Kommentarer om InvestMenth

 

➡️ I det här avsnittet Vi kommer att analysera InvestMenth (även kallad med namnet: investmenth.com), är en tjänsteleverantör av Kopiera. Rekommenderas InvestMenth verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om InvestMenth ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är InvestMenth ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

InvestMenth nämner att vara en del av: INVESTERING.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i: det finns ingen information om detta.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att InvestMenth nämner reglerna för CySEC, FCA, BaFin och andra myndigheter, eftersom det verkar med BDSwiss, men det händer så BDSwiss är inte reglerat av något av de ovan nämnda organen, kort sagt både InvestMenth och BDSwiss de har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: InvestMenth är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton det erbjuder InvestMenth, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

 

La plattform att fungera som InvestMenth erbjuder är: MetaTrader 4-plattform (via BDSwiss).

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som InvestMenth tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

InvestMenths webbplats
InvestMenths webbplats

InvestMenth ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, avsnittet med vanliga frågor, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information InvestMenth

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: investmenth.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: har inte.

Du kanske undrar varför vi recenserade InvestMenth. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på InvestMenth

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att InvestMenth-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2021 ⭐

Efter att ha granskat det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌

UPPMÄRKSAMHET ⛔: InvestMenth är en Copytrading-tjänsteleverantör som arbetar tillsammans med BDSwiss, en mäklare med ett uselt rykte och med många klagomål mot honom, anklagad för att ha lurat och lurat sina kunder.VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om InvestMenth? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «InvestMenth: Betyg och kommentarer»

 1. Elizabeth svar

  Dessa människor håller mina pengar, finns det något jag kan göra?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Elizabeth, tack för din kommentar om InvestMenth. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *