Feedback på investfxglobal.com

I denna avdelning Vi analyserar mäklaren investfxglobal.com, är en valutamäklare. Rekommenderas verkligen investfxglobal.com att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

När det gäller hans läge, mäklare nämner att vara baserat i: London (förmodligen)

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom de inte nämner något om att vara en reglerad mäklare, tyder allt på att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av investfxglobal.com noterar vi att investfxglobal.com inte ger information om olika kontotyper.

den plattformar att fungera som investerfxglobal.com erbjuder är: nämner det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som investfxglobal.com tillhandahåller på sin webbplats.

Investfxglobal.com webbplats
Investfxglobal.com webbplats

investfxglobal.com tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: de ger egentligen ingen hjälp eller resurser.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om investfxglobal.com

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.investfxglobal.com

Telefonnummer: + 35795793229

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att investerfxglobal.com -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den nämner inte vilket företag den tillhör, webbplatsen ser hemsk ut, de har inte sociala mediekonton (också konstigt för en mäklare ).

2019-uppdatering: CNMV (spansk finansregulator) har varnat för investfxglobal.com

Uppdatering mars 2020: investfxglobal.com verkar vara relaterat till IFXOPTION

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om investfxglobal.com? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

57 kommentarer om «investfxglobal.com: Betyg och kommentarer»

 1. Leonardo svar

  Tack för att du hjälpte mig att få tillbaka mina pengar. Jag fick tillbaka en stor del och det bästa är att de tog pengarna från dessa tjuvar som hade stulit från mig. Bara för att försöka mychargeback fick jag tillbaka pengarna, ni försöker också.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Leonardo, bra !!!, Tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var försiktig nu om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. Nahuel svar

  Hallå där! Jag pratade med Instagram för finansmarknadsverksamheten för 6 månader sedan, de gjorde mig till ett kontrakt på 200 dollar med en 100% halvårsavkastning (personen Felipe Arias pratade med +44 7435 460917). Efter några månader erbjöd de 20% per månad och jag bestämde mig för att skapa ett nytt $ 200 -kontrakt. Detta diskuterades med samma person. Efter månaden såg jag att det fanns en ny person (Gustavo Flores +34 611 35 00 24) Jag pratade med honom och jag bad om att göra ett uttag på 40 dollar, det gjordes och månaden därpå fick jag inte omedelbart svar . Efter dagar sa han till mig att det fanns mer än 10.000 1000 dollar på mitt konto och att jag var tvungen att betala mer än 2 XNUMX dollar i skatt för att kunna ta ut. Uppenbarligen kunde han inte skicka pengarna. Han sa att ge honom två dagar för att ta reda på hur man fixar det. Jag fick aldrig svar igen.

  Jag vet inte om något kan göras eller inte. Transaktionerna var i bitcoin så om det finns något sätt skulle jag uppskatta lite hjälp!

  Från redan tack så mycket !!

  PS: Förmodligen säger Gustavo att Felipe inte fungerar på grund av koronaviruset ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nahuel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Investfxglobal. Betala inte någonting för dem, de kommer att behålla allt, den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. Deras kontor finns inte, adresser är uppfunna, det rekommenderas inte.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 3. David svar

  Idag hade han beslutat att investera. Men jag ägnade mig åt att leta efter information om företaget, uppriktigt sagt hade jag inte uppnått någonting och det är från början misstänkt. Nu ser jag denna post som jag tycker är väldigt bra ... och uppriktigt sagt avbryter jag min investeringssikt. Jag vet inte om det är detsamma (det varierar med ett x (x)). men webbsidan är densamma:
  Instagram @financial_fmbnews
  Webbplats: sfx247 .com
  De skickar ett affärsmodelldokument och ett kontraktsdokument där det inte är klart hur väl de stöder investeringen (som de nämner i sina publikationer som en säker och stödd version).
  Jag kopierar nämnda del av kontraktet: ”Artikel 9 - INSÄTTNINGSGARANTI
  Inlåning och andra återbetalningsbara medel omfattas av mekanismen för
  garanti som administreras av myndigheten i Europeiska gemensamma resolutionsfonden
  (RUF), under de villkor och på det sätt som definieras av de aktuella texterna.
  kapitaluttag kan göras när som helst men så att
  lönsamhetsprocenten är säker måste vänta till slutet av månaden för att få
  din fördel. "

  Jag uppskattar om de säger till mig om det är detsamma, kanske jag redan misstro, men att veta om jag ska rapportera eller inte, och den användbarheten som de lovar, även om det är frestande, är också misstänkt, men de talar med stor säkerhet och anständighet .

  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej David, invester inte, de är inte pålitliga alls, du kommer aldrig att se dina pengar igen.

   Hälsningar.

 4. Felipe svar

  Hej hur är det? Titta för en vecka sedan jag investerade 300.000 XNUMX chilenska pesos i dem, det verkade mycket pålitligt ..., det visar sig att jag ser dessa kommentarer och det var i ett kritiskt tillstånd ..., lita på dem och investera pengar som kostade mig MÅNADER att få på grund av vad som händer med beredskapen ..., förutom att inte ha ett jobb och allt var med hårt och auktoritärt arbete. ., Jag skulle vilja veta om du känner till något sätt att få tillbaka mina pengar ..., vet du något? Snälla jag behöver din hjälp..

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Felipe, tack för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com, på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på detta och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren, till exempel webben eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna förmodade mäklare.

   Hälsningar och tur!

 5. Sebastian svar

  Jag var också ett offer för dem, jag gjorde en överföring till Spanien på 500 dollar. Vi gjorde klagomålet med advokater och en privat utredare som verkade från Spanien och Peru och tydligen är det en ganska stor grupp människor.
  var försiktig

  • Anonym svar

   Denna råtta är ännu en lögn, han är en av bedragarna. Och som en annan skrev här är hans webbplats Financial Markets Business. Jag är från Venezuela.

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Anonym, har du webbplatsen för detta finansmarknadsföretag? Vi har inte lyckats hitta webben.

    hälsningar

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Anonym, tack för informationen, tack för informationen, vi har lagt till mäklaren i vår lista och vi arbetar redan på en recension på SFX247 som snart kommer att vara klar. Vi kommer att meddela dig på samma sätt.

    hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sebastian, tack för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 6. John svar

  Hej, jag vill bara kommentera något snabbt.
  Det var därför jag blev lurad av dem sedan förra året, de fick mig att tro att jag hade stora vinster, liksom många av kommentarerna, när jag försökte dra tillbaka satte de hinder på mig, de bad mig om kommissionen och att de var företag regler etc.
  Huset deponerades och nästa dag försvann de. Från WhatsApp, från Instagram och till och med hans webbplats togs bort.
  Jag ger mina pengar för borttappade, det var en bra summa, men eftersom jag inte fick veta att jag ville gå den lätta vägen och lurades.
  För närvarande ändrade de namnet på sidan de hade på Instagram, nu är de @financial_fxnews och deras webbplats Financial Markets Business. Vilka har länken i din profil. Jag försökte ha kontakt med dem. Men de sa att de hade tagit hänsyn till de tidigare eftersom de var bedragare.
  Men att tänka, hur svårt är det att ta bort alla inlägg från din Instagram, ändra namn, skapa en ny logotyp, en ny webbplats? Bortsett från samma Instagram som du "återhämtade" dig ...
  Jag måste också säga att de erbjuder en garanterad avkastning, 20% per månad om jag inte har fel.
  Vem får läsa detta. På det sätt som du kan ber jag dig att dela. Jag har undersökt, jag skulle inte vilja ha hänt fler människor.
  Det är vi som kan döda denna typ av människor

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med investfxglobal .com. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget. Du menar den här webbplatsen: sfx247 .com?

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

   • Anonym

    Om det är samma colombianska råttor

   • Rekommenderade mäklare

    Tack så mycket för informationen, vi kommer att granska webbplatsen.

    hälsningar

 7. gerardo svar

  Hej, en vän har blivit lurad, vi har betalat en privat utredare och de är colombianer som bor i Israel, var försiktig!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gerardo, tack för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kan du berätta mer om din erfarenhet och din väns erfarenhet?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.