✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i IPO-experter. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om IPO-experter och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsipo-experts.com
???? företagetIPO-Experts Finance Ltd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformIPO-experter
📌 AdressBd Simon Bolivar 30, World Trade Center, 1000 Brygge, Belgien – 28th October Avenue, 363, Metis Tower, Limassol 3107 Cypern – Financial Centre Tower 1, 8 Marina Boulevard, 018981 Singapore

⚠️ IPO Experts ägs av IPO-Experts Finance Ltd, företaget är beläget i potentiellt farliga skatteparadis för sina kunder på grund av dess bristande reglering och allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

IPO Experts erbjuder inte olika konton för handel.

Information på webben

IPO Experts webbplats

IPO Experts ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter som den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, personliga erfarenheter, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • +32 27 47 25 80
 • +32 23 35 84 93
 • +357 22 34 20 50

???? Slutlig värdering av IPO-experter ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED IPO-experter.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om IPO-experter:

datum Uppdatering – nyheter
Oktober 2022Klagomål mot IPO-experter från BaFin.

Användarrecensioner

Vad tycker du om IPO-experter? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med IPO-experter.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av IPO-experter

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar IPO-experter

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera IPO-experter?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är IPO-experter en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att IPO-experter är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är IPO-experter pålitliga?

Nej. IPO-experter är inte pålitliga, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från IPO-experter?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till IPO-experter?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är IPO-experter en bluff? 2023 recensioner»

 1. ALBERT svar

  Dieser Broker blir av Bafin på den schwarze Lista gesatt, sie har viele Leute trogen

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ALBERT, tack för att du skrev om IPO-EXPERTER. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. BAFIN (tysk finanstillsynsmyndighet) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att vilseleda sina kunder (Se länk BAFIN).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   ---

   Hej ALBERT, danke, att du über IPO EXPERTS har skrivit. Dieser Broker wird als Betrug betrachtet. Die BAFIN (Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht) har ihnen wegen fehlender Regulierung und Irreführung ihrer Kunden einen Hinweis auferlegt (Siehe BAFIN-Link).

   Wir schlagen vor, KEIN Geld zu senden, sie lügen, um von Ihnen zu stehlen, die Operationen sind fiktiv, das Geld wird nie mit dem Markt gekreuzt, sie simulieren es und am Ende markieren sie Sie und sagen, dass Sie allesrloren haben, und sie behalten es so Weg.

   Wenn Sie eine Auszahlung beantragen, were Sie um mehr gebeten, um Provisionen, Steuern, Gebühren, Legalisierungen usw. zu zahlen. Tun Sie är niemals! Es ist eine klare Warnung, dass Sie Kunde eines Betrugsmaklers sind und selbst wenn Sie bezahlen, wird er Ihr Geld niemals zurückgeben.

   All Informationen, die Sie über das Unternehmen bereitstellen, helfen den Betroffenen dieses Brokers, erklären detailliert, wie alles passiert ist, welche Werbung Sie gesehen haben, die Namen Ihres Beraters, Nummern, E-Mails, von denen aus er Sie contactiert hat usw.

   Um Ihr Geld zurückzubekommen, sprechen Sie mit unserem CHAT eller fullen Sie das Formular unter diesem Link from: HOLEN SIE IHR GELD EIN

   Grüße.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *