapital och erhållna vinster. Den kvinnliga mäklaren, som talade spanska på nivå 6, trakasserade mig via telefon, (hjärntvättad, hon var nästan från min familj och jag från hennes), hon ringde mig morgon och eftermiddag varje dag, under den månad som hon förberedde sin bluff. Med anydesk installerade han ett program på min datorskärm (Cfidex Ltd meta trader), där jag såg dagliga vinster, aldrig förlorade. Han använde ett falskt brittiskt pass och en falsk FCA-mäklarlicens. Hon kallade sig Alicia Johnson. För alla sina WhatsApp-kontakter använde hon telefonnumret 44 7867 688849. Hon kan komma från ett östeuropeiskt land. Jag har möjligen bilder på henne. Jag måste identifiera henne, jag har anmält henne till den spanska polisen. Jag vill ha tillbaka mina pengar och hamna i fängelse.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Henry, tack för din kommentar om Investcorp. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *