InvestDelta kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren InvestDelta (kallas även Invdelta.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas InvestDelta verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om InvestDelta ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är InvestDelta ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: TRUST PARTNERS LTD. (obefintlig).

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Vi ser att han nämner att han är baserad i Schweiz, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av InvestDelta, noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto, Diamond-konto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: minsta initiala insättning på € 10.000, konkurrenskraftig spridning, +1.000 XNUMX instrument, videohandledning.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 25.000, gratis utbildning och analys, 1-till-1-utbildning med certifierade tekniska analytiker.

Platinakonto: minsta initiala insättning på € 50.000, lägre förmedlingspriser, 3 RFT per månad, prioriterad tillgång till kundservice, conciergetjänster.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på € 100.000, hanterat konto, 5 RFT per månad, långsiktig verksamhet, dedikerad kontoanalytiker för utbildning och 1-mot-1 support.

VIP-konto: minsta initiala insättning på € 500.000, utan swappar, 10 RFT per månad, general account manager, Premium daglig analys, Premium kundservice.

InvestDelta -kontotyper
InvestDelta -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som InvestDelta erbjuder är: InvestDelta Webtrader -plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som InvestDelta tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

InvestDelta webbplats
InvestDelta webbplats

InvestDelta tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster som den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om InvestDelta 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: invdelta.com

📞 Telefonnummer: +44 1562 548-887 | +1 (240) 301-1947

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på InvestDelta. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på InvestDelta <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget InvestDelta är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 


Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet, visar den inte juridiska uppgifter som användarvillkor eller sekretesspolicy, dessutom när man letar efter recensioner om InvestDelta hittade bara recensioner som är negativa och varnar för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillade FCA InvestDelta till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till A️ FCA-varningen mars 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om InvestDelta? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «InvestDelta: Betyg och kommentarer»

 1. Horacio svar

  DET ÄR EN STOR bedrägeri jag kan inte dra in mina pengar jag behöver hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Horacio, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av InvestDelta. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *