Bux mäklare

investirex comentarios

Análisis sobre Investirex

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Investirex (kallas även med namnet: investirex.com), A Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. ¿Es Investirex realmente recomendado para realizar una inversión? ¿Es mejor no invertir con esta empresa? ¿Es un broker seguro? ¿Es una estafa? Te ayudaremos a determinarlo.

sedan hittar du följande: opiniones sobre Investirex ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: ¿es Investirex un sitio seguro? ⛔ ¿Podemos confiar en esta empresa? ✅ ¿Podremos retirar nuestro dinero? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ Investirex menciona ser parte de Castan Holdings LTD.
 • ❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Saint Vincent och Grenadinerna.
 • ❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, observerar vi det Investirex no cuenta con ningún tipo de regulación.

UPPMÄRKSAMHET: Investirex es un broker INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper que ofrece Investirex, en este caso, observamos que ofrece 3 diferentes tipos de cuenta:

 • Standardkonto: spread flotante, apalancamiento hasta 1:30, gerente de cuenta.
 • Premiumkonto: spread flotante, apalancamiento hasta 1:30, gerente de cuenta.
 • VIP-konto: spread desde 1.4 pips, apalancamiento hasta 1:30, gerente de cuenta.

La plattform att fungera que Investirex ofrece es: Metatrader 4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel para el trader que Investirex proporciona en su página web. Nosotros creemos que los recursos y ayudas provistas en la página web, pueden ser un gran punto a favor del broker.

pagina web investirex
Página web de Investirex

Investirex proporciona las siguientes ayudas o recursos a los traders o interesados: una breve explicación sobre los servicios que ofrece, gráficos en vivo, noticias y análisis del mercado, sección de preguntas frecuentes, no mucho más.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Investirex

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: investirex.com
 • 📞 Telefonnummer: + 44-204-579-1261
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar por qué realizamos una reseña sobre Investirex. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Investirex

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: ¿creemos que la empresa Investirex es confiable? ¿Deberías invertir tu dinero con la empresa? ¿Son una empresa recomendada? ⭐ Análisis del 2022 ⭐

❌ Efter att ha granskat företaget rekommenderar vi försiktighet. Det är ett olagligt företag, det vill säga att det inte har de nödvändiga behörigheterna för att verka som ett företag. Vi misstänker att det kan vara ett företag som du kommer få problem med att kunna ta ut dina pengar, de verkar vara opålitliga.

Utöver detta är det ett mycket otransparent företag, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det inte visar data om dess registrering och det saknar även reglering (oreglerat företag).

Alla dessa egenskaper får oss att tro att de är ett väldigt oseriöst och farligt företag att skicka pengar. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i maj 2022 BaFin añadió a Investirex till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till BaFins varning i maj 2022 ⚠️

UPPMÄRKSAMHET ⛔: en junio de 2022 BaFin volvió a advertir sobre a Investirex, för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till BaFins varning 2022 från juni XNUMX

UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det Investirex mantiene una estrecha relación con EkonomiX, en mäklare med ett uselt rykte och klagomål mot honom, anklagade för att ha lurat sina användare. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Investirex? Vad har varit din erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

14 kommentarer om «Investirex: Betyg och kommentarer»

 1. Antonio svar

  De ringer mig från både financex och investirex, de insisterade med samtal VARJE DAG för att investera, jag investerade 200 dollar och sedan läste jag alla dessa kommentarer (LYCKLIGT) och jag har bett om att mina pengar ska tas ut. Sedan jag har begärt uttaget har det gått över en månad och jag har inte kunnat ta ut en enda euro.

  Jag har berättat för dem och de ignorerar mig. Nu ringer de mig dagligen från tusen olika företag och ber om pengar.

  De är tjuvar. Vänligen läs min erfarenhet och gör det inte.

  De kallar dig några tjejer med en accent som från Östeuropa, förmodligen med latinska eller spanska namn. Kort sagt, de är en fullständig bluff.

  Financex är en bluff och investirex är också en bluff. Jag hoppas att mitt budskap hjälper dig att inte ha fler kunder för dessa tjuvar.

  Jag har bevis på allt, faktiskt funderar jag på att gå till polisen för att anmäla dem.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Antonio, gracias por escribir sobre Investirex. Este broker es considerado una ESTAFA. La BAFIN (Regulador Financiero de Alemania) ha puesto un aviso sobre ellos, por falta de regulación y por engañar a sus clientes (Se länk BAFIN).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. MJ svar

  Bafin sigue denunciando a esta empresa, tengan cuidado.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola MJ, gracias por escribir sobre Investirex. Este broker es considerado una ESTAFA. La BAFIN (Regulador Financiero de Alemania) ha puesto un aviso sobre ellos, por falta de regulación y por engañar a sus clientes (Se länk BAFIN).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Alfons svar

  Es handelt sich um ein betrügerisches Unternehmen, und die BAFIN hat es bereits bekannt gemacht, seien Sie sehr vorsichtig

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Alfons, gracias por comentar sobre Investirex. Este broker es una ESTAFA. La Bafin (Regulador Financiero de Alemania) ya ha advertido sobre ellos, por fraude y no estar regulados (Se länk BAFIN). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Lurad svar

  Vilken slump att de markerade mig från financex och dagen efter från investirex. Väldigt lika namn och vissa personer med östeuropeisk accent ringer dig och ber om pengar, de ber dig ladda ner anydesk eller teamviewer.

  Ahora que quiero retira no me dejan, volveré a comentar más pero me huele a estafa. Mucho cuidado con estas plataformas piratas.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Estafada, gracias por comentar sobre Investirex (están vinculados a la estafa de Financex). Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Clara svar

  son una puta estafa en toda regla te llaman para pedirte dinero lso ladrones, si quieren retirar se hacen los locos y no te dejan., no lo hagas te diran que son expertos que tienen expertos en inversiones con mas de 12 años de experiencia,

  mas de 12 años de experiencia en robar es lo que tienen

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Clara, gracias por comentar sobre Investirex. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Carla svar

  me robó el broker investirex .com primero a traves de un registro de una web llamada BITAI con sitio web https ://theabundantia .org/bitai/

  en esta pagina BIT AI te registras y luego te llaman de la empresa broker de inversion llamado investirex.com y estos de investirex me perdieron mi dinero me parecen unos estafadores porque con un amigo mio a los dos nos sucedio lo mismo al momento de querer retirar tu dinero o VAYA CASUALIDAD que hacen una mala operacion y se pierde todo o simplemente dejan de contestar tus mensajes . Mejor amigos gasten su dinero con su familia con sus amigos en unas vacaciones no invertas con estos ladrones de internet.

  De är tjuvar.

  me parece que son ladrones.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Carla, gracias por comentar sobre Investirex. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Angel Sampedro svar

  NO TE DEJAN RETIRAR NUNCA, SON UNOS ESTAFADORES. MI EXPERIENCIA CON INVESTIREX ES REALMENTE MUY MALA.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Angel Sampedro, gracias por comentar sobre Investirex. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.