Bux mäklare

Feedback på investfxglobal.com

I denna avdelning Vi analyserar mäklaren investfxglobal.com, är en valutamäklare. Rekommenderas verkligen investfxglobal.com att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

När det gäller hans läge, mäklare nämner att vara baserat i: London (förmodligen)

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom de inte nämner något om att vara en reglerad mäklare, tyder allt på att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av investfxglobal.com noterar vi att investfxglobal.com inte ger information om olika kontotyper.

den plattformar att fungera som investerfxglobal.com erbjuder är: nämner det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som investfxglobal.com tillhandahåller på sin webbplats.

Investfxglobal.com webbplats
Investfxglobal.com webbplats

investfxglobal.com tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: de ger egentligen ingen hjälp eller resurser.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om investfxglobal.com

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.investfxglobal.com

Telefonnummer: + 35795793229

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att investerfxglobal.com -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den nämner inte vilket företag den tillhör, webbplatsen ser hemsk ut, de har inte sociala mediekonton (också konstigt för en mäklare ).

 

2019-uppdatering: CNMV (spansk finansregulator) har varnat för investfxglobal.com

 

Uppdatering mars 2020: investfxglobal.com verkar vara relaterat till IFXOPTION

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om investfxglobal.com? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

57 kommentarer om «investfxglobal.com: Betyg och kommentarer»

 1. Leonardo svar

  Tack för att du hjälpte mig att få tillbaka mina pengar. Jag fick tillbaka en stor del och det bästa är att de tog pengarna från dessa tjuvar som hade stulit från mig. Bara för att försöka mychargeback fick jag tillbaka pengarna, ni försöker också.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Leonardo, bra !!!, Tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var försiktig nu om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. Nahuel svar

  Hallå där! Jag pratade med Instagram för finansmarknadsverksamheten för 6 månader sedan, de gjorde mig till ett kontrakt på 200 dollar med en 100% halvårsavkastning (personen Felipe Arias pratade med +44 7435 460917). Efter några månader erbjöd de 20% per månad och jag bestämde mig för att skapa ett nytt $ 200 -kontrakt. Detta diskuterades med samma person. Efter månaden såg jag att det fanns en ny person (Gustavo Flores +34 611 35 00 24) Jag pratade med honom och jag bad om att göra ett uttag på 40 dollar, det gjordes och månaden därpå fick jag inte omedelbart svar . Efter dagar sa han till mig att det fanns mer än 10.000 1000 dollar på mitt konto och att jag var tvungen att betala mer än 2 XNUMX dollar i skatt för att kunna ta ut. Uppenbarligen kunde han inte skicka pengarna. Han sa att ge honom två dagar för att ta reda på hur man fixar det. Jag fick aldrig svar igen.

  Jag vet inte om något kan göras eller inte. Transaktionerna var i bitcoin så om det finns något sätt skulle jag uppskatta lite hjälp!

  Från redan tack så mycket !!

  PS: Förmodligen säger Gustavo att Felipe inte fungerar på grund av koronaviruset ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Nahuel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Investfxglobal. Betala inte någonting för dem, de kommer att behålla allt, den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. Deras kontor finns inte, adresser är uppfunna, det rekommenderas inte.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 3. David svar

  Idag hade han beslutat att investera. Men jag ägnade mig åt att leta efter information om företaget, uppriktigt sagt hade jag inte uppnått någonting och det är från början misstänkt. Nu ser jag denna post som jag tycker är väldigt bra ... och uppriktigt sagt avbryter jag min investeringssikt. Jag vet inte om det är detsamma (det varierar med ett x (x)). men webbsidan är densamma:
  Instagram @financial_fmbnews
  Webbplats: sfx247 .com
  De skickar ett affärsmodelldokument och ett kontraktsdokument där det inte är klart hur väl de stöder investeringen (som de nämner i sina publikationer som en säker och stödd version).
  Jag kopierar nämnda del av kontraktet: ”Artikel 9 - INSÄTTNINGSGARANTI
  Inlåning och andra återbetalningsbara medel omfattas av mekanismen för
  garanti som administreras av myndigheten i Europeiska gemensamma resolutionsfonden
  (RUF), under de villkor och på det sätt som definieras av de aktuella texterna.
  kapitaluttag kan göras när som helst men så att
  lönsamhetsprocenten är säker måste vänta till slutet av månaden för att få
  din fördel. "

  Jag uppskattar om de säger till mig om det är detsamma, kanske jag redan misstro, men att veta om jag ska rapportera eller inte, och den användbarheten som de lovar, även om det är frestande, är också misstänkt, men de talar med stor säkerhet och anständighet .

  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej David, invester inte, de är inte pålitliga alls, du kommer aldrig att se dina pengar igen.

   Hälsningar.

 4. Felipe svar

  Hej hur är det? Titta för en vecka sedan jag investerade 300.000 XNUMX chilenska pesos i dem, det verkade mycket pålitligt ..., det visar sig att jag ser dessa kommentarer och det var i ett kritiskt tillstånd ..., lita på dem och investera pengar som kostade mig MÅNADER att få på grund av vad som händer med beredskapen ..., förutom att inte ha ett jobb och allt var med hårt och auktoritärt arbete. ., Jag skulle vilja veta om du känner till något sätt att få tillbaka mina pengar ..., vet du något? Snälla jag behöver din hjälp..

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Felipe, tack för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com, på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på detta och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren, till exempel webben eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna förmodade mäklare.

   Hälsningar och tur!

 5. Sebastian svar

  Jag var också ett offer för dem, jag gjorde en överföring till Spanien på 500 dollar. Vi gjorde klagomålet med advokater och en privat utredare som verkade från Spanien och Peru och tydligen är det en ganska stor grupp människor.
  var försiktig

  • Anonym svar

   Denna råtta är ännu en lögn, han är en av bedragarna. Och som en annan skrev här är hans webbplats Financial Markets Business. Jag är från Venezuela.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Anonym, har du webbplatsen för detta finansmarknadsföretag? Vi har inte lyckats hitta webben.

    hälsningar

     • Rekommenderade mäklare Postförfattare

      Hej Anonym, tack för informationen, tack för informationen, vi har lagt till mäklaren i vår lista och vi arbetar redan på en recension på SFX247 som snart kommer att vara klar. Vi kommer att meddela dig på samma sätt.

      hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Sebastian, tack för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 6. John svar

  Hej, jag vill bara kommentera något snabbt.
  Det var därför jag blev lurad av dem sedan förra året, de fick mig att tro att jag hade stora vinster, liksom många av kommentarerna, när jag försökte dra tillbaka satte de hinder på mig, de bad mig om kommissionen och att de var företag regler etc.
  Huset deponerades och nästa dag försvann de. Från WhatsApp, från Instagram och till och med hans webbplats togs bort.
  Jag ger mina pengar för borttappade, det var en bra summa, men eftersom jag inte fick veta att jag ville gå den lätta vägen och lurades.
  För närvarande ändrade de namnet på sidan de hade på Instagram, nu är de @financial_fxnews och deras webbplats Financial Markets Business. Vilka har länken i din profil. Jag försökte ha kontakt med dem. Men de sa att de hade tagit hänsyn till de tidigare eftersom de var bedragare.
  Men att tänka, hur svårt är det att ta bort alla inlägg från din Instagram, ändra namn, skapa en ny logotyp, en ny webbplats? Bortsett från samma Instagram som du "återhämtade" dig ...
  Jag måste också säga att de erbjuder en garanterad avkastning, 20% per månad om jag inte har fel.
  Vem får läsa detta. På det sätt som du kan ber jag dig att dela. Jag har undersökt, jag skulle inte vilja ha hänt fler människor.
  Det är vi som kan döda denna typ av människor

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med investfxglobal .com. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget. Du menar den här webbplatsen: sfx247 .com?

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Tack så mycket för informationen, vi kommer att granska webbplatsen.

     hälsningar

 7. gerardo svar

  Hej, en vän har blivit lurad, vi har betalat en privat utredare och de är colombianer som bor i Israel, var försiktig!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Gerardo, tack för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kan du berätta mer om din erfarenhet och din väns erfarenhet?

   hälsningar

 8. Carla svar

  Jag hade en bra upplevelse med dem. Hans pensionering var omedelbar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carla, tack för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com. Var också försiktig eftersom investfxglobal.com är en OREGULERAD mäklare.

   hälsningar

   • sandra svar

    God morgon Investfxflobal är bedragare. Min son träffade dem på instagram. De övertygade honom om att investera med dem eftersom de erbjuder mycket bra avkastning. Han investerade ett kapital på U $ D500 vilket är mindre än två månader och det fanns redan U3035 D $. Han konsulterade i en månad för att göra uttag och de svarade aldrig på meddelandena. Han gjorde det för whatsApp, emai och instagram. Efter 1 månad svarade de på Instagram att de hade stängt kontoren på grund av coronaviruset. De begärde e -postadressen och ett kontaktnummer för att kunna ta ut kapitalet. En vecka gick att de inte kommunicerade förrän på måndagen, ett supportteam kommunicerade på Instagram och sa att investglobal -kontot hade begränsats på grund av bluff. Och att det inte var något han kunde göra för att få tillbaka pengarna. Men jag ser hela tiden på instagram att de fortsätter att ansluta. Jag är säker på att det är de som skickar det. Vet någon vad man kan göra? Tack

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Sandra, tack för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Att kontot hade begränsats för bluff? Allt låter riktigt, riktigt illa. Om vad som kan göras, om du berättar för oss från vilket land du skriver till oss, kan vi ge dig kontaktinformation för finansregulatorn i ditt land, som du bör kontakta och förklara vad som hände.

     hälsningar

    • sandra svar

     God morgon, tack så mycket för svaret. Jag kommer från Argentina.
     Min son kontaktades av instagram sidan heter investfxglobal. Investeringar och forex och med whatsApp från numret +447586797849. Personen som kommunicerade sa alltid att han var chef gav aldrig namnet. Jag hoppas att detta hjälper så att de inte fortsätter med bedrägerierna.
     Jag väntar på kontakt med tillsynsorganet i mitt land, tack så mycket. Hälsningar

     • Rekommenderade mäklare Postförfattare

      Tack så mycket för att du gav så mycket information Sandra, om du säger att du är från Argentina rekommenderar vi dig kontakta CNV. Vi ber också att om du känner till ett annat företag av denna typ som kontaktar dig, berätta det för oss.

      hälsningar

  • Felipe svar

   Carla är det sant? Kan du ge mig en kontakt för att prata om den här frågan ... Jag är mycket orolig eftersom jag investerade för en vecka sedan med dem innan jag läste detta och nu är jag med hjärtat i handen eftersom det var pengar som kostade mig för mycket att skaffa sig. .., snälla jag är uppmärksam på ditt svar.

 9. ANONYM svar

  Alla fördömmer detta Instagram-konto @investfxglobal där jag hittade dem, det är där de gör publikationer om entreprenörskap och erbjuder att investera med dem och använda mäklaren ifxoption.com, de vet hur man spelar mycket bra med ditt sinne, jag blev också lurad av mycket pengar som liknar alla kommentarer de har gjort.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Anonym, tack för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vi rekommenderar också att du lämnar din kommentar i avsnitt om IFXOption.

   hälsningar

  • Edu svar

   Hej, kan du berätta för mig hur fick du reda på det eftersom de sa till mig att jag var tvungen att sätta in 1500 eftersom jag var tvungen att sätta in för kontohantering

 10. lurat av investfxglobal svar

  Tja, en till, du tjänar och tjänar och allt är bra tills du vill ta ut och de vill få dig att betala för uttag

  Varför förenar vi inte alla och fördömer dessa ligister?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej lurad, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com, vi är mycket ledsna för allt som har hänt dig ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren? Har du namn på konsulter, e-post eller telefonnummer?

   Hälsningar.

 11. Edu svar

  Jag mellan 250 och förmodligen gjort 3000 berättar för mig att jag har 20% när jag säger till dem att de kommer att dra mig från kontot de säger till mig att jag har ett personligt konto och att de inte kan göra det är en bluff eftersom jag vet att efter insättning kommissionen kommer att sätta in mig

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Edu, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com, vi beklagar mycket för allt som har hänt dig ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren? Har du namn på rådgivare, mejl eller telefonnummer? Att bli ombedd att ta ut pengar är ett dåligt tecken, med hänsyn till resten av kommentarerna på investfxglobal.com, och även med tanke på att det är ett oreglerat företag, mycket försiktighet Edu.

   Hälsningar.

   • edu svar

    I instagran hittade jag dem dessa kriminella siffrorna är +447570143909
    +34634996069
    namnet på den förmodade rådgivaren är Daniel

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej igen Edu, tack så mycket för all denna information. Dela dem med oss ​​om du har mer information om dem.

     Hälsningar.

 12. anonym svar

  Jag håller kontakten med dem men de vill få mig att betala en skatt enligt pengarna tills jag betalar dem, de kommer inte att skicka pengarna och jag bad om bevis på att de skickade pengarna och de skickar det inte till mig. De bedrog mig totalt att tro på dem och de har stulit mängder av sanning för mig, mycket viktigt, som inte kan rapporteras? Och Investglobal också

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Anonym, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com, vi är mycket ledsna för allt som har hänt dig ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Vilket land bor du? Du bör kontakta tillsynsmyndigheten i ditt land.

   Hälsningar.

  • Edu svar

   Kan du berätta hur du bad om bevis ... Eftersom jag också vill fråga och de är galna

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Edu, bevis på vad du ber om? Och varför kommer de inte att ge dem till dig?

 13. Jose Sanchez svar

  Jag investerade 3.500 dollar med dessa människor, först talar de mycket allvarligt och allt är bra, avkastningen är 20% per månad, eftersom de i teorin är portföljförvaltare och de hanterar kontot, men vid tidpunkten för uttag sa de till mig att Jag var tvungen att betala en skatt, men de skickar dig inte något e-postmeddelande eller förklarar hur man betalar det, du skriver till dem många gånger på WhatsApp och de lämnar dig i schack, de är bedragare som plattformen de använder IFXOPTION, varav Jag har mejl där de säger att de är deras partners men när jag skrev till dem och kommenterade problemet svarade de inte längre, Investfxglobal har ett konto på instagram, rapportera dem överallt !!!!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej José, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med investfxglobal, vi beklagar verkligen vad du har varit med om ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, mejl?

   Om du vill kan du också lämna din erfarenhet i avsnitt om IFXOption.

   Hälsningar.

   • Jose Sanchez svar

    Rådgivaren hette Fernando, hans nummer är: +34634996124, jag har DIN CHATS, liksom numret på Invest Global-företaget som är: +34634996069, som jag också har THE CHATS, där bedrägeriet tydligt noteras, jag vill återkräva mina $ 3.500 XNUMX, var kan jag göra ett klagomål? Jag bor i Venezuela, det är väldigt svårt att spara så mycket pengar här, jag måste få tillbaka det.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej igen Jose, tack för all information du ger oss om investfxglobal. Allt är svårt eftersom vi pratar om mäklare utan reglering, du kan försöka kontakta en advokat som är specialiserad på den här typen av problem, och eftersom du nämner att du är från Venezuela kan du försöka kontakta Övervakning av Venezuela.

     hälsningar

  • Raul Suarez svar

   [e-postskyddad] Jag har lyckats få tillbaka en del av huvudstaden den som vill kan skicka ett mejl till mig. Hälsningar, du måste göra ett sådant klagomål i banken och sedan på civila vakt.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Raul, tack för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    OBS: Mycket viktig information om hur man tar ut pengar från investfxglobal.com

    hälsningar

 14. Alberto svar

  Jag såg ett inlägg på instagram för att göra CFD -investeringar, de var så envisa att du bara kan sätta in $ 200 i början. Jag kunde börja med att jag har bevis och mejl.
  Jag satte in $ 200 i en plånbok i coinmama och betalade också en provision på $ 5 för varje 100. Vi började med operationerna, som kontaktade mig för första gången var en viss Natalia Sokolova av rysk nationalitet, efter att jag gjort insättningen, en viss person kontaktade mig Daniel fernandez. Vi startade verksamheten i foex, men det märkligaste är att det var de som gick in på kontot och förvaltade det, gjorde investeringarna utan att fråga min tillåtelse och utan att rådfråga mig, nådde jag summan av $ 1500 och när jag bestämde mig för att ta ut, det var ungefär tre år sedan, veckor gav de mig tusentals ursäkter, sedan gav de mig en viss Alan av paraguayansk nationalitet med "administratören". De skickade aldrig något bevis till mig eller gjorde något annat. Vidta rättsliga åtgärder och rapportera dem för bedrägerier på en sida https://www.actionfraud.police.uk/FAQ Jag har bevis och jag ser fortfarande mina pengar via IFXoption -mäklaren utan att kunna göra någonting.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med InvestFXGlobal ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden? Men i slutet av din recension nämner du IFXoption för oss. Vem arbetade du med Investfxglobal eller med IFXOption?

   Hälsningar.

   • Alberto svar

    Genom InvestFXglobal hade den så kallade “Natalia Sokolova” kontaktat mig. Verksamheten gjordes av IFXOption

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Tack för informationen Alberto, om du har mer information om investfxglobal.com ber vi dig att dela den med oss.

     Hälsningar.

 15. Make fru svar

  En bedragare. De leker med ditt sinne och sina ord. Med hjälp av ixoption.com -plattformen (som jag fruktar är falsk) får de dig att tro att du genererar vinster, så länge du fortsätter att skicka pengar till dem. I det ögonblick du bestämmer dig för att inte skicka mer pengar börjar förlusterna eller så lämnar du dig själv. I vårt fall visste de inte att min man skulle sköta kontot själv och förmodligen fördubbla det vi hade. Vid tidpunkten för begäran om uttag av pengarna skickade de oss två dokument, ett från Cypern bank där beloppet som skulle tas ut och ett annat från HM Intäkter och tull (som specificerade det belopp som vi var tvungna att betala) båda falska. Vi kontaktade dem och sa till dem att ta skattepengarna från de pengar de skulle lägga in oss och det var alltid ett avslag. Till slut berättade vi för honom att vi trodde att de var falska för att ge oss tillbaka pengarna vi hade investerat. De tog bort vårt konto från plattformen och kontaktade oss inte igen. GÖR INTE NÅGON VERKSAMHET MED DETTA MÄNNISKOR

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej "Man", tack så mycket för att du delar din erfarenhet med investfxglobal.com ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, mejl? Det är verkligen synd att allt du nämner.

   Hälsningar.

  • Kevin svar

   Hur kan jag kontakta dig? Jag behöver din hjälp

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Kevin, vad har du haft för erfarenheter av investfxglobal.com?

    Hälsningar.

 16. Anonym svar

  De tog 4 dollar från mig och debiterade mig sedan 500 dollar. Med vad de skulle återställa de "förluster" som de aldrig gjorde.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Anonym, tack för informationen om investfxglobal, vi är mycket ledsna för vad som händer med dig, kan du förklara mer om din upplevelse? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? ... Berätta mer om din upplevelse tack.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.