✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Investmarket. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Investmarket och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsinvestmarket.trade
???? företagetnämner det inte
⚖️ regleringCySEC
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformMetaTrader 4 (MT4)
📌 AdressBelgien

⚠️ Investmarket nämner inte vem som äger det, företaget ligger i Belgien, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som Investmarket erbjuder, i det här fallet ser vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Grundläggande$250
Silver$10.000
Gold$50.000
Platina$100.000
Diamant$500.000

Information på webben

Investmarkets hemsida
binär kommentar

Investmarket ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, ett utbildningsavsnitt, ordlista, tillgångsindex, marknadsnyheter men på engelska, ekonomisk kalender även på engelska, live-diagram, några finansiella miniräknare, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • + 39 / 02.82.95.26.72

???? Investmarket slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Investmarket.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Investmarket:

datum Uppdatering – nyheter
September 2022Företaget säger sig vara reglerat av CySEC, men denna information är falsk.
September 2022Investmarket är kopplat till investerings-london-gruppenEtt företag med dåligt rykte.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Investmarket? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Investmarket.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Investmarket

Hur man rapporterar Investmarket

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Investmarket?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Investmarket en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Investmarket är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Investmarket pålitlig?

Nej. Investmarket är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Investmarket?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Investmarket?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Är Investmarket en bluff? 2023 recensioner»

 1. ANONYM svar

  Jag har försökt kommunicera med dem i flera dagar och jag kan inte, hur gör jag det?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYM, tack för att du skriver om Investmarket. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   • Anonym

    god morgon, tack för ditt arbete. Om jag får fråga, var kontrollerade du att ägaren till sajten investmarket.trade är FX capital ltd? Jag gjorde flera undersökningar och ingenting kunde hittas. Får jag be dig att även kolla ilg rådgivares sida (investering-london-grupp) som drivs av samma personer.
    tack

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Anonym, vi kommer att granska namnen du har kommenterat och vi kommer att granska ILG (investering-london-grupp). Tack för din kommentar.

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *