Kommentarer till INVESTERINGSKAPITALER

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren INVESTINGS CAPITALS (även kallat investingscapitals.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas INVESTINGS CAPITALS verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av INVESTINGS CAPITALS. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: NEMNAR INTE DET.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att ha en bas i: förmodligen Spanien, men de har inte det landets reglering, vilket får oss att tro att de inte riktigt har en bas i Spanien. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vi tror att det är en OREGULERAD mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av INVESTINGS CAPITALS noterar vi att de erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Startkonto, Small Account, Solver Account, Gold Account, Platinum Account och Premium Account. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Konto Förrätt- Minsta initiala insättning på $ 250, $ 50 bonus.

Litet konto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, $ 200 bonus.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på $ 5.000, $ 1.000 bonus.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 15.000, $ 5.000 bonus.

Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 50.000, $ 15.000 bonus.

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 100.000, $ 25.000 bonus.

INVESTERINGSKAPITALER kontotyper
INVESTERINGSKAPITALER kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som INVESTINGS CAPITALS erbjuder är: Investing Capitals -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som INVESTINGS CAPITALS tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

INVESTINGS CAPITALS webbplats
INVESTINGS CAPITALS webbplats

INVESTINGS CAPITALS ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: lite information om hur INVESTING CAPITALS fungerar, egentligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om INVESTERINGSKAPITALER |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: investingscapitals.com

Telefonnummer: + 34 951 24 9011

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på INVESTERINGSKAPITALER <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att INVESTINGS CAPITALS -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, när man letar efter recensioner om INVESTERINGSKAPITALER Vi hittade många negativa feedback. Vi föreslår att du är försiktig. De erbjuder löjliga avkastningar.


⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 tillkom CNMV INVESTERA KAPITALER till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV advertencia️ oktober 2020 varning

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om INVESTERINGSKAPITALER? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

3 kommentarer om «INVESTERINGSKAPITALER: Betyg och kommentarer»

 1. Ana Lucia Torrez svar

  Någon hjälp mig, snälla, jag var offer för bluff, de gick in i min dator via ett fjärrprogram och gick in på mitt bankkonto, de gjorde en överföring till USA, de lurade mig 20 tusen euro, nu vet jag inte vad att göra Jag är desperat eftersom det var ett lån de tog Från min bank heter de förmodade MÄKLARNA INVESTINGSCAPITALS .COM och min finansiella rådgivare är en viss CARLOS MEDRANO som sålde mig illusionen att jag med 250 EUR skulle tjäna 500 EURO per vecka , snälla hjälp jag är på gränsen till galenskap.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ana, tack för att du delar med dig av din erfarenhet med Investings Capitals. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera hos detta företag. För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

  • Carmelo svar

   Prata med din bank och säg att du blivit lurad av detta företag och be om återbetalning av medlen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.