✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Brokersrecomendados.com

I det här avsnittet kommer vi att analysera om InvoTrade är ett företag som vi anser vara säkert eller opålitligt. Var noga med att läsa vår fullständiga recension för att få all information!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om InvoTrade och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsinvotrade.com
???? företaget* Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämnanden finns i Luxemburg och Storbritannien
🕑 Webbplatsens ålderWebbplats registrerad på:
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️ InvoTrade nämner inte vilket företag det tillhör. Var mycket försiktig, vi märkte en tydlig brist på transparens.

Plats: ⚠️ Företaget nämner att vara lokaliserat i Luxemburg och Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information.

Det är viktigt att notera att vi har hittat flera egenskaper hos detta företag som berör oss.

Vad är InvoTrade?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det InvoTrade är en: kryptovalutamäklare .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
GRUNDLÄGGANDEInte nämnt
BRONSInte nämnt
SILVERInte nämnt
GoLDInte nämnt
PLATINAInte nämnt

Information på webben

INVOTRADE webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av InvoTrades webbplats, som är invotrade.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +441872300210

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

InvoTrade förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren tar upp är ytterst oroande; Den nämner inget om dess reglering. Vad säger detta oss? Vi står inför en mäklare som verkar utan reglering. Vad innebär denna brist på reglering? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Med andra ord, om mäklaren agerar bedrägligt kanske du inte kan få tillbaka dina pengar. Vi ber dig att vara mycket försiktig när du har att göra med dessa typer av företag. Tänk efter noga innan du skickar pengar, du sätter ditt förtroende till ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? InvoTrade slutbetyg ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos InvoTrade och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Luxemburg och Storbritannien, men vi anser att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: Utelämnandet av detaljer om dess reglering tyder på att detta företag verkar utan någon tillsyn, vilket återspeglar en betydande brist på transparens och engagemang.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Vid granskning av InvoTrades webbplats står det klart att den presenterar sig som en kryptovalutamäklare, men bristen på transparens angående dess plats väcker frågor om dess legitimitet. Även om de hävdar att de befinner sig på säkra platser som Luxemburg och Storbritannien, verkar denna information vara tveksam och kan vara ett försök att vilseleda kunder.

Dessutom är bristen på detaljer om dess reglering alarmerande och tyder på att InvoTrade kan fungera utan tillsyn, vilket utgör en betydande risk för investerare. Med tanke på rapporteringen från finansiella tillsynsmyndigheter som belgiska FSMA, är det avgörande att vara extremt försiktig när man överväger alla typer av partnerskap med detta företag. Dess brist på transparens om företagets tillhörighet är också en anledning till oro och tyder på bristande seriositet och tillförlitlighet i verksamheten.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Det är klokt att fortsätta med extrem försiktighet med tanke på de många varningsskyltarna. 🚨🚨

uppdateringar

InvoTrade nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot InvoTrade finansiell tillsynsmyndighet FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av InvoTrade.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Instruktioner för att göra anspråk på förlorade medel med InvoTrade

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar InvoTrade

Om du är missnöjd med tjänsten som företaget har erbjudit dig och vill lämna in ett klagomål, nedan, i avsnittet med vanliga frågor, hittar du det bästa sättet att göra det.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till InvoTrade?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera InvoTrade?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är InvoTrade pålitlig?

Nej. InvoTrade är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: Bristen på transparens om placering och reglering av InvoTrade väcker allvarliga frågor om dess tillförlitlighet. Dess förmodade placering i Luxemburg och Storbritannien verkar opålitlig. Frånvaron av regulatoriska detaljer tyder på att det fungerar utan tillsyn, vilket ökar risken för kunderna. Dessutom har det rapporterats av Belgiens FSMA, vilket betonar behovet av försiktighet vid interaktion med den. Bristen på information om hans företagstillhörighet speglar bristande allvar. Extrem försiktighet rekommenderas när du överväger någon typ av investering med detta företag.

Hur får man tillbaka pengar från InvoTrade?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Rekommenderademaklare.com

2 kommentarer om «InvoTrade: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Emilia svar

  Detta företag betalar inte. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com Postförfattaresvar

   Hej Emiliaa, tack för att du skriver om InvoTrade. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *