Bux mäklare

Kommentarer om INVESTMENT MANAGEMENT CO.

I denna avdelning vi analyserar mäklaren INVESTMENT MANAGEMENT CO. (kallas även intan.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas det verkligen INVESTMENT MANAGEMENT CO. att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om INVESTMENT MANAGEMENT CO. ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är INVESTMENT MANAGEMENT CO. ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: INVESTMENT MANAGEMENT CO. PTY LTD och INVESTMENT MANAGEMENT CO. PTY LTD (SVG).

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Kanada, Nya Zeeland och Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper erbjuds av INVESTMENT MANAGEMENT CO., i det här fallet, vi hittade ingen information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.

Las plattformar att fungera att INVESTMENT MANAGEMENT CO. erbjudanden är: plattformar MT4 y Fysisk FX.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som INVESTMENT MANAGEMENT CO. tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

INVESTMENT MANAGEMENT CO webbplats.
INVESTMENT MANAGEMENT CO webbplats.

INVESTMENT MANAGEMENT CO. ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om INVESTMENT MANAGEMENT CO. 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: intan.com

📞 Telefonnummer: inte tillgänglig.

📧 E-post: inte tillgänglig.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om INVESTMENT MANAGEMENT CO. att veta information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera hos ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på INVESTMENT MANAGEMENT CO. <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget INVESTMENT MANAGEMENT CO. är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som faktiskt inte är registrerad i något av de länder som nämns eller regleras av någon myndighet, dessutom när du letar efter recensioner om INVESTMENT MANAGEMENT CO. Vi hittade bara recensioner som är negativa och varnar för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 tillkom FMA (Nya Zeeland) INVESTMENT MANAGEMENT CO. till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA-varningen april 2021 ⚠️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om INVESTMENT MANAGEMENT CO.? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «INVESTMENT MANAGEMENT CO.: Betyg och kommentarer»

 1. Gino svar

  Det är omöjligt att ta ut pengarna, de tillåter mig inte, jag ska inte lita på något de sa till mig, har någon kunnat ta ut pengar? finns det något sätt?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gino, tack för din kommentar om INVESTMENT MANAGEMENT CO. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.