Feedback pÄ investfxglobal.com

I denna avdelning Vi analyserar mÀklaren investfxglobal.com, Àr en valutamÀklare. Rekommenderas verkligen investfxglobal.com att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag?

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: de nÀmner det inte.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklare nÀmner att vara baserat i: London (förmodligen)

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom de inte nĂ€mner nĂ„got om att vara en reglerad mĂ€klare, tyder allt pĂ„ att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av investfxglobal.com noterar vi att investfxglobal.com inte ger information om olika kontotyper.

den plattformar att fungera som investerfxglobal.com erbjuder Àr: nÀmner det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som investfxglobal.com tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

Investfxglobal.com webbplats
Investfxglobal.com webbplats

investfxglobal.com tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: de ger egentligen ingen hjÀlp eller resurser.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om investfxglobal.com

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.investfxglobal.com

Telefonnummer: + 35795793229

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att investerfxglobal.com -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, den nÀmner inte vilket företag den tillhör, webbplatsen ser hemsk ut, de har inte sociala mediekonton (ocksÄ konstigt för en mÀklare ).

 

2019-uppdatering: CNMV (spansk finansregulator) har varnat för investfxglobal.com

 

Uppdatering mars 2020: investfxglobal.com verkar vara relaterat till IFXOPTION

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om investfxglobal.com? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

57 kommentarer om «investfxglobal.com: Betyg och kommentarer»

 1. Leonardo svar

  Tack för att du hjÀlpte mig att fÄ tillbaka mina pengar. Jag fick tillbaka en stor del och det bÀsta Àr att de tog pengarna frÄn dessa tjuvar som hade stulit frÄn mig. Bara för att försöka mychargeback fick jag tillbaka pengarna, ni försöker ocksÄ.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Leonardo, bra !!!, Tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var försiktig nu om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Nahuel svar

  HallÄ dÀr! Jag pratade med Instagram för finansmarknadsverksamheten för 6 mÄnader sedan, de gjorde mig till ett kontrakt pÄ 200 dollar med en 100% halvÄrsavkastning (personen Felipe Arias pratade med +44 7435 460917). Efter nÄgra mÄnader erbjöd de 20% per mÄnad och jag bestÀmde mig för att skapa ett nytt $ 200 -kontrakt. Detta diskuterades med samma person. Efter mÄnaden sÄg jag att det fanns en ny person (Gustavo Flores +34 611 35 00 24) Jag pratade med honom och jag bad om att göra ett uttag pÄ 40 dollar, det gjordes och mÄnaden dÀrpÄ fick jag inte omedelbart svar . Efter dagar sa han till mig att det fanns mer Àn 10.000 1000 dollar pÄ mitt konto och att jag var tvungen att betala mer Àn 2 XNUMX dollar i skatt för att kunna ta ut. Uppenbarligen kunde han inte skicka pengarna. Han sa att ge honom tvÄ dagar för att ta reda pÄ hur man fixar det. Jag fick aldrig svar igen.

  Jag vet inte om nÄgot kan göras eller inte. Transaktionerna var i bitcoin sÄ om det finns nÄgot sÀtt skulle jag uppskatta lite hjÀlp!

  FrÄn redan tack sÄ mycket !!

  PS: Förmodligen sÀger Gustavo att Felipe inte fungerar pÄ grund av koronaviruset ...

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Nahuel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Investfxglobal. Betala inte nÄgonting för dem, de kommer att behÄlla allt, den hÀr mÀklaren Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det. Deras kontor finns inte, adresser Àr uppfunna, det rekommenderas inte.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 3. David svar

  Idag hade han beslutat att investera. Men jag Àgnade mig Ät att leta efter information om företaget, uppriktigt sagt hade jag inte uppnÄtt nÄgonting och det Àr frÄn början misstÀnkt. Nu ser jag denna post som jag tycker Àr vÀldigt bra ... och uppriktigt sagt avbryter jag min investeringssikt. Jag vet inte om det Àr detsamma (det varierar med ett x (x)). men webbsidan Àr densamma:
  Instagram @financial_fmbnews
  Webbplats: sfx247 .com
  De skickar ett affÀrsmodelldokument och ett kontraktsdokument dÀr det inte Àr klart hur vÀl de stöder investeringen (som de nÀmner i sina publikationer som en sÀker och stödd version).
  Jag kopierar nĂ€mnda del av kontraktet: ”Artikel 9 - INSÄTTNINGSGARANTI
  InlÄning och andra Äterbetalningsbara medel omfattas av mekanismen för
  garanti som administreras av myndigheten i Europeiska gemensamma resolutionsfonden
  (RUF), under de villkor och pÄ det sÀtt som definieras av de aktuella texterna.
  kapitaluttag kan göras nÀr som helst men sÄ att
  lönsamhetsprocenten Àr sÀker mÄste vÀnta till slutet av mÄnaden för att fÄ
  din fördel. "

  Jag uppskattar om de sÀger till mig om det Àr detsamma, kanske jag redan misstro, men att veta om jag ska rapportera eller inte, och den anvÀndbarheten som de lovar, Àven om det Àr frestande, Àr ocksÄ misstÀnkt, men de talar med stor sÀkerhet och anstÀndighet .

  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej David, invester inte, de Àr inte pÄlitliga alls, du kommer aldrig att se dina pengar igen.

   HĂ€lsningar.

 4. Felipe svar

  Hej hur Ă€r det? Titta för en vecka sedan jag investerade 300.000 XNUMX chilenska pesos i dem, det verkade mycket pĂ„litligt ..., det visar sig att jag ser dessa kommentarer och det var i ett kritiskt tillstĂ„nd ..., lita pĂ„ dem och investera pengar som kostade mig MÅNADER att fĂ„ pĂ„ grund av vad som hĂ€nder med beredskapen ..., förutom att inte ha ett jobb och allt var med hĂ„rt och auktoritĂ€rt arbete. ., Jag skulle vilja veta om du kĂ€nner till nĂ„got sĂ€tt att fĂ„ tillbaka mina pengar ..., vet du nĂ„got? SnĂ€lla jag behöver din hjĂ€lp..

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Felipe, tack för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com, pÄ vÄr webbplats ger vi dig möjligheten att kunna Äterbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Àr specialiserat pÄ detta och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mĂ€klaren, till exempel webben eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Ă€r, varifrĂ„n samtalen görs, kommer det att hjĂ€lpa mycket att rapportera denna förmodade mĂ€klare.

   HĂ€lsningar och tur!

 5. Sebastian svar

  Jag var ocksÄ ett offer för dem, jag gjorde en överföring till Spanien pÄ 500 dollar. Vi gjorde klagomÄlet med advokater och en privat utredare som verkade frÄn Spanien och Peru och tydligen Àr det en ganska stor grupp mÀnniskor.
  var försiktig

  • Anonym svar

   Denna rÄtta Àr Ànnu en lögn, han Àr en av bedragarna. Och som en annan skrev hÀr Àr hans webbplats Financial Markets Business. Jag Àr frÄn Venezuela.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Anonym, har du webbplatsen för detta finansmarknadsföretag? Vi har inte lyckats hitta webben.

    hÀlsningar

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Anonym, tack för informationen, tack för informationen, vi har lagt till mÀklaren i vÄr lista och vi arbetar redan pÄ en recension pÄ SFX247 som snart kommer att vara klar. Vi kommer att meddela dig pÄ samma sÀtt.

      hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sebastian, tack för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 6. John svar

  Hej, jag vill bara kommentera nÄgot snabbt.
  Det var dÀrför jag blev lurad av dem sedan förra Äret, de fick mig att tro att jag hade stora vinster, liksom mÄnga av kommentarerna, nÀr jag försökte dra tillbaka satte de hinder pÄ mig, de bad mig om kommissionen och att de var företag regler etc.
  Huset deponerades och dagen efter försvann de. FrÄn WhatsApp, frÄn Instagram och till och med hans webbplats togs bort.
  Jag ger mina pengar för borttappade, det var en bra summa, men eftersom jag inte fick veta att jag ville gÄ den lÀtta vÀgen och lurades.
  För nÀrvarande Àndrade de namnet pÄ sidan de hade pÄ Instagram, nu Àr de @financial_fxnews och deras webbplats Financial Markets Business. Vilka har lÀnken i din profil. Jag försökte ha kontakt med dem. Men de sa att de hade tagit hÀnsyn till de tidigare eftersom de var bedragare.
  Men att tÀnka, hur svÄrt Àr det att ta bort alla inlÀgg frÄn din Instagram, Àndra namn, skapa en ny logotyp, en ny webbplats? Bortsett frÄn samma Instagram som du "ÄterhÀmtade" dig ...
  Jag mÄste ocksÄ sÀga att de erbjuder en garanterad avkastning, 20% per mÄnad om jag inte har fel.
  Vem fÄr lÀsa detta. PÄ det sÀtt som du kan ber jag dig att dela. Jag har undersökt, jag skulle inte vilja ha hÀnt fler mÀnniskor.
  Det Àr vi som kan döda denna typ av mÀnniskor

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av investfxglobal .com. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag. Du menar den hÀr webbplatsen: sfx247 .com?

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Tack sÄ mycket för informationen, vi kommer att granska webbplatsen.

     hÀlsningar

 7. gerardo svar

  Hej, en vÀn har blivit lurad, vi har betalat en privat utredare och de Àr colombianer som bor i Israel, var försiktig!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gerardo, tack för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kan du berÀtta mer om din erfarenhet och din vÀns erfarenhet?

   hÀlsningar

 8. Carla svar

  Jag hade en bra upplevelse med dem. Hans pensionering var omedelbar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carla, tack för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com. Var ocksÄ försiktig eftersom investfxglobal.com Àr en OREGULERAD mÀklare.

   hÀlsningar

   • sandra svar

    God morgon Investfxflobal Àr bedragare. Min son trÀffade dem pÄ instagram. De övertygade honom att investera hos dem eftersom de erbjuder mycket bra avkastning. Han investerade ett kapital pÄ U $ D500 som Àr mindre Àn tvÄ mÄnader och det fanns redan U3035 D $. Han konsulterade i en mÄnad för att göra uttag och de svarade aldrig pÄ meddelandena. Han gjorde det för whatsApp, emai och instagram. Efter 1 mÄnad svarade de pÄ Instagram att de hade stÀngt kontoren pÄ grund av coronaviruset. De begÀrde e -postadressen och ett kontaktnummer för att kunna ta ut kapitalet. En vecka gick att de inte kommunicerade förrÀn pÄ mÄndagen, ett supportteam kommunicerade pÄ Instagram och sa att investglobal -kontot hade begrÀnsats pÄ grund av bluff. Och att det inte var nÄgot han kunde göra för att fÄ tillbaka pengarna. Men jag ser hela tiden pÄ instagram att de fortsÀtter att ansluta. Jag Àr sÀker pÄ att det Àr de som skickar det. Vet nÄgon vad man kan göra? Tack

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Sandra, tack för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

     Har du namn pÄ personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Att kontot hade begrÀnsats för bluff? Allt lÄter riktigt, riktigt illa. Om vad som kan göras, om du berÀttar för oss frÄn vilket land du skriver till oss, kan vi ge dig kontaktinformation för finansregulatorn i ditt land, som du bör kontakta och förklara vad som hÀnde.

     hÀlsningar

    • sandra svar

     God morgon, tack sÄ mycket för svaret. Jag kommer frÄn Argentina.
     Min son kontaktades av instagram sidan heter investfxglobal. Investeringar och forex och med whatsApp frÄn numret +447586797849. Personen som kommunicerade sa alltid att han var chef gav aldrig namnet. Jag hoppas att detta hjÀlper sÄ att de inte fortsÀtter med bedrÀgerierna.
     Jag vÀntar pÄ kontakt med tillsynsorganet i mitt land, tack sÄ mycket. HÀlsningar

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Tack sÄ mycket för att du gav sÄ mycket information Sandra, om du sÀger att du Àr frÄn Argentina rekommenderar vi dig kontakta CNV. Vi ber ocksÄ att om du kÀnner till ett annat företag av denna typ som kontaktar dig, berÀtta det för oss.

      hÀlsningar

  • Felipe svar

   Carla Àr det sant? Kan du ge mig en kontakt för att prata om den hÀr frÄgan ... Jag Àr mycket orolig eftersom jag investerade för en vecka sedan med dem innan jag lÀste detta och nu Àr jag med hjÀrtat i handen eftersom det var pengar som kostade mig för mycket att skaffa sig. .., snÀlla jag Àr uppmÀrksam pÄ ditt svar.

 9. ANONYM svar

  Alla fördömmer detta Instagram-konto @investfxglobal dÀr jag hittade dem, det Àr dÀr de gör publikationer om entreprenörskap och erbjuder att investera med dem och anvÀnda mÀklaren ifxoption.com, de vet hur man spelar mycket bra med ditt sinne, jag blev ocksÄ lurad av mycket pengar som liknar alla kommentarer de har gjort.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anonym, tack för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vi rekommenderar ocksÄ att du lÀmnar din kommentar i avsnitt om IFXOption.

   hÀlsningar

  • Edu svar

   Hej, kan du berÀtta hur du fick reda pÄ det eftersom de sa till mig att jag var tvungen att sÀtta in 1500 eftersom jag var tvungen att sÀtta in för att hantera kontot

 10. lurat av investfxglobal svar

  Tja, en till, du tjÀnar och tjÀnar och allt Àr bra tills du vill ta ut och de vill fÄ dig att betala för uttag

  Varför förenar vi inte alla och fördömer dessa ligister?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej lurad, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ konsulter, e-post eller telefonnummer?

   HĂ€lsningar.

 11. Edu svar

  Jag mellan 250 och förmodligen gjort 3000 berÀttar för mig att jag har 20% nÀr jag sÀger till dem att de kommer att dra mig frÄn kontot de sÀger till mig att jag har ett personligt konto och att de inte kan göra det Àr en bluff eftersom jag vet att efter insÀttning kommissionen kommer att sÀtta in mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Edu, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com, vi beklagar mycket för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl eller telefonnummer? Att bli ombedd att ta ut pengar Àr ett dÄligt tecken, med hÀnsyn till resten av kommentarerna pÄ investfxglobal.com, och Àven med tanke pÄ att det Àr ett oreglerat företag, mycket försiktighet Edu.

   HĂ€lsningar.

   • edu svar

    I instagran hittade jag dem dessa kriminella siffrorna Àr +447570143909
    +34634996069
    namnet pÄ den förmodade rÄdgivaren Àr Daniel

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej igen Edu, tack sĂ„ mycket för all denna information. Dela dem med oss ​​om du har mer information om dem.

     HĂ€lsningar.

 12. anonym svar

  Jag hÄller kontakten med dem men de vill fÄ mig att betala en skatt enligt pengarna tills jag betalar dem, de kommer inte att skicka pengarna och jag bad om bevis pÄ att de skickade pengarna och de skickar det inte till mig. De bedrog mig totalt att tro pÄ dem och de har stulit mÀngder av sanning för mig, mycket viktigt, som inte kan rapporteras? Och Investglobal ocksÄ

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anonym, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Vilket land bor du? Du bör kontakta tillsynsmyndigheten i ditt land.

   HĂ€lsningar.

  • Edu svar

   Kan du berÀtta hur du bad om bevis ... Eftersom jag ocksÄ vill frÄga och de Àr galna

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Edu, bevis pÄ vad du ber om? Och varför kommer de inte att ge dem till dig?

 13. Jose Sanchez svar

  Jag investerade 3.500 dollar med dessa mÀnniskor, först talar de mycket allvarligt och allt Àr bra, avkastningen Àr 20% per mÄnad, eftersom de i teorin Àr portföljförvaltare och de hanterar kontot, men vid tidpunkten för uttag sa de till mig att Jag var tvungen att betala en skatt, men de skickar dig inte nÄgot e-postmeddelande eller förklarar hur man betalar det, du skriver till dem mÄnga gÄnger pÄ WhatsApp och de lÀmnar dig i schack, de Àr bedragare som plattformen de anvÀnder IFXOPTION, varav Jag har mejl dÀr de sÀger att de Àr deras partners men nÀr jag skrev till dem och kommenterade problemet svarade de inte lÀngre, Investfxglobal har ett konto pÄ instagram, rapportera dem överallt !!!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med investfxglobal, vi beklagar verkligen vad du har varit med om ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

   Om du vill kan du ocksÄ lÀmna din erfarenhet i avsnitt om IFXOption.

   HĂ€lsningar.

   • Jose Sanchez svar

    RÄdgivaren hette Fernando, hans nummer Àr: +34634996124, jag har DINA CHATTER, samt numret pÄ Invest Global -företaget som Àr: +34634996069, med vilket jag ocksÄ har THE CHATS, dÀr bluffen tydligt noteras, jag vill ÄterstÀlla mina $ 3.500, var kan jag lÀmna in ett klagomÄl? Jag bor i Venezuela, det Àr mycket svÄrt att spara sÄ mycket pengar hÀr, jag mÄste fÄ tillbaka det.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej igen Jose, tack för all information du ger oss om investfxglobal. Allt Ă€r svĂ„rt eftersom vi pratar om mĂ€klare utan reglering, du kan försöka kontakta en advokat som Ă€r specialiserad pĂ„ den hĂ€r typen av problem, och eftersom du nĂ€mner att du Ă€r frĂ„n Venezuela kan du försöka kontakta Övervakning av Venezuela.

     hÀlsningar

  • Raul Suarez svar

   [e-postskyddad] Jag har lyckats fÄ tillbaka en del av huvudstaden den som vill kan skicka ett mejl till mig. HÀlsningar, du mÄste göra ett sÄdant klagomÄl i banken och sedan pÄ civila vakt.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Raul, tack för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

    Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

    OBS: Mycket viktig information om hur man tar ut pengar frÄn investfxglobal.com

    hÀlsningar

 14. Alberto svar

  Jag sÄg ett inlÀgg pÄ instagram för att göra CFD -investeringar, de var sÄ envisa att du bara kan sÀtta in $ 200 i början. Jag kunde börja med att jag har bevis och mejl.
  Jag satte in $ 200 i en plÄnbok i coinmama och betalade ocksÄ en provision pÄ $ 5 för varje 100. Vi började med operationerna, som kontaktade mig för första gÄngen var en viss Natalia Sokolova av rysk nationalitet, efter att jag gjort insÀttningen, en viss person kontaktade mig Daniel fernandez. Vi startade verksamheten i foex, men det mÀrkligaste Àr att det var de som gick in pÄ kontot och förvaltade det, gjorde investeringarna utan att frÄga min tillÄtelse och utan att rÄdfrÄga mig, nÄdde jag summan av $ 1500 och nÀr jag bestÀmde mig för att ta ut, det var ungefÀr tre Är sedan, veckor gav de mig tusentals ursÀkter, sedan gav de mig en viss Alan av paraguayansk nationalitet med "administratören". De skickade aldrig nÄgot bevis till mig eller gjorde nÄgot annat. Vidta rÀttsliga ÄtgÀrder och rapportera dem för bedrÀgerier pÄ en sida https://www.actionfraud.police.uk/FAQ Jag har bevis och jag ser fortfarande mina pengar via IFXoption -mÀklaren utan att kunna göra nÄgonting.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med InvestFXGlobal ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden? Men i slutet av din recension nÀmner du IFXoption för oss. Vem arbetade du med Investfxglobal eller med IFXOption?

   HĂ€lsningar.

   • Alberto svar

    Genom InvestFXglobal hade den sĂ„ kallade “Natalia Sokolova” kontaktat mig. Verksamheten gjordes av IFXOption

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Tack för informationen Alberto, om du har mer information om investfxglobal.com ber vi dig att dela den med oss.

     HĂ€lsningar.

 15. Make fru svar

  En bedragare. De leker med ditt sinne och sina ord. Med hjĂ€lp av ixoption.com -plattformen (som jag fruktar Ă€r falsk) fĂ„r de dig att tro att du genererar vinster, sĂ„ lĂ€nge du fortsĂ€tter att skicka pengar till dem. I det ögonblick du bestĂ€mmer dig för att inte skicka mer pengar börjar förlusterna eller sĂ„ lĂ€mnar du dig sjĂ€lv. I vĂ„rt fall visste de inte att min man skulle sköta kontot sjĂ€lv och förmodligen fördubbla det vi hade. Vid tidpunkten för begĂ€ran om uttag av pengarna skickade de oss tvĂ„ dokument, ett frĂ„n Cypern bank dĂ€r beloppet som skulle tas ut och ett annat frĂ„n HM IntĂ€kter och tull (som specificerade det belopp som vi var tvungna att betala) bĂ„da falska. Vi kontaktade dem och sa till dem att ta skattepengarna frĂ„n de pengar de skulle lĂ€gga in oss och det var alltid ett avslag. Till slut berĂ€ttade vi för honom att vi trodde att de var falska för att ge oss tillbaka pengarna vi hade investerat. De tog bort vĂ„rt konto frĂ„n plattformen och kontaktade oss inte igen. GÖR INTE NÅGON VERKSAMHET MED DETTA MÄNNISKOR

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "Man", tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl? Det Àr verkligen synd att allt du nÀmner.

   HĂ€lsningar.

  • Kevin svar

   Hur kan jag kontakta dig? Jag behöver din hjÀlp

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Kevin, vad har du haft för erfarenheter av investfxglobal.com?

    HĂ€lsningar.

 16. Anonym svar

  De tog 4 dollar frÄn mig och debiterade mig sedan 500 dollar. Med vad de skulle ÄterstÀlla de "förluster" som de aldrig gjorde.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anonym, tack för informationen om investfxglobal, vi Àr mycket ledsna för vad som hÀnder med dig, kan du förklara mer om din upplevelse? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? ... BerÀtta mer om din upplevelse tack.

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *