Kommentarer om InvestLead

I denna avdelning vi analyserar mäklaren InvestLead (kallas även investlead.co), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas InvestLead verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på InvestLead. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Gozala Enterprise LTD & Gozala Services OÜ.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna och Estland.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av InvestLead noterade vi att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, Standardkonto, Platinumkonto, Premiumkonto, VIP -konto och företagskonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $250, 24/5 support, dedikerad kontoansvarig (upp till 2 veckor), delvis åtkomst till akademin, tillgång till alla handelsplattformar, introduktionssession, uttag inom 7 arbetsdagar, minsta handelsstorlek 0.01 partier, hävstångseffekt upp till 1: 100, fast spridningar (i större valutor).

Standardkonto: minsta initiala insättning på $5.000, 24/5 support, dedikerad kontoansvarig, delvis åtkomst till akademin, tillgång till alla handelsplattformar, introduktionssession, tillgång till kontohanterartjänster, uttag inom 7 arbetsdagar, minsta handelsstorlek 0.01 partier, hävstångseffekt upp till 1: 200, fast spridningar (i större valutor).

Platinakonto: minsta initiala insättning på $25.000, 24/5 support, dedikerad kontohanterare, full tillgång till akademin, tillgång till alla handelsplattformar, 1 till 1 handelssession, tillgång till kontohanterartjänster, uttag inom 5 arbetsdagar, minsta handelsstorlek 0.01 partier, hävstångseffekt upp till 1: 350, fasta spreadar (i större valutor).

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $50.000, 24/5 support, dedikerad kontohanterare, full tillgång till akademin, tillgång till alla handelsplattformar, 1 till 1 handelssession, tillgång till kontohanterartjänster, omedelbara uttag, minsta handelsstorlek 0.01 partier, hävstång upp till 1: 500, Premium fasta och rörliga spreadar (i större valutor).

VIP-konto: minsta initiala insättning på $250.000, 24/5 support, dedikerad kontohanterare, full tillgång till akademin, tillgång till alla handelsplattformar, 1 till 1 handelssession, tillgång till kontohanterartjänster, omedelbara uttag, minsta handelsstorlek 0.01 lotter, hävstångseffekt upp till 1: 750, Premium fasta och rörliga spreadar (i större valutor), betalkort direkt anslutet till handelskonto.

Företagskonto: minsta initiala insättning på $500.000, 24/5 support, dedikerad kontohanterare, full tillgång till akademin, tillgång till alla handelsplattformar, 1 till 1 handelssession, tillgång till kontohanterartjänster, omedelbara uttag, minsta handelsstorlek 0.01 lotter, hävstångseffekt upp till 1: 1000, Premium fasta och rörliga spreadar (i större valutor), betalkort direkt anslutet till handelskonto.

InvestLead -kontotyper
InvestLead -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som InvestLead erbjuder är: plattform MT4, MT5 och en plattform eget samtal InvestLead.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som InvestLead tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

InvestLead -webbplats
InvestLead -webbplats

InvestLead tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några förklaringar av grundläggande begrepp, ordlista, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om InvestLead |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: investlead.co

Telefonnummer: +44-197-070-98-05

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på InvestLead <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget InvestLead är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom: det är en mäklare som inte är reglerad av något organ, det vill säga att den inte övervakas, och därmed har stor frihet att bluffa människor; Dessutom ligger huvudkontoret i riktigt farliga länder som Saint Vincent och Grenadinerna och Estland. När man letar efter recensioner om InvestLead Vi hittade många negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om InvestLead? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *