Kommentarer om InvestXE
I denna avdelning vi analyserar mäklaren InvestXE (kallas även för namnet: investxe), är en mäklare av Forex, Criptomonedas y CFD. Rekommenderas InvestXE verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om InvestXE ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är InvestXE ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ InvestXE nämner vara del av: InvestXE LLC.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Dominica.

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: InvestXE är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av InvestXE märkte vi att det erbjuder 5 olika typer av konton: Standardkonto, Progressionskonto, Avancerat konto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: lägsta initiala insättning: motsvarande i BTC av 500 USDT, flera tillgångar, tips och expertråd.

Konto pågår: lägsta initiala insättning: motsvarande i BTC av 5.000 USDT, flera tillgångar, expertråd och förslag, till90-dagars tillgång till InvestXE Trading School.

Avancerat konto: lägsta initiala insättning: motsvarande i BTC av 25.000 USDT, flera tillgångar, expertråd och förslag, till180-dagars tillgång till InvestXE Trading School.

Guldkonto: lägsta initiala insättning: motsvarande i BTC av  75.000 USDT, flera tillgångar, expertråd och tips, utnyttja upp till 1: 300, 24/7 support, personliga hela sessioner.

Platinakonto: lägsta initiala insättning: motsvarande i BTC av  150.000 USDT, flera tillgångar, expertråd och tips, utnyttja upp till 1: 300, 24/7 support, personliga hela sessioner, konkurrenskraftiga spridningar, exklusiv tillgång till VIP -lounger.

InvestXE -kontotyper
InvestXE -kontotyper (1)
InvestXE -kontotyper
InvestXE -kontotyper (2)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek y Klicka här för att se bild 2 i full storlek

La plattform att fungera som InvestXE erbjuder är: MarketPro 1.0 -plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som InvestXE tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

InvestXE webbplats
InvestXE webbplats

InvestXE ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: en förklaring om de produkter du erbjuder, utbildningssektion, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om InvestXE 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: investx

📞 Telefonnummer: +44 7503 003229 (Whatsapp)

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar InvestXE. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på InvestXE ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget InvestXE är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, dessutom hittar vi många som är negativa och varnar för när vi letar efter recensioner om InvestXE. denna mäklare. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 tillkom FMA (Nya Zeeland) InvestXE till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA -varning för september 2021 ⚠️

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om InvestXE? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «InvestXE: Betyg och kommentarer»

 1. cristian svar

  De lurade mig 1300 dollar, så kan jag få tillbaka det?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Cristian, tack för din kommentar om InvestXE. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *