Bux mäklare

Kommentarer om Invest in Batumi

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Investera i Batumi (kallas även med namnet: investinbatumi.com), är mäklare av Fastigheter. Rekommenderas Invest in Batumi verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är ett företag säkert? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Invest in Batumi ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Invest in Batumi ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det ett reglerat företag?

Investera i Batumi nämner att vara en del av: JSDG Investments LLC.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i georgien enligt hemsidan, men det finns ingen giltig information som bekräftar detta, vi tror att det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Investerar i Batumi har ingen typ av reglering. Även om vi måste tänka på att det är en fastighetsmäklare.

UPPMÄRKSAMHET: Investera i Batumi äger BASERAD I GEORGIEN. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Investera i Batumi, I detta fall, vi hittade ingen information som indikerar att det finns olika typer av konton. Han har inga konton eftersom han är fastighetsmäklare.

La plattform att fungera Vad Invests in Batumi erbjuder är: Det har ingen plattform eftersom det är en fastighetsmäklare.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Investera i Batumi tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Investera i Batumis webbplats
Investera i Batumis webbplats

Investera i Batumi ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, live-diagram, FAQ-sektion, inte mycket mer.

 

 

En annan Information Investera i Batumi

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: investinbatumi.com

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Invest in Batumi. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Investera i Batumi

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget Invest in Batumi är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det har en bas i ett osäkert land som Georgien. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). Även om vi måste betona att det är en fastighetsmäklare, inte en mäklare som erbjuder finansiella produkter.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Invest in Batumi? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Investera i Batumi: Betyg och kommentarer»

 1. Montserrat Alfaro svar

  DET ÄR EN ENORM BUFFÄR DE TADE PENGAR FRÅN MIG, DE BLOCKADE MIG OCKSÅ OCH JAG KAN INTE TALA MED DEM

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Monserrat Alfaro, tack för att du kommenterar Invest in Batumi. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.